Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτό που έγινε στον γάμο τους δεν το περίμεναν ποτέ! - Έμειναν έκπληκτοι οι καλεσμένοι

Δεν το περίμεναν!

10 Σεπτεμβρίου 2021 11:55
Αυτό που έγινε στον γάμο τους δεν το περίμεναν ποτέ! - Έμειναν έκπληκτοι οι καλεσμένοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ραδιοφωνικός σταθμός KIIS 1065 στο Σίδνεϊ βοήθησε ένα ζευγάρι να οργανώσει τον γάμο των ονείρων τους.

Ο Matt and Kya επέλεξαν το τραγούδι του Ed Sheeran «Thinking out loud» για τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι και αυτό που θα συνέβαινε, δεν το είχαν φανταστεί ποτέ...

Στη δεξίωση του γάμου, την ώρα του χορού, ήρθε ο ίδιος ο Ed Sheeran και τραγούδησε live το επιτυχημένο του τραγούδι. Η αίθουσα γέμισε από χαμόγελα και πρόσωπα γεμάτα έκπληξη!

Ποιο ζευγάρι δε θα ήθελε να έχει στον γάμο του τον αγαπημένο του καλλιτέχνη;

Το τραγούδι του Ed Sheeran «Thinking out loud»

Ωστόσο αυτό το ζευγάρι ζούσε ένα όνειρο. Τρεις μήνες μετά η 24χρονη νύφη ανακάλυψε κάτι σοκαριστικό για τον 68χρονο γαμπρό

«Μην την παντρευτείς»: Γυναίκα σε κατάσταση υστερίας, εισέβαλλε σε γάμο και φώναξε «Σε αγαπώ» στον γαμπρό – Μετά χαστούκισε τη νύφη

Οι παρευρισκόμενοι στο γάμο άκουσαν τις φωνές από την άκρη του δωματίου και είδαν μια γυναίκα να εισβάλλει σαν σίφουνας και να φωνάζει προς τον γαμπρό: «Μην την παντρευτείς. Σε αγαπάω ακόμη» πριν κάποιος προλάβει να αντιδράσει η γυναίκα είχε πλησιάσει ήδη το ζευγάρι και είχε σκαμπιλίσει την εμβρόντητη νύφη.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη του Μεξικό. Όπως έγραψαν όμως οι κακές γλώσσες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέβηκε το βίντεο, ο γαμπρός ήταν λίγο ατακτούλης και ενώ ετοιμαζόταν να παντρευτεί έβγαινε ραντεβού και με τη γυναίκα που αργότερα «μπούκαρε» στο γάμο του.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Νύφη έμεινε μισή μετά το γάμο - Η εικόνα με το νυφικό της σοκάρει χρόνια μετά... (photo)

Η Eden Sanboeuf ντύθηκε νύφη και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στα 28 της χρόνια, με τον αγαπημένο της καρδιάς της Rick Sanboeuf, ζυγίζοντας 169 κιλά! Επίσης, σε ένα λαμπερό γάμο, ο γαμπρός και νύφη ξεκινούν να χορεύουν. Τότε σταματάει η μουσική και η νύφη βάζει τα κλάματα... με τη συνέχεια να σοκάρει πραγματικά!

Από εκείνη την ημέρα (Νοέμβριος 2014) και μετά ζούσε την απόλυτη ευτυχία μέχρι που... πήρε στα χέρια της τις φωτογραφίες της από το γάμο. Η στιγμή που τις αντίκρυσε ήταν και αυτή που θα της άλλαζε μια για πάντα την ζωή.

«Μέχρι τότε είχα συνηθίσει σε τέτοιο βαθμό το σώμα μου, που δεν σκέφτηκα ποτέ πως θα δείχνω στον γάμο μου. Πιο πολύ με ενδιέφερε να πάνε όλα καλά παρά το πώς θα δείχνω... μέχρι που είδα τις φωτογραφίες» δηλώνει η Eden.

«Τότε ήταν που πήρα την μεγάλη απόφαση. Γράφτηκα στο γυμναστήριο, ξεκίνησα Zumba και έκοψα τελείως τις πίτσες και τα παγωτά που απολάμβανα τα βράδια» συμπληρώνει.

Από τότε η Eden έγινε μια άλλη γυναίκα ή καλύτερα η μισή από εκείνη που ήταν. Θέλοντας να αναδείξει το μέγεθος των αποτελεσμάτων της, έβγαλε φωτογραφία στο –κατά εννιά νούμερα μεγαλύτερο- νυφικό της και συγκλόνισε το Διαδίκτυο.

Η δύναμη της θέλησής της να διατηρήσει τα κιλά που έχασε αποδείχθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της. Όταν η Eden έμεινε έγκυος έμαθε ότι το παιδί που κυοφορούσε έπασχε από μια σπάνια ασθένεια η οποία αναστέλλει την λειτουργία και την δόμηση τμημάτων του εγκεφάλου. Τον Ιανουάριο του 2016, το ζευγάρι έχασε το παιδί που τόσο περίμενε και η Eden πίστεψε ότι θα ξαναγυρνούσε στις παλιές διατροφικές συνήθειες. «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Πίστεψα ότι δε θα καταφέρω να διατηρήσω όσα με κόπο είχα καταφέρει όμως σκέφτηκα ότι έπρεπε να κρατηθώ» και έτσι κι έγινε.

 Νύφη έμεινε μισή μετά το γάμο

Όταν το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα χρόνο μετά η Eden είπε «Είμαι πραγματικά αποφασισμένη να ζήσω όσο το δυνατόν πιο όμορφα για χάρη του παιδιού που έχω και για εκείνου που έχασα. Τον σκέφτομαι κάθε μα κάθε μέρα που περνάει».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share