Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Αυτός ο γαμπρός είδε τη νύφη να φτάνει στην εκκλησία με... Τότε εκείνος έκανε το απίστευτο

«Κάγκελο» οι καλεσμένοι

21 Οκτωβρίου 2021 08:25
Αυτός ο γαμπρός είδε τη νύφη να φτάνει στην εκκλησία με... Τότε εκείνος έκανε το απίστευτο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γαμπρός από τη Μελβούρνη μίλησε στις καρδιές του κόσμου. Ο Τάιρον χάρηκε πάρα πολύ, που είδε τη γυναίκα τη ζωής του. Και μάλιστα, την είδε να είναι ντυμένη στα λευκά. Η νύφη ήταν, η Κέλλυ, η επί 11 συναπτά έτη σύντροφός του. Κι έτσι μόλις την είδε να φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας έκανε κάτι που συγκίνησε τους πάντες.

Ο Τζέιμς Ντέι είναι ένας φωτογράφος. Είναι τόσο ικανός που μπορεί να συλλέξει κάθε στιγμή, με το φωτογραφικό φακό του. Η απάντηση του Τάιρον στην ερώτηση του Ντέι σχετικά με το τι ένιωθε, τη στιγμή της φωτογραφίας ήταν αφοπλιστική. Ο Τάιρον είπε: «ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το πόσο εκπληκτική είναι η ζωή με έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου». Επίσης, μία νύφη έλαμπε από ομορφιά την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό λιποθύμησε!

Μία εβδομάδα πριν από το γάμο του, έμαθε τα άσχημα νέα για τον πατέρα του: «Σχεδόν μια εβδομάδα πριν τη μέρα του γάμου μας, έλαβα μια κλήση από την μεγαλύτερη αδελφή μου. Αμέσως ήξερα ότι κάτι πήγε στραβά όταν άκουσα τον πόνο και τη θλίψη στη φωνή της. Ήξερα αμέσως ότι είχε να κάνει με τον πατέρα μας».

Αυτός ο γαμπρός είδε τη νύφη να φτάνει στην εκκλησία με... Τότε εκείνος έκανε το απίστευτο

Ο πατέρας του πάλευε επί 16 έτη με τον καρκίνο, όμως, τελευταία, η κατάσταση του είχε επιδεινωθεί πολύ.

«Κλείνοντας την κλήση, οι τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου δεν με ένοιαζαν, ενώ το μόνο που με ένοιαζε ήταν να παντρευτώ την αγάπη της ζωής μου και να έχω δίπλα μου εκείνη την ημέρα τους ανθρώπους που νοιάζονταν για μας πραγματικά».

Ο Τάιρον ένιωθε, έχοντας κοντά την αγαπημένη του και δίπλα τον πατέρα του, το πόσο πολύτιμο είναι το κάθε δευτερόλεπτο. Δηλαδή, η κάθε στιγμή που περνά κοντά στα αγαπημένα μας άτομα.

Μπορεί η μέρα του να εμπεριείχε δάκρυα, έντονα συναισθήματα και πολύ άγχος, ωστόσο ο ίδιος θα κρατούσε για πάντα τα λόγια, που αντάλλαξε, με τον πατέρα του.

«Δεν ξέρω ποιο είναι το μέλλον του πατέρα μου, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι με την Kel στο πλευρό μου και την ατελείωτη αγάπη και υποστήριξή της, νομίζω πως μπορώ να ξεπεράσω τα πάντα», είπε ο Τάιρον .

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share