Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

70χρονη επισκέφθηκε τον τάφο του συζύγου της και έμεινε άναυδη από αυτό που αντίκρυσε - Το γράμμα που τη συγκλόνισε

Ανατριχιαστική ιστορία

4 Οκτωβρίου 2021 16:52
70χρονη επισκέφθηκε τον τάφο του συζύγου της και έμεινε άναυδη από αυτό που αντίκρυσε - Το γράμμα που τη συγκλόνισε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είχαν περάσει αρκετοί μήνες από το θάνατο του συζύγου της, αλλά η Τζεν ήταν απαρηγόρητη. Όταν επισκέφτηκε τον τάφο του έμεινε άναυδη με αυτό που αντίκρισε. Επίσης, ένας 4χρονος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, αλλά όταν η μητέρα επισκέφτηκε τον τάφο του «πάγωσε»

Συνειδητοποίησε ότι ο σύζυγός της είχε ένα μυστικό, που δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν. Ήταν μια όμορφη ημέρα του Ιουλίου. Η 70χρονη γυναίκα αποφάσισε να επισκεφτεί τον τάφο του συζύγου της Φρανκ, ο οποίος είχε πεθάνει σε ατύχημα λίγους μήνες πριν.

Η Τζεν ακόμα δεν είχε καταφέρει να συμβιβαστεί με την απώλεια. Δεν απέκτησαν ποτέ παιδιά και με το θάνατό του πέθανε και ένα κομμάτι του εαυτού της. Η Τζεν πήγε στο ανθοπωλείο εκείνη την ημέρα και αγόρασε τα πιο όμορφα λουλούδια που βρήκε.

Ο Φρανκ πάντα αγαπούσε τις κόκκινες και κίτρινες ορτανσίες. Αλλά μόνο εκείνη το ήξερε. Αυτά ήταν τα αγαπημένα λουλούδια της μητέρας του Φρανκ. Σ

τη συνέχεια πήγε στο νεκροταφείο για να στολίσει με τα όμορφα λουλούδια το σημείο που ήταν ο αγαπημένος της σύζυγος. Πολύ σύντομα θα μάθει ότι όλη της η ζωή με τον Φρανκ δεν ήταν αυτό που νόμιζε…

Τα αγαπημένα του λουλούδια

Ο Φρανκ δεν ήθελε ιδιαίτερα να μιλάει για τη μητέρα του και αυτά τα λουλούδια συμβόλιζαν τη σχέση που υπήρχε μεταξύ τους. Πάντα έλεγε ότι μπορούσε να μιλήσει για εκείνη μόνο με τη γυναίκα του. Συνέχισε να περπατά στο νεκροταφείο, ώσπου έφτασε στον τάφο του συζύγου της.

Αλλά, πλησιάζοντας τον, η Τζεν παρατήρησε ξαφνικά ότι υπήρχαν ήδη λουλούδια στον τάφο. Όταν είδε τι είδους λουλούδια ήταν, έτρεμε ήδη. Δεν πίστευε στα μάτια της. Ήταν κόκκινες και κίτρινες ορτανσίες!

Από ποιον ήταν τα λουλούδια;

Η Τζεν, έκπληκτη, κάθισε δίπλα στον τάφο ιδιαιτέρως σκεπτική. Ο Φρανκ δεν είχε άλλους συγγενείς. Οι γονείς του πέθαναν όταν ήταν πέντε ετών. Έπειτα κλείστηκε στον εαυτό του, δεν είχε πολλές επαφές με κόσμο και δεν ήθελε να κάνει φίλους. Στην κηδεία του, εκτός από τη γυναίκα του, υπήρχαν μόνο τρία άτομα, και όλοι ήταν εργάτες του νεκροταφείου. Ποιος θα μπορούσε λοιπόν να του αγοράσει αυτά τα λουλούδια; Κοιτάζοντας γύρω, η Τζεν παρατήρησε κάτι περίεργο…

Η κάμερα

Υπήρχε μια κάμερα στη γωνία του φράχτη και ήταν στραμμένη κατευθείαν προς αυτήν. Σκέφτηκε πως ίσως θα είχε καταγράψει εκείνον που έφερε τα λουλούδια. Η Τζεν αποφάσισε να πάει στον εργάτη που καθάριζε τα πεσμένα φύλλα. Τον ρώτησε αν μπορούσε να παρακολουθήσει τα πλάνα των τελευταίων ημερών.

