Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σάλος: Εμφανίστηκε γυμνή σε τηλεοπτική εκπομπή! «Τα οπίσθιά της ακουμπούν στον...»

«Φωτιά» τα σχόλια στο Twitter

29 Σεπτεμβρίου 2021 09:31
Σάλος: Εμφανίστηκε γυμνή σε τηλεοπτική εκπομπή! «Τα οπίσθιά της ακουμπούν στον...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η βρετανική τηλεοπτική εκπομπή This Morning με μια καλεσμένη να εμφανίζεται εντελώς γυμνή στον καναπέ του στούντιο.

Στόχος της ήταν να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την κλιματική αλλαγή, με έναν ομολογουμένως ξεχωριστό τρόπο. Η Laura Amherst, διαδηλώτρια του κινήματος Extinction Rebellion, ήταν καλεσμένη την Πέμπτη στην εκπομπή προκειμένου να μιλήσει γιατί χρησιμοποιεί τις τολμηρές μεθόδους της για να ευαισθητοποιήσει για το ζήτημα, σύμφωνα με τη βρετανική Mirror.

Το μπανεράκι που είχαν γράψει στην οθόνη οι υπεύθυνοι της εκπομπής έγραφε: «Διαμαρτύρομαι τόπλες για να σώσω τον πλανήτη». Η ίδια είπε στους παρουσιαστές πως σε έναν ιδανικό κόσμο, οι άνθρωποι θα άκουγαν αυτό που έχει να πει για την κλιματική αλλαγή αμέσως και έτσι δεν θα χρειαζόταν να καταφύγει σε ακραία μέτρα για να τραβήξει την προσοχή τους.

Ενώ, αντιμέτωπη με έναν ένοπλο κλέφτη φέρεται να ήρθε η Ντάνι Μπανκς, μοντέλο που στο Instagram μετρά πάνω από 2,5 εκατομμύρια followers, όταν κοιμόταν γυμνή στο σπίτι της.

Η γυμνή καλεσμένη στην εκπομπή και τα σχόλια στο Twitter

Όταν οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής ρώτησαν τη Laura για τον ακτιβισμό της, ορισμένοι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν δήλωσαν σοκαρισμένοι από το γεγονός ότι η γυναίκα εμφανιζόταν στην τηλεόραση εντελώς γυμνή. Κάποιοι μάλιστα αναρωτήθηκαν αν πάνω στον καναπέ της εκπομπής, όπου καθόταν η καλεσμένη, είχε τοποθετηθεί κάποια κουβέρτα ή κάποιου είδους κάλυμμα.

«Είναι εντελώς γυμνή; Ελπίζω να κάνουν τον καναπέ με dettol αμέσως μετά», έγραψε ένα άτομο στο Twitter. Ένας άλλος χρήστης αναρωτήθηκε: «#ThisMorning είναι τα γυμνά της οπίσθια πάνω σε αυτόν τον καναπέ;».

«Συγγνώμη αλλά είναι τα γυμνά της οπίσθια καθισμένα σε αυτόν τον καναπέ; Ο παρουσιαστής δεν ξέρει πού να κοιτάξει», σχολίασε κάποιος άλλος.

Ορισμένοι παρατήρησαν πως, κατά τη γνώμη τους, η Laura τραβούσε την προσοχή περισσότερο πάνω της και όχι στον σκοπό της.

«Λυπάμαι αλλά το γεγονός ότι βγαίνει γυμνή δεν θα κάνει τους ανθρώπους να δουν τον σκοπό της», έγραψε κάποιος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share