Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Άκουγε θορύβους από τη σοφίτα και έβαλε κρυφή κάμερα. Τότε βλέπει κάτι τρομακτικό (Video)

Ανατριχιαστικό αυτό που ανακάλυψε...

24 Σεπτεμβρίου 2021 10:00
Άκουγε θορύβους από τη σοφίτα και έβαλε κρυφή κάμερα. Τότε βλέπει κάτι τρομακτικό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στο δωμάτιό του καθώς άκουγε θορύβους από την σοφίτα.Έχει τύχει να ακούσουμε θορύβους μεσα στην νύχτα από την σοφίτα. Ωστόσο, συνήθως είναι απλά προϊόντα της φαντασίας μας.

Μερικές φορές, μας δημιουργείται μεγαλύτερος φόβος, όταν βλέπουμε ταινίες τρόμου, αλλά γρήγορα συνειδητοποιούμε ότι είναι απλά ταινίες. Όμως, για έναν άνδρα δεν ήταν απλά μια ταινία και οι ήχοι δεν ήταν προϊόν της φαντασίας του. Τελικά ήταν κάτι παραπάνω.

Μια μέρα, καθώς ο άντρας ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, άρχισε να ακούει θορύβους από την σοφίτα. "Κατάλαβα ότι κάποιος ήταν εκεί πάνω", είπε. Τότε κοίταξε ψηλά και είδε έναν φακό να λάμπει μέσα από τον εξαερισμό του δωματίου του. Οι χειρότερες υποψίες του επιβεβαιώθηκαν!

Είπε στη συνέχεια: "Είδα ένα φως να βγαίνει από εκεί, σαν να έψαχνε μέρος για να μπορέσει να δει". Κάποιος βρισκόταν στο σπίτι τους και παρακολουθούσε τις κινήσεις τους. Ο Jerome αποφάσισε να το ερευνήσει ο ίδιος. Έτσι, έβαλε μια κάμερα ασφαλείας στην σοφίτα.

Μια μέρα αργότερα, είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα και παρακολούθησε με τρόμο τον μοναχικό άντρα που ανακαίνιζε το διπλανό σπίτι να μπαίνει στο δωμάτιο ακριβώς πάνω από το υπνοδωμάτιο του. Ήταν τρομακτικό! Ποιος ξέρει τι σκάρωνε. Ίσως έψαχνε ένα μέρος για να κοιμηθεί, ή σχεδίαζε κάτι πιο τρομακτικό. Ενώ, σε ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό μία 50χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στον τάφο του άντρα της και πάγωσε με αυτό που είδε

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share