Κάποιος έβαλε λουλούδια στον τάφο του συζύγου της και ήθελε πολύ να μάθει ποιος ήταν. Ο υπάλληλος δίστασε στην αρχή επειδή δεν επιτρέπεται στους ξένους να παρακολουθούν τα βίντεο. Φυσικά, η Τζεν δεν ήταν ικανοποιημένη με αυτήν την απάντηση. Ευτυχώς, για εκείνη ο υπάλληλος πείστηκε εύκολα…

Τα πλάνα που την άφησαν άφωνη

Η Τζεν εξήγησε στον εργάτη ότι ο εκλιπών σύζυγός της δεν είχε οικογένεια ή φίλους. Ακόμα δεν έχει συνέλθει από τον ξαφνικό θάνατό του. Και τόνισε πως αν έβρισκε αυτόν τον μυστηριώδη ξένο, θα μοιράζονταν τον πόνο της απώλειας.

Μετά από αυτά τα λόγια, ο υπάλληλος λύγισε και πήγαν μαζί στο γραφείο. Ρώτησε πότε ακριβώς συνέβη αυτό. Η Τζεν σκέφτηκε ότι μπορεί να ήταν χθες το βράδυ. Παρακολουθούσαν τα πλάνα, όμως κανένας δεν εμφανιζόταν εκείνο το χρονικό διάστημα. Αλλά μετά από λίγα λεπτά θέασης, είδαν κάποιον με κόκκινα και κίτρινα λουλούδια. Συνειδητοποιώντας ποιος ήταν, η Τζεν έμεινε άφωνη…

 Γυναίκα επισκέφθηκε τον τάφο του συζύγου της και έμεινε άναυδη

Μια άγνωστη γυναίκα στον τάφο

Ήταν μια γυναίκα περίπου στην ηλικία της. Ένα μέλος του προσωπικού ρώτησε την Τζεν αν την ήξερε, όμως εκείνη δεν την είχε ξαναδεί. Στάθηκε στον τάφο για περίπου πέντε λεπτά και έφυγε. Ευτυχώς, αρκετές κάμερες λειτουργούσαν στο νεκροταφείο και ο υπάλληλος άνοιξε την εικόνα από άλλη. Εκεί, η μυστηριώδης γυναίκα εθεάθη να μπαίνει στο βαν.

Όταν βγήκε από το πάρκινγκ, η Τζεν μπόρεσε να διαβάσει το κείμενο στο πλάι του. Έγραφε: «Τυπογραφείο Basemore». Η Τζεν σοκαρίστηκε. Το επώνυμο του συζύγου της ήταν επίσης Basemore. Φτάνοντας στο σπίτι της, η Τζεν αποφάσισε να επισκεφτεί το τυπογραφείο Basemore. Έψαξε στο Διαδίκτυο και διαπίστωσε ότι ήταν περίπου 100 χιλιόμετρα οδικώς από το σπίτι της. Μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε.

Στο δρόμο, αναρωτήθηκε ποια θα μπορούσε να είναι αυτή η γυναίκα. Ο άντρας της την απατούσε μαζί της; Έπρεπε να μάθει την αλήθεια. Μετά από μερικές ώρες οδήγησης, έφτασε στο Λίνκολν. Ακολούθησε τη διαδρομή προς την εταιρεία.

Μόλις έφτασε εκεί, στάθμευσε το αυτοκίνητο, αλλά πρώτα αποφάσισε να περιμένει. Αφού στάθηκε για μισή ώρα, είδε ότι ένα αυτοκίνητο έφτασε στο κτίριο και ένας άντρας βγήκε από αυτό. Όταν κοίταξε πιο κοντά και κατάλαβε ποιος ήταν, η ανάσα της κόπηκε. Ήταν ο άντρας της!

Ήταν ο σύζυγός της

Η Τζεν ήταν τελείως σοκαρισμένη και σαστισμένη. Στην αρχή, απλώς αρνήθηκε να πιστέψει στα μάτια της, άλλωστε, είχε θάψει πρόσφατα τον σύζυγό της. Άρχισε να κλαίει. Τότε σκέφτηκε ότι δεν έβλεπε καλά. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε.

