Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτογράφος έσβησε όλες τις φωτογραφίες γάμου επειδή δεν τον άφησαν να... φάει

Η πλειονότητα τάχθηκε με τον φωτογράφο

8 Οκτωβρίου 2021 16:10
Φωτογράφος έσβησε όλες τις φωτογραφίες γάμου επειδή δεν τον άφησαν να... φάει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

ΗΠΑ: Μια συζήτηση με απόψεις οι οποίες ποικίλουν ξεκίνησε ένας φωτογράφος στο διαδίκτυο, αποκαλύπτοντας ότι διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου ενός ζευγαριού, αφού αναμενόταν να δουλεύει όλη την ημέρα ενώ είχε απίστευτη ζέστη, χωρίς διάλειμμα για νερό και φαγητό.

Ο ανώνυμος χρήστης ο οποίος μοιράστηκε την ιστορία του στο Reddit, ρώτησε τους χρήστες του φόρουμ «Είμαι ο A ******» εξηγώντας ότι είναι περιποιητής σκύλων και όχι επαγγελματίας φωτογράφος, εκτός από τη λήψη φωτογραφιών από σκύλους για κοινωνικά μέσα.

Χαμός στη Μαγνησία: Πλάκωσαν στο ξύλο αστυνομικούς που πήγαν για έλεγχο σε γαμήλιο γλέντι

Συμφώνησε να βοηθήσει έναν φίλο που παντρεύτηκε με λιτό γάμο, χωρίς πολλά έξοδα, με αμοιβή 250$, και αφού εργάστηκε όλη μέρα, του αρνήθηκε ένα διάλειμμα από τον γαμπρό.

Ο φίλος του του έθεσε τελεσίγραφο λέγοντας ότι έπρεπε να συνεχίσει με φαγητό ή νερό ή να πάει σπίτι, οπότε ο φωτογράφος διέγραψε τις φωτογραφίες του γάμου και έφυγε.

Ενώ ορισμένοι σχολιαστές είπαν ότι οι ενέργειές του ήταν πολύ «σκληρές», η πλειοψηφία τάχθηκε με τον φωτογράφο, λέγοντας ότι τον εκμεταλλεύτηκε το ζευγάρι.

Ο ερασιτέχνης φωτογράφος μοιράστηκε την εμπειρία του στο Reddit:

«Είμαι ο A ******» του Reddit…»

«Ένας φίλος παντρεύτηκε πριν από λίγες μέρες και θέλοντας να εξοικονομήσει χρήματα, με ρώτησε αν θα τους τραβήξω φωτογραφίες στο γάμο. Του είπα ότι η φωτογράφηση δεν είναι το δυνατό μου σημείο, αλλά με έπεισε λέγοντας ότι δεν τον ένοιαζε αν ήταν τέλειες: το ζευγάρι είχε χαμηλό budget και γι΄ αυτό συμφώνησα να κάνω τον φωτογράφο έναντι 250 δολαρίων, ποσό το οποίο δεν είναι τίποτα για μία εκδήλωση δέκα ωρών».

«Την ημέρα του γάμου, ήμουν από το πρωί πίσω από τη νύφη που έτρεχε από ραντεβού. Μετά την γαμήλια τελετή, βγάζω φωτογραφίες και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης».

«Ξεκίνησα γύρω στις 11 το πρωί και έπρεπε να τελειώσω στις 7:30 το απόγευμα. Γύρω στις 5 το απόγευμα, σερβίρεται φαγητό και μου είπαν ότι δεν μπορώ να καθίσω να φάω επειδή είμαι ο φωτογράφος. Έκανε επίσης αφόρητη ζέστη και δεν υπήρχε κλιματισμός».

«Είπα στον γαμπρό ότι πρέπει να κάνω 20λεπτο διάλειμμα για να φάω και να πιω κάτι. Δεν υπήρχε όμως κάτι διαθέσιμο και τα δύο μπουκάλια με νερό που είχα ήταν άδεια».

«Μου λέει ότι πρέπει είτε να είμαι φωτογράφος είτε να φύγω χωρίς αμοιβή. Με τη ζέστη που είχε και την πείνα που ένιωθα, τον ρώτησα αν ήταν σίγουρος και μου είπε ναι, έτσι άρχισα να σβήνω όλες τις φωτογραφίες που έβγαλα λέγοντας ότι δεν είμαι πια ο φωτογράφος του».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share