Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νιώθεις μόνος; Ήρθε το γυναικείο ρομποτικό χέρι που θα σου «κρατάει παρέα»

Εντυπωσιακό!

7 Οκτωβρίου 2021 15:49
Νιώθεις μόνος; Ήρθε το γυναικείο ρομποτικό χέρι που θα σου «κρατάει παρέα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το... τερμάτισαν στην Ιαπωνία -αν και μάλλον υπερβάλλουμε, γιατί αποκλείεται οι φωστήρες της μηχανικής να μη σκεφτούν και κάτι άλλο, και κάτι άλλο, και κάτι άλλο...

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό, ωστόσο, το γεγονός ότι κάποιος, σκεπτόμενος τους μοναχικούς άντρες, κάθισε και έφτιαξε ένα... γυναικείο χέρι!

Η ομάδα των Γιαπωνέζων μηχανικών πίσω από αυτή την απίθανη εφεύρεση κατασκεύασε, ουσιαστικά, ένα χέρι, για να πιάνει κάποιος μοναχικός άντρας όταν πηγαίνει τη βόλτα του.

Η εφεύρεση λέγεται ''Osampo Kanojo'', που σημαίνει «φιλενάδα περιπάτου» και είναι ένα μηχανικό χέρι από μαλακό, ελαστικό τζελ, που ταιριάζει τέλεια στο χέρι των αντρών.

Ωστόσο δες Αμερικανίδα φοράει για 23 ώρες κορσέ και έχει αδιανόητα λεπτή μέση!

Η «φιλενάδα περιπάτου»

Το ρομπότ στοχεύει στο να αντικαταστήσει την «τρυφερότητα ενός γυναικείου χεριού», με τους εσωτερικούς αισθητήρες πίεσης που κρύβονται στην παλάμη να ανταποκρίνονται στο αντρικό άγγιγμα.

Μάλιστα, η «φιλενάδα περιπάτου» υπόσχεται να χαρίσει μια γλυκιά αίσθηση πίεσης στο χέρι σου όταν περπατάς πολύ γρήγορα, ώστε να ελαττώσεις τον ρυθμό του βαδίσματός σου. Όπως ακριβώς θα γινόταν εάν περπατούσες με το πραγματικό κορίτσι σου -που σου λέει να μην περπατάς γρήγορα...

Διαθέτει, δε, και πόρους, που απελευθερώνουν υγρασία, για να μιμείται, έτσι, τον ιδρώτα ενός πραγματικού γυναικείου χεριού και να μη μοιάζει ότι σε πιάνει ένα άψυχο πλαστικό χέρι.

Επίσης, βγάζει και ήχους μέσω ενός ηχείου smartphone, όπως για παράδειγμα την αναπνοή μιας γυναίκας, ενώ ο ήχος των ρούχων, αλλά και ο ήχος βημάτων συγκαταλέγονται στις επιλογές.

Και, για κερασάκι στην τούρτα, το ρομποτικό χέρι μυρίζει γυναικείο σαμπουάν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share