Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021

Στα ίχνη ενός γιγαντιαίου ανακόντα: Φίδι "καταδιώκει" το επόμενο θύμα του μέσα στο νερό! (video)

Ανατριχιαστικό!

19 Οκτωβρίου 2021 11:14
Στα ίχνη ενός γιγαντιαίου ανακόντα: Φίδι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα φίδια είναι από τα πιο επικίνδυνα ζώα μιας και αρχικά δεν ξέρεις από που θα εμφανιστούν και εν συνεχεία δεν ξέρεις αν είναι δηλητηριώδη ή όχι. Γι' αυτό, καλό θα ήταν να κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις.

Το National Geographic επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά τη φήμη του, σχετικά με τα εξαιρετικά βίντεο άγριας ζωής που παρουσιάζει.Αυτή τη φορά, η κάμερα του ακολουθεί ένα γιγαντιαίο ανακόντα στο κυνήγι του για τροφή, στους ποταμούς του Παντανάλ στη Βραζιλία. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό βίντεο με πρωταγωνιστή ένα φίδι, δείτε εδώ την επική μάχη ανάμεσα σε ένα πύθωνα και μια κόμπρα.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Αυτό το φίδι πεινούσε πολύ και έφαγε κάτι που του στοίχισε τη ζωή - Μόλις δείτε τι ήταν θα ανατριχιάσετε

Τα φίδια δεν είναι και τα πιο αθώα ερπετά ούτε είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Όταν τα φίδια πεινούν δεν υπολογίζουν τίποτα, για παράδειγμα, δείτε εδώ το λάθος γεύμα που έφαγε αυτό το φίδι. Το συγκεκριμένο φίδι έκανε το λάθος να καταβροχθίσει κυριολεκτικά έναν σκαντζόχοιρο βάρους 15 κιλών.

Το απίστευτο με τους πύθωνες είναι ότι τα γεύματά τους μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερα από ό, τι το σώμα τους. Αυτά τα φίδια τρώνε γαζέλες, κατσίκες, τα πάντα! Φυσικά, ένα γεύμα αυτού του μεγέθους θα επιβαρύνει αρκετά το ζώο. Μετά από αυτό το λουκούλειο γεύμα, το φίδι θα ξαπλώσει στον ήλιο για περισσότερες από τριάντα ημέρες.

Λίγο μετά το γεύμα του, ένας ποδηλάτης πλησίασε το ζώο και είδε τι είχε συμβεί. Στη συνέχεια, η είδηση διαδώθηκε, και άνθρωποι από τα γύρω μέρη μαζεύτηκαν για να δουν το φίδι. Δυστυχώς, η τύχη του ζώου δεν ήταν με το μέρος του.

φίδι

Ο 15 κιλών σκατζόχοιρος που ήταν στο στομάχι του, τον βάρυνε τόσο που δεν μπορούσε να κουνηθεί. Έτσι, σαν πράξη άμυνας, ο Αφρικανικός πύθωνας αναμασάει το γεύμα του και το διώχνει αν αγχωθεί.

Σε αυτή την περίπτωση, όταν συγκεντρώθηκε το πλήθος, το άγχος του φιδιού συσσωρεύτηκε, και το φίδι αισθάνθηκε να απειλείται και αναμασούσε τον σκαντζόχοιρο, του οποίου τα αγκάθια τον τρυπούσαν όλο και πιο πολύ. Δυστυχώς για το φίδι, δεν κατάφερε να βγάλει τον σκαντζόχοιρο αφού τα αγκάθια του τρύπησαν τόσο το σώμα του μέχρι που πέθανε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share