Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ο γαμπρός ήταν έτοιμος να πάει στην εκκλησία - Τότε του ανακοίνωσαν κάτι... που τον τάραξε

Στον αέρα η τελετή!

12 Οκτωβρίου 2021 14:50
Ο γαμπρός ήταν έτοιμος να πάει στην εκκλησία - Τότε του ανακοίνωσαν κάτι... που τον τάραξε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετοί γάμοι έχουν σημειώσει τα δικά τους παρατράγουδα, με άλλα να σώζονται και άλλα να καταστρέφουν την τελετή, αν και στην πρώτη μάλλον κατηγορία ανήκει η ξεκαρδιστική ιστορία του γαμπρού, που κόντεψε να... πάθει εγκεφαλικό με αυτό που του ανακοίνωσαν.

Συγκεκριμένα, ο γαμπρός είχε ορισμένους παράγαμπρους και σε αυτούς συγκαταλέγονταν τρεις από τους αδελφούς του, που δέχθηκαν να του κάνουν την τιμή, αν και κόντεψαν να... πληρώσουν για μια αδυναμία τους, που σχετίζεται με την αποταμίευση χρημάτων.

Γαμπρός και παράγαμπροι στο γάμο

Η γκάφα που κόντεψε να κοστίσει...

Όταν, λοιπόν, έπρεπε να ετοιμαστούν για να πάνε στην εκκλησία, οι παράγαμπρου του ανακοίνωσαν πως δεν κατάφεραν να μαζέψουν το ποσό των 80 δολαρίων έκαστος, ώστε να αγοράσουν ένα σμόκιν. Σε εκείνο το σημείο, επομένως, κόντεψε ο γάμος να βρεθεί στον αέρα.

Για καλή τύχη των παράγαμπρων, όπως, οι μπαμπάδες τους είχαν χρήματα πάνω τους και έσπευσαν να τους αγοράσουν τα σμόκιν. Κάπως έτσι, η μέρα σώθηκε και ο γάμος έγινε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα, με το γαμπρό και την νύφη σε μια άλλη τελετή να... παθαίνουν πλάκα με την κίνηση της θείας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share