Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η νύφη ετοίμαζε έναν παραδοσιακό γάμο - Όταν ήρθε όμως η ώρα να διαλέξει ανθοδέσμη...

Η απόφαση που δεν περίμενε κανείς!

28 Σεπτεμβρίου 2021 13:16
Αυτή η νύφη ετοίμαζε έναν παραδοσιακό γάμο - Όταν ήρθε όμως η ώρα να διαλέξει ανθοδέσμη...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πέιτζ περίμενε χρόνια να ντυθεί νυφούλα και να παντρευτεί τον άνδρα της ζωής της. Τα ήθελε όλα παραδοσιακά, το νυφικό, την τελετή, την τούρτα, τα φορέματα για τις παράνυφες,

Η ανθοδέσμη της όμως ήταν πολύ πρωτότυπη, γεγονός που έκανε κάθε παραδοσιακή ανθοδέσμη βαρετή μπροστά σε αυτό που σκέφτηκε… Η Πέιτζ θέλησε να κάνει την μέρα του γάμου της λίγο πιο γλυκιά, και δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να το κάνει αυτό, από το να κρατήσει μια ανθοδέσμη γάμου με ντόνατς!

Καλά ακούσατε! Η νύφη από την Αυστραλία, δεν κρατούσε στα χέρια της ούτε τριαντάφυλλα, ούτε ορχιδέες ούτε ήλιους και μαργαρίτες, αλλά μια πρωτότυπη ανθοδέσμη ντόνατς. Το ίδιο συνέβη και με τις παράνυφες που κρατούσαν όλο χαρά αυτές τις πεντανόστιμες ανθοδέσμες. Και το καλύτερο; Όταν η τελετή του γάμου τελείωσε, όλα τα ντόντας φαγώθηκαν!

Το Ίντερνετ λάτρεψε την ιδέα της και πολλές είναι αυτές που πλέον προτιμούν ντόντας αντί για λουλούδια! Φυσικά, αυτή δεν είναι η μοναδική ιστορία με πρωταγωνίστρια μια νύφη που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια νύφη την ημέρα του γάμου φιλήθηκε με πάθος με τον πεθερό της.

Δείτε πλάνα από τον γάμο της και την πρωτότυπη ανθοδέσμη:

Αυτή η νύφη στη δεξίωση του γάμου της πέταξε το νυφικό κι έκανε στο γαμπρό τη μεγαλύτερη έκπληξη

Όταν αυτή η νύφη έφτασε υπέρλαμπρη και εντυπωσιακή στην εκκλησία σίγουρα ούτε ο γαμπρός αλλά και κανείς από τους καλεσμένους δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε στη δεξίωση του γάμου. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια νύφη αφήνει τους πάντες άφωνους, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια παράλυτη νύφη πήγε στο γάμο με το αναπηρικό της αμαξίδιο.

Η 34χρονη χορεύτρια και τραγουδίστρια Μελίσσα Μολινάρο παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της και αποφάσισε να του κάνει μια τεράστια έκπληξη. Ο σύζυγός της είναι φανατικός θαυμαστής της και λατρεύει να βλέπει τη γυναίκα του στη σκηνή, έτσι λοιπόν εκείνη δεν γινόταν να μην δώσει μια "παράσταση" την ημέρα του γάμου τους.

Πέταξε λοιπόν το νυφικό της κι εμφανίστηκε στην πίστα με ένα καυτό κορμάκι και συνοδευόμενη από τις κουμπάρες της για μπαλέτο χάρισε ένα μοναδικό θέαμα τόσο στο γαμπρό όσο και στους καλεσμένους. Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο ο γαμπρός από τη μια δείχνει ενθουσιασμένος και περήφανος για τα ταλέντα της γυναίκας του κι από την άλλη ξαφνιασμένος.

Δείτε το βίντεο με τον εντυπωσιακό χορό της νύφης:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share