Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

4χρονος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο - Όταν η μητέρα επισκέφτηκε τον τάφο του «πάγωσε» (Video)

Δεν πίστευε στα μάτια της!

4 Οκτωβρίου 2021 12:59
4χρονος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο - Όταν η μητέρα επισκέφτηκε τον τάφο του «πάγωσε» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 4χρονος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και όταν η μητέρα του επισκέφτηκε τον τάφο του «πάγωσε» με αυτό που έγινε και δεν πίστευε στα μάτια της. Ενώ, μια 63χρονη καρκινοπαθής επισκέφθηκε το κέντρο καρκίνου στο Οχάιο, το περασμένο έτος και δεν είχε ιδέα για την έκπληξη επανένωσης που την περίμενε.

Συγκεκριένα, η Μαρία Ρόμπινσον έχασε τον γιο της Τζακ από καρκίνο του εγκεφάλου. Το μικρό αγόρι, ηλικίας 4 ετών, άφησε πίσω επίσης τον δίδυμο αδελφό του και τρεις αδελφές. Η Μαρία πήγε, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, στον τάφο του Τζάκ κατά την τρίτη επέτειο από το θάνατό του. Αλλά η θλιμμένη μητέρα δεν περίμενε ποτέ να αποκτήσει έναν δικό της επισκέπτη.

Η Μαρία πήρε στο αυτοκίνητό της το πρωί για να κατευθυνθεί στο νεκροταφείο. «Τζακ, σε παρακαλώ δώσε μου ένα σημάδι», σκέφτηκε η ίδια.

Καθώς καθόταν στο γρασίδι κοντά στον τάφο του Τζακ, ένας μικρό κόκκινο πουλί έδειξε άμεσο ενδιαφέρον γι “αυτήν, πετούσε γύρω της και άφοβα προσγειώθηκε στο πόδι και το χέρι της.

Με έκπληξη, η Μαίρη έβγαλε το τηλέφωνό της και τράβηξε το πουλί καθώς κοίταξε ευθεία στα μάτια της και στη συνέχεια σκαρφάλωσε στον ώμο της, χαμογελώντας σε αυτήν. Το βίντεο της Μαρίας τρέλανε το διαδίκτυο με πολλές προβολές σε όλο το κόσμο:

3χρονο αγοράκι έδινε μάχη με το θάνατο λόγω σπάνιας μορφής καρκίνου - Μόλις όμως τον βάφτισαν... (Video)

Ένα 3χρονο αγοράκι διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στους πνεύμονες. Μια μέρα κατέρρευσε ενώ ήταν στον παιδικό σταθμό και έπρεπε αμέσως να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Ο μικρός είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και οι γιατροί μέχρι τότε έβλεπαν βελτίωση, αλλά μετά από εκείνη τη μέρα, οι πνεύμονές του καταστράφηκαν, όπως ανακάλυψαν οι γιατροί στα επείγοντα.

Οι παλμοί του ήταν 200 το λεπτό. Το μικρό αγόρι μπήκε σε μηχανική υποστήριξη και οι προγνώσεις δεν ήταν καλές. Μετά από επώδυνες συζητήσεις, οι γονείς του αποφάσισαν να τον βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη, αφού τον βάπτισαν στο νοσοκομείο.

Αλλά μόλις αποσυνέδεσαν τα μηχανήματα, οι γονείς είδαν τον μικρό Dylan να κουνάει τα πόδια του. Ο εγκέφαλός του δεν ήταν ακόμα νεκρός όπως ανακάλυψαν οι γιατροί και υπήρχε τελικά ελπίδα. Επίσης, σοκάρει η ιστορία ενός άνδρα με την γυναίκα του να πεθαίνει από καρκίvο λίγο μετά το γάμo. Όταv άvοιξε τυχαία τον υπολογιστή της τoυ «κόπηκε» η αvάσα.

Σήμερα ο Dylan είναι το θαύμα για το οποίο μιλάει όλη η οικογένειά του, αλλά και ο κόσμος που έμαθε την ιστορία του! Ο μικρός είναι πλέον ευτυχισμένος στο σπίτι του!

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share