Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όταν είδε την θάλασσα να αφρίζει άρπαξε αμέσως την κάμερα - Αυτό που κατέγραψε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό (Video)

Ανατριχιαστικό περιστατικό

25 Σεπτεμβρίου 2021 12:53
Όταν είδε την θάλασσα να αφρίζει άρπαξε αμέσως την κάμερα - Αυτό που κατέγραψε θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ενστικτώδης αντίδραση της Jennifer ήταν να βγάλει την κάμερα της την στιγμή που είδε ένα σπάνιο θέαμα στο Deception Pass και πλέον το έχουν δει χιλιάδες άνθρωποι. Ενώ, ένας άνδρας αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στο δωμάτιό του καθώς άκουγε θορύβους από την σοφίτα και ανατρίχιασε με αυτό που ανακάλυψε

Έκανε paddle boarding μαζί με φίλους και απολάμβανε κάθε στιγμή. Έχοντας την κάμερα έτοιμη ήταν προετοιμασμένη για το οτιδήποτε. Ωστόσο, αυτό που είδε έκανε την καρδιά της να χτυπά δυνατά.

Η μέρα ξεκίνησε με μια διασκεδαστική δραστηριότητα, αλλά κατέληξε σε μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσει ποτέ. Προς έκπληξη της ίδιας και της παρέας της, όχι ένα αλλά αρκετά πλάσματα περνούσαν από το σημείο όπου βρίσκονταν.

Είδαν τα όμορφα πτερύγια τους να γλιστράνε στην επιφάνεια της θάλασσας. Η Jennifer δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Φωνάζοντας ενθουσιασμένη άρχισε να τραβάει βίντεο πριν να είναι αργά.

Υπάρχουν στιγμές που ευχόμαστε να μπορούσαμε να ζήσουμε ξανά και αυτή είναι μία από αυτές για την Jennifer.

Δείτε την ομορφιά των φαλαινών δολοφόνων στο βίντεο:

Η γυναίκα του ήταν κουρασμένη και δεν είχε ποτέ όρεξη για «παιχνίδια». Τοποθέτησε κρυφή κάμερα και ανακάλυψε την τραγική αλήθεια (Video)

Η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη για "παιχνίδια"... Όταν όμως έβαλε κρυφή κάμερα δεν πίστευε στα μάτια του! Επίσης, ένας άνδρας υποπτευόταν πως η γυναίκα του χτυπάει το παιδί τους. Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα, θα σας σοκάρει!

«Ποιος κουβαλάει μεγαλύτερο βάρος; Οι άντρες ή οι γυναίκες;» Η παρακάτω ταινία μικρού μήκους, η οποία δημιουργήθηκε για το «Itsumo-Arigato-Project» (Σε-ευχαριστώ-πάντα) από την Kao Corporation στην Ιαπωνία, ξεκινάει με αυτή την ερώτηση.

Πολλοί υποθέτουν ότι είναι το ισχυρό φίλο: οι άντρες. Ναι, ίσως σε μια οικογενειακή εκδρομή ο μπαμπάς να κουβαλάει το μεγαλύτερο βάρος, τη μεγαλύτερη σακούλα με τα ψώνια ή το παιδί στην αγκαλιά του. Αλλά μια Δευτέρα, μια Τρίτη, ή μια άλλη κανονική ημέρα;

Μια έρευνα 100 ανδρών και γυναικών στους δρόμους του Τόκιο αποκάλυψε ότι οι γυναίκες κουβαλούσαν φορτία βάρους 7,2 κιλών, διπλάσια σε βάρος από τα φορτία των ανδρών που κυκλοφορούν καθημερινά στην πόλη. 18% των γυναικών που ερωτήθηκαν κουβαλούσαν πάνω από 15 κιλά βάρος.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share