Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Ήταν και οι δυο τους έτοιμοι για το γάμο: Όταν έσκυψε να δει το νυφικό της η νύφη, όμως, διαπίστωσε κάτι τρομακτικό

Στο τέλος, πάντως, ξεκαρδίστηκε...

21 Σεπτεμβρίου 2021 14:34
Ήταν και οι δυο τους έτοιμοι για το γάμο: Όταν έσκυψε να δει το νυφικό της η νύφη, όμως, διαπίστωσε κάτι τρομακτικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί γάμοι μας προσφέρουν ιδιαίτερες ιστορίες, αρκετά χιουμοριστικές, με έναν εξ αυτών να μετατρέπει ένα ατύχημα της νύφης σε αφορμή για... τρελό γέλιο, όπως εκείνος με τη μουσική.

Στην ιστορία μας, λοιπόν, το ζευγάρι βρισκόταν μαζί για έναν χρόνο, ανυπομονώντας να ανέβει στα σκαλιά της εκκλησίας. Η μέρα αυτή, λοιπόν, ήρθε και η νύφη το απολάμβανε, βάζοντας το νυφικό της, έστω κι αν δυσκολεύτηκε λίγο.

Όταν, λοιπόν, τελείωσε με το νυφικό κι ενώ βαφόταν, ο φωτογράφος ήρθε. Εκείνος ξεκίνησε άμεσα να βγάζει φωτογραφίες και τη ρώτησε, αν θα μπορούσε να βάλει ξανά το νυφικό, ώστε να υπάρχουν λήψεις και από αυτή τη διαδικασία.

Ατύχημα νύφης πριν από το γάμο

Άρχισε να φωτογραφίζεται αλλά... με ατύχημα

Η ίδια το δέχθηκε με μεγάλη χαρά και ξεκίνησε να προχωρά σε αυτή τη διαδικασία, χαμογελώντας ευτυχισμένη στην κάμερα. Όταν, όμως, κοίταξε το φόρεμά της άρχισε να μυρίζει κάτι, που δεν της άρεσε καθόλου.

Δεν ήταν τίποτα άλλο, από το να δει πως ένα κερί που βρισκόταν εκεί, άρχισε να καίει το βέλο της, με συνέπεια να σοκαριστεί εκείνη τη στιγμή και να δακρύσει. Η ίδια λάτρευε αυτό το βέλο, αλλά στην πορεία, όσο το σκεφτόταν τόσο αντιλαμβανόταν πως ήταν κάτι το τρομερά αστείο.

Άρχισε, ύστερα, να γελά και διαπίστωσε, ότι δεν υπήρχε λόγος να στενοχωριέται. Όταν, δε, το είπε στον άνδρα της, οι δυο τους άρχισαν να γελάνε μαζί. Το πιο αστείο, μάλιστα, είναι πως όταν έγινε το περιστατικό, εκείνος δεν έμαθε τίποτα, καθώς είχαν υποσχεθεί να μην υπάρξει επαφή του ενός με τον άλλο, μέχρι να πάνε στην εκκλησία.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share