Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο πατέρας με το μωρό όταν είναι μόνοι - Δεν πίστευε στα μάτια της

Αδιανότο! Δεν πάει το μυαλό σας

23 Σεπτεμβρίου 2021 14:53
Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο πατέρας με το μωρό όταν είναι μόνοι - Δεν πίστευε στα μάτια της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μητέρα εγκατέστησε μια κρυφή κάμερα νυχτερινής παρακολούθησης για να κοιτάζει το μωρό της όποτε χρειαστεί κάτι. Όμως, αυτή τη φορά πήγε ο πατέρας του μωρού να το δει. Αυτό που αντίκρισε η μητέρα όσο παρακολουθούσε από το μόνιτορ, την άφησε έκπληκτη.

Ο μπαμπάς του μωρού κάθε φορά που κατέβαζε το ένα χεράκι του μωρού, σηκωνόταν το άλλο! Ο πατέρας με δυσκολία συγκρατεί τα γέλια του. Επίσης, μία γυναίκα ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη για "παιχνίδια"... Όταν όμως έβαλε κρυφή κάμερα δεν πίστευε στα μάτια του!

Έβαλε κρυφή κάμερα για να δει τι κάνει ο πατέρας με το μωρό όταν είναι μόνοι

Υποπτευόταν πως η γυναίκα του χτυπάει το παιδί τους. Αυτό που κατέγραψε η κρυφή κάμερα, θα σας σοκάρει!

Ένας άντρας που υποπτευόταν ότι η γυναίκα του χτυπούσε το μωρό τους τρομοκρατήθηκε όταν το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης την κατέγραψε να κακοποιεί το παιδί.

Ο ανήσυχος πατέρας είχε βάλει κάμερες ασφαλείας στο σπίτι τους στην Ινδία αφότου άρχισε να υποπτεύεται την συμπεριφορά της συντρόφου του προς το παιδί τους.

Αλλά αντί να τον ηρεμήσει, το βίντεο έδειξε ότι δυστυχώς είχε δίκιο.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να ταρακουνάει και να χτυπάει το μωρό καθώς εκείνο κάθεται στο κρεβάτι. Αρχικά φαίνεται να παίζει μαζί του, αλλά σύντομα τον σπρώχνει με την βία και του χτυπάει επανειλημμένα την πλάτη.

Το μωρό παραμένει ακίνητο καθώς εκείνη του χτυπά με μανία την πλάτη – δείχνοντας ότι ίσως είναι συνηθισμένο σε αυτό. Τα χέρια της κινούνται γρήγορα στον αέρα καθώς χτυπά το μωρό – και σταματά μόνο για να φτιάξει τα βραχιόλια της.

Στην συνέχεια ταρακουνάει δυνατά το μωρό και το πιάνει ακόμα και από τον λαιμό. “Υποπτευόμουν ότι η γυναίκα μου χτυπάει τον γιο μας, έτσι έβαλα κάμερα ασφαλείας στο σπίτι”, είπε ο σύζυγος. Ο άντρας, ο οποίος παραμένει ανώνυμος, έχει ειδοποιήσει τις αρχές.

Δείτε με την ευκαιρία: Νόμιζε η κάμερα του υπολογιστή της δεν έκλεινε λόγο βλάβης. Στην πραγματικότητα τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα…

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share