Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δες τι αποκαλύπτουν τα χέρια σου για το χαρακτήρα σου και θα πάθεις πλάκα - Πολύ έγκυρες πληροφορίες!

Θα πάθετε πλάκα!

15 Σεπτεμβρίου 2021 21:47
Δες τι αποκαλύπτουν τα χέρια σου για το χαρακτήρα σου και θα πάθεις πλάκα - Πολύ έγκυρες πληροφορίες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν υπάρχει όριο στην ανθρώπινη επιθυμία για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας. Ο Kay Packard είναι επικεφαλής της αμερικανικής ακαδημίας που αφιερωμένη στη μελέτη των χεριών (Αμερικανική Ακαδημία Ανάλυσης των Χεριών) και ισχυρίζεται ότι μπορεί να μας ψυχολογήσει με βάση τις παλάμες μας. Και δεν έχει να κάνει με χειρομαντεία. Βάσει της δικής του έρευνας και των συναδέλφων του κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε δάχτυλο στα χέρια μας έχει τη δική του σημασία.

Σας παρουσιάζουμε συμπεράσματα των ερευνητών.

1. Προσδιορίστε το ισχυρό χέρι

Τα πάντα είναι απλά: είτε είστε αριστερόχειρας ή δεξιόχειρας, η παλάμη και τα δάχτυλα στο κυρίαρχο χέρι αντανακλούν τα χαρακτηριστικά της δουλειάς σας και τις προσωπικές σας ιδιότητες, ενώ τα δάχτυλα αποκαλύπτουν τη συμπεριφορά σας στο σπίτι και τις στενές σας σχέσεις.

2. Επιλέξτε τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία των δακτύλων σας

Κάθε άτομο έχει δυνατά και αδύνατα δάχτυλα. Όσο πιο ισχυρά είναι κάποια από τα δάχτυλά σας, τόσο περισσότερο θα εκφράζουν ορισμένα γνωρίσματα του χαρακτήρα. Αν ένα δάχτυλο είναι καμπυλωμένο και τείνει προς τα άλλα δάκτυλα, αποκλίνει προς τα εμπρός ή δεν μπορεί να εκτελέσει ορισμένες λειτουργίες, τότε είναι ένα αδύναμο δάχτυλο. Αν ένα δάχτυλο είναι μακρύ και ίσιο, τότε είναι ισχυρό δάχτυλο.

1

  • Ο ισχυρός αντίχειρας στο κυρίαρχο χέρι αντιπροσωπεύει την επιτυχία στο επάγγελμα.
  • Ο ισχυρός δείκτης δείχνει το ενδιαφέρον σας προς την εξουσία και την επιρροή και τη διορατικότητα.
  • Το μεσαίο δάχτυλο δείχνει αξιοπιστία, αποτελεσματικότητα, εμπιστοσύνη, ανάπτυξη και σοφία.
  • Ο παράμεσος δείχνει δημιουργικότητα και αυτο-έκφραση.
  • Το μικρό δάκτυλο δείχνει δεξιότητες επικοινωνίας.

Παράδειγμα: ένας συνδυασμός ισχυρού αντίχειρα και του μεσαίου δαχτύλου στο κυρίαρχο χέρι δείχνει ότι είστε αποτελεσματικοί, υπεύθυνοι και ένας επαγγελματίας που δεν δεσμεύεται να ικανοποιήσει μόνο τις δικές του φιλοδοξίες.

3. Δώστε προσοχή στο σχήμα των δαχτύλων σας

2

  • Το στρογγυλεμένο σχήμα δείχνει την επιθυμία σας να βρίσκεστε σε αρμονία με τους άλλους και τον φόβο της αποδοκιμασίας.
  • Το τετράγωνο και επίπεδο σχήμα δείχνει την επιθυμία για ακρίβεια και την αρνητική στάση απέναντι στην αβεβαιότητα.
  • Η τραπεζοειδής μορφή δείχνει ότι σας αρέσει η πρωτοτυπία και μισείτε την ρουτίνα.
  • Το τριγωνικό σχήμα δείχνει ότι σας αρέσει να αφήνετε τις πρακτικές δουλειές για χάρη των ασυνήθιστων και των μυστηριωδών.

4. Δώστε προσοχή στην απόσταση μεταξύ των δακτύλων

Βάλτε τα χέρια σας σε μια επίπεδη επιφάνεια ή κρατήστε τα άνετα ομοιόμορφα.

3

Αν τα δάχτυλά σας είναι διάπλατα ανοιχτά, τότε είναι πιθανό να είστε ανεξάρτητοι και απολαμβάνετε να πειραματίζεστε.

4

Αν τα δάχτυλά σας που βρίσκονται το ένα κοντά στο άλλο, τότε είστε προσεκτικοί και ενδεχομένως κλείνεστε στον εαυτό τους.

5

Αν το μεσαίο δάχτυλο και ο παράμεσος σας είναι σε απόσταση το ένα από το άλλο, τότε είναι δύσκολο για σας βρίσκεστε υπό την επιρροή κάποιου άλλου. Αν αυτά τα δύο δάχτυλα είναι πολύ κοντά το ένα στο άλλο, έχετε την τάση να δικαιολογείτε κοινωνικές προσδοκίες και να ακολουθείτε τους κοινωνικούς κανόνες.

6

Κοιτάξτε την απόσταση μεταξύ του παράμεσου και του μικρού δακτύλου. Αν η απόσταση είναι μεγάλη, αυτό σημαίνει ότι αποφεύγετε σοβαρές συζητήσεις και δύσκολες αποφάσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις στην εργασία και στο σπίτι. Αν έχουν μια μεσαία απόσταση μεταξύ τους (συγκρίνετέ τα με τα χέρια φίλων σας), είναι πολύ πιθανό να σκέφτεστε ανεξάρτητα και σας αρέσει η περιπέτεια.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share