Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια»! Mόλις αυτή γυρίζει το κεφάλι της... (Video)

Αυτό δεν το περίμενε με τίποτα

14 Οκτωβρίου 2021 09:35
Γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια»! Mόλις αυτή γυρίζει το κεφάλι της... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια» και Mόλις αυτή γυρίζει το κεφάλι της βάζει τα κλάματα! Δεν είχε την παραμικρή ιδέα για αυτό που θα της έλεγε!

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο γαμπρός ανακοίνωσε ότι είχε μια έκπληξη για την όμορφη νύφη, λέγοντας πως πλέον η οικογένεια αποτελούνταν από τρία άτομα. Επίσης, δύσκολα θα ξεχάσει μια 23χρονη όσα διαδραματίστηκαν την ημέρα του γάμου της καθώς ο γαμπρός είχε μια σοκαριστική ιδέα.

Η Jenna δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει ο Jeff όταν σε μια ομιλία του κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, είπε: «Είμαι λίγο αμήχανος, γιατί πρόκειται να σου κάνω μια μεγάλη έκπληξη. Αποφάσισα να σου κάνω ένα γαμήλιο δώρο. Είναι κάτι που θέλεις πολύ. Με χαρά σας ανακοινώνω ότι έχουμε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά μας.»

Δείτε στο βίντεο το όνειρο που έγινε πραγματικότητα γι’ αυτήν την τυχερή νύφη:

Γαμπρός ανυπομονεί να δει τη νύφη για πρώτη φορά - Όταν όμως γύρισε το κεφάλι του «πάγωσε»

Ένας γαμπρός ανυπομονούσε να δει τη νύφη για πρώτη φορά, όταν όμως γύρισε το κεφάλι του «πάγωσε»! Καλεσμένοι και συγγενείς έμειναν άφωνοι.

Η Beth και ο Tom Gardner παντρεύονταν στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ με τη παρουσία φίλων, των οικογενειών τους και φυσικά των φωτογράφων. Αλλά η στιγμή που όλοι περιμένουν, που ο γαμπρός βλέπει για πρώτη φορά τη νύφη, η Beth αποφάσισε να ταρακουνήσει λίγο πράγματα.

Όσοι παρευρέθηκαν, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, δε θα ξεχάσουν ποτέ την ενδυματολογική της επιλογή ή την αντίδραση του Tom που ξέσπασε σε γέλια. Ενώ, σε ένα συγκινητικό περιστατικό ένας, γαμπρός άφησε τη νύφη, διέκοψε το γάμο και έκανε κάτι που μόλις το δείτε θα σας κάνει να δακρύσετε.

Το αστείο της Beth ήταν ό,τι χρειαζόταν για να σπάσει ο πάγος και φαίνεται ότι το νεόνυμφο ζευγάρι είναι ιδανικό, καθώς ο Tom εκτίμησε την πλάκα της συντρόφου του.

Φυσικά κάτω από την στολή φορούσε ένα παραδοσιακό λευκό νυφικό. Δείτε λοιπόν το σκηνικό που ετοίμασε αυτή η νύφη στον γαμπρό:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share