Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηταν έτοιμοι να παντρευτούν όμως μια φωνή διέκοψε τον γάμο - Όταν η νύφη είδε ποιος ήταν της κόπηκαν τα γόνατα (Video)

Σοκαριστικό περιστατικό

22 Σεπτεμβρίου 2021 13:34
Ηταν έτοιμοι να παντρευτούν όμως μια φωνή διέκοψε τον γάμο - Όταν η νύφη είδε ποιος ήταν της κόπηκαν τα γόνατα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η ημέρα του γάμου μας υποτίθεται ότι είναι τέλεια από κάθε άποψη... Από τα λουλούδια μέχρι τη μουσική που παίζει καθώς φτάνουμε στην εκκλησία, κάθε λεπτομέρεια έχει σχεδιαστεί μήνες πριν!

Οι καλεσμένοι στον γάμο του Neil και την Tricia είχαν τον δικό τους σχέδιο και τους έκαναν όλους να δακρύσουν από συγκίνηση. Μόλις είπαν τους όρκους τους οι νεόνυμφοι, μια μικρή φωνή ακούστηκε από τα καθίσματα στο βάθος. Δεν ήταν κάποιος ενάντια στην ένωσή τους - ήταν η αρχή ενός συναρπαστικού flash mob.

Αυτό το flash mob όμως ακολούθησε το στιυλ του γάμου και οι καλεσμένοι τραγούδησαν το “How Great Art Thou”. Η ερμηνεία τους πραγματικά εξέπληξε τους πάντες, αλλά η νύφη ξέσπασε σε κλάματα. Είναι μια έκπληξη που κανείς δεν θα μπορέσει να ξεχάσει ποτέ!

Ρίξτε μια ματιά στο συγκινητικό flash mob στο παρακάτω βίντεο:

Πολλοί γάμοι μας προσφέρουν ιδιαίτερες ιστορίες, αρκετά χιουμοριστικές, με έναν εξ αυτών να μετατρέπει ένα ατύχημα της νύφης σε αφορμή για... τρελό γέλιο.

Γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα! Το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που έπαιξε στα video wall

Ένας γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα, όταν έπαιξε το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που στα video wall! Η τελετή έγινε κανονικά και άπαντες βρέθηκαν στο κέντρο που θα φιλοξενούσε την δεξίωση. Όμως, όλα ανατράπηκαν μετά το βίντεο.

Μόλις το ζευγάρι μπήκε στον χώρο, άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο εκφωνητής είπε από το μικρόφωνο: «Θα σας δείξουμε βίντεο από το πως μεγάλωσαν οι νεόνυμφοι». Όμως, δευτερόλεπτα αργότερα από το video wall έπαιξε βίντεο με τη νύφη να έχει ερωτικές... περιπέτειες με τον άνδρα της αδερφής της. Όπως καταλαβαίνετε ακολούθησε χαμός!

Δείτε τα βίντεο:

Επίσης, ένας απίστευτος χαμός προκλήθηκε πριν την τέλεση ενός γάμου, καθώς η νύφη, λίγο πριν μπει στην εκκλησία, αρνήθηκε να κάνει είσοδο και φώναζε σε έξαλλη κατάσταση, μετά την ανακάλυψη που έκανε στον δρόμο προς το ναό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share