Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022

Τύλιξε τις μπανάνες με αλουμινόχαρτο - Ο λόγος; Πανέξυπνος

Ξέρετε τι θα συμβεί;

5 Οκτωβρίου 2021 19:12
Τύλιξε τις μπανάνες με αλουμινόχαρτο - Ο λόγος; Πανέξυπνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ξέρετε τι κάνει το αλουμινόχαρτο στις μπανάνες; Το Athensmagazine.gr έμαθε το απόλυτο κόλπο και σας το παρουσιάζει παρακάτω, όπως έκανε χθες με τη χρήση του αλουμινόχαρτου στα μαλλιά.

Γενικά, το αλουμινόχαρτο δε χρησιμοποιείτε μόνο στη μαγειρική. Μπορείτε με αυτό να κάνετε κάποια κόλπα, όπως είναι αυτό που θα σας παρουσιάσουμε σήμερα.

Σίγουρα δεν είχατε σκεφτεί ποτέ να τυλίξετε τις μπανάνες σας με το αλουμινόχαρτο, κάτι που αρχικά ακούγεται περίεργο και αχρείαστο. Στην πραγματικότητα όμως, μπορεί να σας βοηθήσει. Σε τι βοηθάει; Αν τοποθετήσετε το αλουμινόχαρτο στα άκρα των μπανανών σας τότε θα δείτε το αγαπημένο σας φρούτο να ωριμάζει πιο γρήγορα. Το γνωρίζατε;

Γέμισε τον πάτο μιας κατσαρόλας με ξύδι και ξεκίνησε να την τρίβει με αλουμινόχαρτο - Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει

Η καθαριότητα του σπιτιού είναι αναμφίβολα, η μισή αρχοντιά της νοικοκυράς του. Οι περισσότερες νοικοκυρές δυσκολεύονται στην καθαριότητα της κουζίνας. Ωστόσο, ούτε άγχος χρειάζεται, ούτε και κόπο. Το μόνο που πρέπει να κάνουν, οι νοικοκυρές, είναι να βρουν τους σωστούς τρόπους για να καθαρίσουν εύκολα, γρήγορα και ακούραστα την κουζίνα τους με φυσικά υλικά, όπως το ξύδι.

Το ξύδι έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές σωτήριο σε θέματα καθαριότητας, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν "ποτίσετε" τα μαξιλάρια σας με ξύδι. Το ξύδι είναι λοιπόν το υλικό που θα μας σώσει και από τα καμμένα λίπη με τη βοήθεια λίγου αλουμινόχαρτου.

Για να αφαιρέσετε λεκέδες σκληρού νερού και καμμένων λιπών από κατσαρόλες και τηγάνια, ρίξτε λίγο μηλόξυδο και τρίψτε το εσωτερικό με ένα κομμάτι τσαλακωμένου αλουμινόχαρτου. Αφού τρίψετε για μερικά δευτερόλεπτα, θα παρατηρήσετε ένα μαύρο χρώμα, το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό λόγω της χημικής αντίδρασης. Πλύντε με νερό και υγρό πιάτων και τελειώσατε.

ξύδι κατσαρόλα

Τυλίγει με αλουμινόχαρτο τα σκόρδα και τα βάζει στο φούρνο - Ο λόγος; Τρομερός

Το Athensmagazine.gr μετά το τρομερό κόλπο με το αλουμινόχαρτο και το βερνίκι νυχιών, θα σας παρουσιάσει ένα εξίσου κόλπο, το οποίο θα σας λύσει τα χέρια. Ξέρετε τι θα συμβεί αν τυλίξετε με αλουμινόχαρτο τα σκόρδα και τα βάλετε στο φούρνο;

Δυστυχώς, το σκόρδο είναι πολύ παρεξηγημένο. Μπορεί να εκτοξεύσει στα ύψη τη γεύση πολλών φαγητών και πάλι όμως οι περισσότεροι το αποφεύγουν, λόγω της έντονης μυρωδιάς του. Εκτός αυτού όμως, είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, βιταμίνη C και B6, βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος, καταπολεμά τα συμπτώματα της γρίπης και πολλά άλλα. Οπότε καλό θα ήταν να το προτιμάτε.

Το ψήσιμο στο σκόρδο μειώνει την έντονη μυρωδιά του και "γλυκαίνει" κάπως την -ομολογουμένως- πολύ έντονη γεύση που έχει στην ωμή μορφή του.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share