Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ο ντροπαλός τύπος στο μπαρ: Το ανέκδοτο της ημέρας (5/10)

Κλάμα!

5 Οκτωβρίου 2021 07:01
Ο ντροπαλός τύπος στο μπαρ: Το ανέκδοτο της ημέρας (5/10)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tο Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (05/10) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Πάμε να δούμε αναλυτικά το ανέκδοτο παρακάτω:

Ένας πολύ ντροπαλός τύπος πάει σε ένα μπαρ. Εκεί, βλέπει μια πάρα πολύ όμορφη κοπέλα. Μετά από κάποια ώρα, βρίσκει το θάρρος να την πλησιάσει και τη ρωτά:

– Δεσποινίς… μήπως… θα θέλατε να σας κεράσω ένα ποτό;

Αυτή, απαντά φωνάζοντας με όλη της τη δύναμη:

– Όχι, αποκλείεται να κοιμηθώ μαζί σου απόψε!

Όλοι στο μπαρ γυρίζουν προς το μέρος τους και τους κοιτούν επίμονα. Ο ντροπαλός τύπος τα έχει χάσει νιώθει πολύ άσχημα και γυρνά σιγά-σιγά στη θέση του.

Μετά από λίγο, η κοπέλα τον πλησιάζει και του ζητάει συγνώμη. Του χαμογελά και του λέει:

– Με συγχωρείς για αυτό που συνέβη νωρίτερα. Βλέπεις, είμαι φοιτήτρια ψυχολογίας στο τελευταίο έτος και μελετώ πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι όταν νιώθουν αμήχανα.

Κι εκείνος απαντά, φωνάζοντας με όλη του τη δύναμη:

– Τι εννοείς 200 ευρώ;;;

Bonus ανέκδοτο

Τρεις πολύ πετυχημένοι πλαστικοί χειρουργοί, ένας Ιταλός, ένας Άγγλος κι ένας Έλληνας, συζητούν για τα κατορθώματά τους.

Λέει λοιπόν ο Ιταλός:

«Εμένα ήρθε στο ιατρείο κάποιος με τεράστια μύτη σαν του Πινόκιο. Μου ζήτησε να του τη φτιάξω, τον έβαλα στο χειρουργείο και κόψε-ράψε-κόψε-ράψε, του την έκανα κανονική».

Ο Άγγλος λέει:

«Σε μένα ήρθε ένας ο οποίος είχε το ένα χέρι πολύ πιο μακρύ από το άλλο και ήθελε να του το μικρύνω! Ήταν ζόρικη επέμβαση, αλλά κόψε-ράψε-κόψε-ράψε του έφτιαξα κανονικό χέρι».

Έρχεται και η σειρά του Έλληνα και λέει:

«Αυτά δεν είναι τίποτα. Εμένα ήρθε κάποιος στο ιατρείο μου και μου ζήτησε να του κάνω το πέ@ς του να σέρνεται στο πάτωμα όταν περπατάει!».

Οι άλλοι έμειναν άφωνοι για λίγο και μετά τον ρώτησαν τι έκανε τελικά. Κι εκείνος απάντησε: «Ε, κόψε-ράψε-κόψε-ράψε, του έκανα τα πόδια 2 εκατοστά!!!».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share