Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Άνδρας έβαλε κρυφή κάμερα στο παπούτσι για να βλέπει κάτω από τις φούστες των γυναικών!

Τι βρέθηκε στο σπίτι του

26 Σεπτεμβρίου 2021 17:31
Άνδρας έβαλε κρυφή κάμερα στο παπούτσι για να βλέπει κάτω από τις φούστες των γυναικών!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εικόνες κάτω από τις φούστες περισσότερων από 250 γυναικών κατέγραψε ένας διεστραμμένος άνδρας στη Βρετανία, ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο παπούτσι του. Παρ΄ όλα αυτά, ο 32χρονος Richard Whyley γλίτωσε τη φυλακή αν και βρέθηκαν στην κατοχή του 6.436 εικόνες και βίντεο με απόκρυφα σημεία και εσώρουχα ανυποψίαστων γυναικών, τις οποίες παρακολουθούσε ενώ πήγαιναν για ψώνια.

Ο ανώμαλος πατέρας δύο παιδιών εντόπιζε τα υποψήφια θύματά του στο Worcestershire, μεταξύ 26 Ιουνίου και 15 Αυγούστου του 2019, φορώντας τις ειδικά τροποποιημένες μπότες του, οι οποίες είχαν κρυμμένη μια κάμερα GoPro.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, ο νεαρός εργαζόμενος σε πανεπιστήμιο μαγνητοσκόπησε επίσης κρυφά γυναίκες που γδύνονταν στα σπίτια τους, αλλά και ένα ζευγάρι ενώ έκανε σεξ. Τελικά πιάστηκε στα δίχτυα των αρχών, όταν ένα 16χρονο κορίτσι άκουσε το «κλικ» της κάμεράς του ενώ ψώνιζε.
Ο ηδονοβλεψίας Whyley από το Stourbridge ομολόγησε τις πράξεις του, αντιμετωπίζοντας δύο κατηγορίες σχετικά με την καταγραφή εικόνων κάτω από ρούχα χωρίς συγκατάθεση.

Τελικά γλίτωσε τη φυλακή, καθώς του επιβλήθηκε ποινή τριετούς κοινοτικής εργασίας.

Άνδρας έβαλε κρυφή κάμερα στο παπούτσι για να βλέπει κάτω από τις φούστες των γυναικών

«Είχα βγει για ψώνια πρώτη φορά μόνη με τη 10χρονη ξαδέρφη μου. Από τότε αισθάνομαι πως δεν είμαι ικανή να την προστατέψω. Πλέον δεν ανοίγω καν την πόρτα αν είμαι μόνη μου και δεν κάνω πράγματα που έκανα πριν. Προσέχω τι φοράω και φοβάμαι όταν είναι άλλοι δίπλα μου σε δημόσιο χώρο», ανέφερε στο δικαστήριο η 16χρονη, που ήταν το τελευταίο θύμα του Whyley, προσθέτοντας πως δεν εμπιστεύεται πια τους μεσήλικες άντρες και κρατά ασφαλείς αποστάσεις από αυτούς.

Τι βρέθηκε ύστερα από έρευνα

Ο 32χρονος εντοπίστηκε τελικά από τις… κάμερες ασφαλείας και ταυτοποιήθηκε, ενώ στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του, μετά τη σύλληψή του, εντοπίστηκαν δύο ζευγάρια παπούτσια με τρύπες στα δάχτυλα, αλλά και μια κάρτα SD με 94 εικόνες και βίντεο μέσα από παράθυρα σπιτιών. Παράλληλα, βρέθηκαν πάνω από 6.400 εικόνες 250 περίπου διαφορετικών γυναικών, στις οποίες απαθανατίζονταν απόκρυφα σημεία τους.

«Οι εικόνες αυτές δεν ανέβηκαν ποτέ στο Διαδίκτυο σε καμία περίπτωση», ανέφερε από την πλευρά του ο συνήγορος υπεράσπισης του Whyley, προσθέτοντας ότι το έχει μετανιώσει, ενώ έχει λάβει μέτρα για να απαλλαγεί από την «προσβλητική του συμπεριφορά».

Ισχυρίστηκε επίσης πως η εγκυμοσύνη της συζύγου του στο δεύτερο παιδί του, την οποία πληροφορήθηκε πέντε ημέρες πριν αρχίσει την ειδεχθή δράση του, τον «επιβάρυνε» ψυχολογικά.
Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως το όνομα του Whyley θα βρίσκεται στο Μητρώο με τους δράστες σεξουαλικής επίθεσης για τα επόμενα πέντε χρόνια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share