Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γυναίκα γέννησε την ώρα που κοιμόταν – Ανακάλυψε το μωρό κάτω από την κουβέρτα

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

20 Οκτωβρίου 2021 18:40
Γυναίκα γέννησε την ώρα που κοιμόταν – Ανακάλυψε το μωρό κάτω από την κουβέρτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο σκηνικό πραγματοποιήθηκε στην Αμερική όπου μία μητέρα μετά από πολύωρο τοκετό γέννησε τελικά το μωρό της στον… ύπνο της. Κάθε ιστορία γέννησης ενός παιδιού είναι διαφορετική. Όπως για παράδειγμα αυτή που θα σας περιγράψουμε παρακάτω. Πώς μια μαμά γέννησε τον γιο της ενώ κοιμόταν.

Η Laura Thompson, μια μαμά από το Texas, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 9 Οκτωβρίου ώστε οι γιατροί να της προκαλέσουν τοκετό. Όπως ανέφερε η ίδια στο Yahoo! News Australia, έκανε εισαγωγή στις 6 π.μ. και έκανε επισκληρίδιο αναισθησία το απόγευμα. Ωστόσο, το μωρό αργούσε να κατέβει. Ενώ σκύλος πλησιάζει το μωρό που κοιμάται στην κούνια. Η συνέχεια σοκάρει!

Τι συνέβη εκείνο το βράδυ

Κατά τις 9 το βράδυ και ενώ είχε διαστολή μόνο 6 εκατοστά, άρχισε να μη νιώθει το αριστερό της πόδι από την κούραση. Η ιατρική ομάδα που την παρακολουθούσε, συνέστησε στην ίδια και τον άνδρα της να προσπαθήσουν να κοιμηθούν πριν το αγοράκι τους φτάσει. Το ζευγάρι κοιμήθηκε περίπου στις 10 μ.μ. και ξύπνησε λίγο αργότερα από μια νοσοκόμα που μπήκε στο δωμάτιο για να ελέγξει τα μόνιτορ.

“Με ξύπνησε, σήκωσε την κουβέρτα για να μετακινήσει την μπάλα που χρησιμοποιούσα στην μέση μου και φώναξε ‘ΈΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ’ και χτύπησε τον μπλε συναγερμό”, είπε η Thompson.

Καθώς κοιμόταν, η νεαρή μητέρα γέννησε τον γιο της, Jones. Έφτασε αθόρυβα και ήταν ξαπλωμένος στο μουδιασμένο πόδι της, γι’ αυτό και δεν τον ένιωσε η μητέρα του στο κρεβάτι.

“Ειλικρινά δεν θα το πίστευα αυτό το περιστατικό αν δεν συνέβαινε σε εμάς. Πραγματικά γέλασα όταν τον είδα. Ένιωθα τις κινήσεις του τόσο καιρό και γνώριζα ότι ήταν δυνατός. Ήταν μια σουρεαλιστική στιγμή!”, είπε.

Η οικογένεια είναι ευτυχισμένη, όλοι τους υγιείς και τα πάνε περίφημα.

Γυναίκα γέννησε την ώρα που κοιμόταν – Ανακάλυψε το μωρό κάτω από την κουβέρτα

Περίμεναν να θάψουν το μωρό τους αμέσως μετά τη γέννα - Αν προσέξετε όμως τι κρύβεται στα μαλλιά του θα πιστέψετε στα θαύματα (Video)

Οι γιατροί, οι νοσοκόμες, ακόμα και οι γονείς του, Dustin και Sierra Yoder, ήταν σίγουροι πως το μωρό τους, θα πεθάνει αμέσως μετά τη γέννησή του. Οι νοσοκόμες δεν έκαναν καν τον κόπο να το καθαρίσουν, να το ζυγίσουν ή να βγάλουν το υγρό από το λαιμό του. Οι γονείς του δεν αγόρασαν προμήθειες για μωρά, αφού θα τον έθαβαν αμέσως μετά.

Ο γιος τους γεννήθηκε με εγκεφαλοκήλη, μία πάθηση που κάνει τον εγκέφαλο να προεξέχει από μία τρύπα στο κρανίο του. Έγινε όμως κάτι που δεν περίμεναν: επιβίωσε ως εκ θαύματος. Ενώ, σε ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό γονείς νόμιζαν ότι το μωρό τους είναι δαιμονισμένο και όταν είδαν τι κατέγραψε η κάμερα δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ενώ περίμεναν να ζήσει μερικές ώρες και πίστευαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά, ο μικρός πολεμιστής συνέχισε να ζει, μήνα μετά το μήνα. Οι γιατροί επέμεναν πως δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει τελικά, αλλά εκείνος ποτέ δεν τα παράτησε.

Οι γονείς γνώρισαν έναν γιατρό, τον Dr. John Meara, που τους είπε αυτό που οι άλλοι γιατροί δεν μπορούσαν. Ο γιος τους είχε ελπίδα. Ο Dr. Meara εκτύπωσε ένα τρισδιάστατο μοντέλο του εγκεφάλου του Bentley. Στη συνέχεια σκέφτηκε ένα σχέδιο να κόψει το κρανίο του για να δημιουργήσει χώρο για τον εγκέφαλό του.

Σχεδόν στους 7 μήνες, ο μικρός Bentley έκανε την δύσκολη αυτή εγχείρηση και τελικά επιβίωσε. Ενώ περιμένουν να έχει πιο αργή ανάπτυξη από τα άλλα παιδιά, ένα πράγμα είναι σίγουρο: εκείνος και οι γονείς του ποτέ δεν θα τα παρατήσουν.

“Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει τελικά αυτό το παιδί. Είναι πολύ διαφορετικός και κάθε βήμα που κάνει είναι πραγματική ευλογία.” είπε η μητέρα του.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share