Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα! Το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που έπαιξε στα video wall (Video)

Επικράτησε πανικός

22 Σεπτεμβρίου 2021 20:22
Γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα! Το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που έπαιξε στα video wall (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα, όταν έπαιξε το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που στα video wall! Η τελετή έγινε κανονικά και άπαντες βρέθηκαν στο κέντρο που θα φιλοξενούσε την δεξίωση. Όμως, όλα ανατράπηκαν μετά το βίντεο. Ενώ, ένα αδιανόητο περιστατικό, με διαστάσεις... παράδοσης έλαβε τόπο στην Ινδία, καθώς μια νύφη πέθανε από καρδιακή προσβολή και η αδελφή της λίγο αργότερα παντρεύτηκε το γαμπρό.

Μόλις το ζευγάρι μπήκε στον χώρο, άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο εκφωνητής είπε από το μικρόφωνο: «Θα σας δείξουμε βίντεο από το πως μεγάλωσαν οι νεόνυμφοι». Όμως, δευτερόλεπτα αργότερα από το video wall έπαιξε βίντεο με τη νύφη να έχει ερωτικές... περιπέτειες με τον άνδρα της αδερφής της. Όπως καταλαβαίνετε ακολούθησε χαμός!

Δείτε τα βίντεο:

Γαμπρός λέει στη νύφη «είμαστε μια τριμελής οικογένεια»! Mόλις γυρίζει το κεφάλι της... (Video)

Γαμπρός λέει στη νύφη «πλέον είμαστε μια τριμελής οικογένεια» και μόλις αυτή γυρίζει το κεφάλι της βάζει τα κλάματα! Δεν είχε την παραμικρή ιδέα για αυτό που θα της έλεγε!

Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, ο γαμπρός ανακοίνωσε ότι είχε μια έκπληξη για την όμορφη νύφη, λέγοντας πως πλέον η οικογένεια αποτελούνταν από τρία άτομα. Ενώ, άφωνο άφησε μια νύφη τον άνδρα της, όταν την ώρα του γάμου τους ζήτησε την άδειά του για να αγκαλιάσει τον πρώην φίλο της «μια τελευταία φορά».

Η Jenna δεν είχε ιδέα για το τι είχε σχεδιάσει ο Jeff όταν σε μια ομιλία του κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, είπε: «Είμαι λίγο αμήχανος, γιατί πρόκειται να σου κάνω μια μεγάλη έκπληξη. Αποφάσισα να σου κάνω ένα γαμήλιο δώρο. Είναι κάτι που θέλεις πολύ. Με χαρά σας ανακοινώνω ότι έχουμε ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά μας.»

Δείτε στο βίντεο το όνειρο που έγινε πραγματικότητα γι’ αυτήν την τυχερή νύφη:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share