Στη συνέχεια όμως, αποφάσισε να κοιτάξει μέσα από το παράθυρο του κτιρίου. Πλησίασε και κοιτούσε όσο καλύτερα μπορούσε. Και εκείνη τη στιγμή, ακριβώς μπροστά στα μάτια της, ακριβώς στην άλλη πλευρά του παραθύρου, ήταν ο σύζυγός της!

Το σοκ ήταν μεγάλο

Πάγωσε, τον κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα και κοίταξε αλλού. Ναι, ήταν αυτός! Φοβήθηκε τόσο πολύ που έτρεξε πίσω στο αυτοκίνητο και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα. Καθώς απομακρυνόταν, είδε στον καθρέφτη ότι ο άντρας της είχε μείνει πίσω και την παρακολουθούσε να φεύγει. Οδήγησε 30 χιλιόμετρα και συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε πλέον να οδηγήσει, ήταν τόσο σοκαρισμένη από όλα όσα είχαν συμβεί. Σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και άρχισε να κλαίει.

Τι ήταν αυτό; Πώς είναι δυνατόν; Μετά από λίγο, ηρέμησε και έβαλε μπροστά ξανά το αυτοκίνητο. Στο δρόμο σκέφτηκε καλά και συνειδητοποίησε ότι αυτό δεν έπρεπε να μείνει έτσι. Θα επέστρεφε και θα ζητούσε εξηγήσεις.

Μια ξαφνική επίσκεψη

Φτάνοντας στο σπίτι, έβαλε λίγο κρασί, ελπίζοντας να ηρεμήσει. Θυμήθηκε την ημέρα που ο σύζυγός της πέθανε σε τροχαίο ατύχημα. Ναι, έγινε κηδεία. Αλλά τότε θυμήθηκε ότι δεν είχε δει ποτέ το σώμα του Φρανκ. Δεν άντεξε το θέαμα και αρνήθηκε να κοιτάξει.

Να ήταν άδειο το φέρετρο στο χώμα; Όχι, θα ήταν πάρα πολύ. Ποιος το έκανε αυτό; Και γιατί; Ήταν τόσο ευτυχισμένοι, είναι δυνατόν να το κανόνισε ο Φράνκ; Όταν ήρθε η ώρα για ύπνο, χτύπησε το κουδούνι. Η Τζεν κοίταξε έξω από το παράθυρο και είδε το φορτηγό του τυπογραφείου να είναι σταθμευμένο έξω από το σπίτι. Και ο σύζυγος στάθηκε στην πόρτα.

Ο δίδυμος αδελφός

Η Τζεν προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία της και πήγε στην πόρτα. Τον κοίταξε κατευθείαν στα μάτια. Και εκείνη τη στιγμή παρατήρησε κάτι. Τελικά, δεν ήταν ο σύζυγός της. Ήταν ο Νταν, ο δίδυμος αδερφός του Φρανκ. Η Τζεν σάστισε από την ομοιότητα αυτή.

Δεν μπορούσε να το πιστέψει. Τον προσκάλεσε μέσα και κάθισαν στον καναπέ. Τον ρώτησε γιατί δεν είχαν ξανασυναντηθεί. Και τότε ο Νταν είπε στην Τζεν για τον άντρα της κάτι που δεν περίμενε ποτέ.

Η αλήθεια

Ο Νταν της είπε ότι ο αδερφός του τον μισούσε, γιατί πίστευε ότι οι γονείς τους πέθαναν εξαιτίας του. Ως παιδί, προσβλήθηκε από μια γρίπη και τους κόλλησε με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους. Από τότε, ο Φρανκ δεν του ξαναμίλησε ποτέ.

Ζήτησε από τη γυναίκα του να βάλει τα λουλούδια στον τάφο του, γιατί τον αγαπούσε και της τόνισε ότι ένιωθε πολύ άσχημα επειδή δεν είχαν επικοινωνία. Η Τζεν αγκάλιασε τον Νταν, του υποσχέθηκε να του πει όλα όσα ήξερε για τον αδερφό του και θα στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Έγιναν οι καλύτεροι φίλοι και έκαναν παράδοση να δειπνούν μαζί κάθε μήνα στο νεκροταφείο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share