Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο γαμπρός βλέπει τη νύφη να φεύγει και μένει άναυδος - Η συνέχεια σοκάρει (Video)

Ανατριχιαστικό περιστατικό

5 Οκτωβρίου 2021 23:15
Ο γαμπρός βλέπει τη νύφη να φεύγει και μένει άναυδος - Η συνέχεια σοκάρει (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν γάμοι, που μία κίνηση από τον γαμπρό ή τη νύφη, μπορεί να μείνει για πολύ καιρό χαραγμένοι στη μνήμη των παρευρισκόμενων. Επίσης, στην Πορτογαλία ένας γαμπρός αποφάσισε να διακόψει τον ίδιο του τον γάμο και να παραδεχτεί μπροστά στη νύφη την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα.

Ο συγκεκριμένος γάμος στην πόλη Ντάμπλι στην πολιτεία της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, είναι πραγματικά ξεχωριστός. Αν δει κανείς τη φωτογραφία, παρατηρεί ότι η νύφη απομακρύνεται από τον γαμπρό, και εκείνος μένει… σύξυλος.

Για μερικά δευτερόλεπτα στέκεται αμήχανος. Νομίζει ότι η μέλλουσα σύζυγός του, θέλει να του πει κάτι δυσάρεστο. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι εκείνη έκρυβε για καιρό ένα μυστικό. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πει στον μέλλοντα σύζυγό της, ότι θα του τραγουδούσε ένα τραγούδι που τους έφερε για πάντα μαζί.

Δείτε όμως τα χέρια της… Ο γαμπρός είναι κωφός, και η νύφη του εκφράζει την αγάπη της και στη νοηματική. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές σε γάμο που έχετε δει ποτέ…

Δείτε το βίντεο:

Η φωτογραφία του γαμπρού από τον γάμου του που έκανε όλους να σαστίσουν με τη νύφη - Σοκαριστική ιστορία

Η φωτογραφία του γαμπρού που θα δείτε παρακάτω από τον γάμο του έκανε όλους να σαστίσουν παρατηρώντας τη νύφη. Διαβάστε παρακάτω την συγκλονιστική ιστορία του ζευγαριού.

Κάποιες γυναίκες λένε ότι αρνούνται να βγουν ραντεβού με έναν άντρα πιο κοντό από αυτές, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για την Mindie Kniss, καθώς ο σύζυγός της έχει ύψος 81 εκατοστά. Επίσης, μια πανέμορφη νύφη, έκανε κάτι τόσο ξεχωριστό στο γαμπρό, που προκάλεσε τα δάκρυα χιλιάδων ανθρώπων που παρακολούθησαν το βίντεο του γάμου τους.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινού φίλου το 2009 και παντρεύτηκε το 2012, όταν η Mindie μετακόμισε στο Σικάγο για να είναι πιο κοντά στον Sean.

«Είναι ευτυχία να είμαι παντρεμένος με αυτή τη γυναίκα. Δεν περνάει μέρα που να μην της πω πόσο την αγαπώ,» δηλώνει ο Sean.

Ο κόσμος πιστεύει ότι είναι γλυκιά που με αγαπάει, αλλά κάνουν λάθος. Εγώ είμαι ο άγιος σε αυτόν τον γάμο. Εγώ την φροντίζω», προσθέτει ο Sean.

Η φωτογραφία του γαμπρού από τον γάμου του που έκανε όλους να σαστίσουν με τη νύφη:

Φωτογραφία του γαμπρού από τον γάμο του με τη νύφη

Παρά την ευτυχία τους, το ζευγάρι έχει γίνει στόχος πειραγμάτων μέσω του διαδικτύου, λέγοντας ότι ο Sean δεν θα μπορούσε ποτέ να ικανοποιήσει την Mindie και ότι εκείνη είναι μαζί του μόνο για τα χρήματα του.

Η 36χρονη Mindie αναφέρει: «Απλά επειδή έχει ειδικές ανάγκες δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε καταπληκτική ερωτική ζωή. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά ο Sean είναι από τους πιο ερωτικούς ανθρώπους που γνωρίζω. Είναι υποτιμητικό να λένε ότι ο άντρας μου δεν μπορεί να με ικανοποιήσει και δεν τους αφορά.»

«Είμαι το πιο ερωτικό άτομο που γνωρίζω,» την επιβεβαιώνει ο σύζυγός της. «Η ερωτική επαφή είναι πιθανόν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου.»

Ο Sean γεννήθηκε με ατελή οστεογένεση ή οστεοψαθύρωση, που είναι μια γενετική διαταραχή που χαρακτηρίζεται από οστά που σπάζουν εύκολα, συχνά από ελάχιστη ή καμία προφανή αιτία.

Σε ηλικία 35 ετών έχει ύψος 81 εκατοστά και έχει κοντύτερα πόδια εξαιτίας της πάθησής του, που επηρεάζει την ανάπτυξη των οστών. Μέχρι ο Sean να ηλικιωθεί, είχε 200 κατάγματα στα πόδια, χέρια, λαιμό, μύτη και άλλα σημεία.

«Δε μπορώ να πάω ανέμελα σε ένα κατάστημα μόνος μου. Πρέπει να προσέχω το περιβάλλον μου επειδή ένα μικρό χτύπημα μπορεί να αποβεί μοιραίο για μένα. Νομίζω ότι ο κόσμος νιώθει άβολα με την ιδέα ότι όσοι έχουν ειδικές ανάγκες έχουν και αυτοί ερωτικές επιθυμίες και φαντασιώσεις και τους αρέσει η ανθρώπινη επαφή,» δηλώνει ο Sean.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share