Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022

Η κόρη της ήταν εγκεφαλικά νεκρή και δεν υπήρχε καμία ελπίδα - Τότε έγινε κάτι το απίστευτο που σόκαρε ακόμη και τους γιατρούς

Ανατριχιαστική ιστορία που θα σας «λυγίσει»

9 Οκτωβρίου 2021 09:58
Η κόρη της ήταν εγκεφαλικά νεκρή και δεν υπήρχε καμία ελπίδα - Τότε έγινε κάτι το απίστευτο που σόκαρε ακόμη και τους γιατρούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόρη μιας μητέρας ήταν εγκεφαλικά νεκρή και δεν υπήρχε καμία ελπίδα. Όμως, έγινε κάτι το απίστευτο που σόκαρε ακόμη και τους γιατρούς. Ενώ, σοκάρει η ιστορία, όπου μια 34χρονη μητέρα μπήκε στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας και πέθανε ξαφνικά, με τον λόγο να αφήνει άφωνο το σύζυγο.

Διαβάστε παρακάτω την ιστορία μιας οικογένειας από την Βρετανία η οποία παραλίγο να χάσει το μωράκι της, αλλά τελικά εκείνο επανήλθε και η οικογένεια προσπαθεί πλέον να συνεχίσει την ζωή της.

Στα δεύτερα γενέθλια της, η μικρή Poppy Smith από το Barrow της Αγγλίας έπαθε εγκεφαλική βλάβη. Οι γιατροί είπαν στην οικογένεια ότι είχε πολύ λίγες πιθανότητες να επιζήσει και ότι ακόμα και αν ζούσε, θα υπέφερε από σοβαρά αναπτυξιακά προβλήματα.

Τώρα, εννιά μήνες μετά, μπουσουλάει και μιλάει περισσότερο από ποτέ και η οικογένεια και οι γιατροί της είναι κατενθουσιασμένοι. Ο πατέρας της, ο 34χρονος σχεδιαστής Stephen Smith, λέει ότι όλα συνέβησαν χάρη σε μια ξεχωριστή στιγμή στο νοσοκομείο με την μεγαλύτερη αδερφή της Poppy, την 12χρονη Macey. «Η Macey φύσηξε πάνω στην κοιλιά της Poppy και ξαφνικά εκείνη άρχισε να γελάει. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε.

Αληθινή ιστορία με μια μητέρα και την κόρης που ήταν εγκεφαλικά νεκρή

Πλέον πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Poppy θα περπατήσει και θα μιλήσει ξανά, αφού είναι πολεμίστρια από την στιγμή που γεννήθηκε.» Η Poppy γεννήθηκε στις 22 εβδομάδες και ζύγιζε μόλις ένα κιλό. Πέρασε του τρεις πρώτους μήνες της ζωής της σε θάλαμο για νεογνά πάσχοντας από το σύνδρομο Moebius, μια πάθηση που επηρεάζει τους μυς του προσώπου και προκαλεί δυσκολία στην ομιλία, την κατάποση και άλλα προβλήματα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share