Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Κρατούμενος παρήγγειλε σουβλάκια… με χασίς!

Έμεινε έκπληκτος ο φρουρός

4 Οκτωβρίου 2021 13:04
Απίστευτο! Κρατούμενος παρήγγειλε σουβλάκια… με χασίς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σουβλάκι που παρήγγειλε κρατούμενος στην Κύπρο, είχε μέσα και το κάτιτι παραπάνω και δη μικροποσότητα χασίς.

Προσπάθησε να το «περάσει» ένας 29χρονος στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού στη Λεμεσό της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Philenews.com, το μεσημέρι της Κυριακής ένας 29χρονος προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα για να παραδώσει σουβλάκια σε έναν 27χρονο που ήταν υπό κράτηση. Ωστόσο συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής στη Νίκαια, καθώς βρέθηκε κοκαΐνη στο αυτοκίνητό του.

Πώς το αντιλήφθηκε ο φρουρός

Ο φρουρός που παρέλαβε τα σουβλάκια κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, έκπληκτος βρήκε σε ένα από αυτά, ένα διαφανές σακουλάκι με κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και μεταφέρθηκε στα γραφεία του κλιμακίου της ΥΚΑΝ Λεμεσού όπου ανακρινόμενος, παραδέχθηκε την διάπραξη των πιο πάνω αδικημάτων.

Ακολούθησε έρευνα τόσο στο όχημα του όσο και στο σπίτι του χωρίς να εντοπιστεί οτιδήποτε άλλο παράνομο.

Μάλιστα, κατά την ανάκριση ο 27χρονος παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν που τηλεφώνησε να του φέρουν ναρκωτικά και να τα τυλίξουν μέσα σε σουβλάκι.

Παρήγγειλε σουβλάκια… με χασίς

Συνελήφθη λιμενικός που πουλούσε κοκαΐνη σε πασίγνωστο ηθοποιό

Διπλό «λαβράκι» έβγαλε η έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς σε επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών συνελήφθη αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος φέρεται να προμήθευε ναρκωτικά -μεταξύ άλλων- και σε πασίγνωστο ηθοποιό, που ασχολείται με την Αυτοδιοίκηση. Εκτός από τον αξιωματικό του Λ.Σ. συνελήφθησαν ακόμη 5 πολίτες, για την κατά περίπτωση παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, τα όπλα και του εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Συνελήφθη ο ληστής της τράπεζας στη Μητροπόλεως

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε πολύμηνη έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων και δεδομένων, από τη συνδυαστική μελέτη και ανάλυση των οποίων προέκυψε η εμπλοκή των ανωτέρων στα διερευνώμενα αδικήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συλληφθέντες κατά τις μεταξύ τους επικοινωνίες χρησιμοποιούσαν κωδικοποιημένες λέξεις και φράσεις, προκειμένου να αποκρύπτουν τη δραστηριότητά τους από τις διωκτικές αρχές.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν χθες, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, σε οικίες και χώρους εργασίας των εμπλεκομένων στον Πειραιά και σε περιοχή της Φθιώτιδας, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

  • 257,9 γραμμάρια κάνναβη,
  • 10 δενδρύλλια κάνναβης,
  • 4,550 γραμμάρια κοκαΐνη,
  • 325 γραμμάρια λαθραίου καπνού,
  • πιστόλι με γεμιστήρα,
  • μεταλλική σιδερογροθιά,
  • 57 φυσίγγια πυροβόλου και κυνηγετικού όπλου,
  • κινητά τηλέφωνα και
  • κάρτα sim 4.800 ευρώ.

Οι κατασχεθείσες ναρκωτικές ουσίες θα αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους, τα ψηφιακά πειστήρια και το όπλο στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, ενώ ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Ναυτοδικείου Πειραιά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share