Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όλο το διαδίκτυο προσπαθεί να βρει την λύση σε αυτό το πρόβλημα. Εσείς μπορείτε;

Δυσκολάκι!

29 Αυγούστου 2021 12:37
Όλο το διαδίκτυο προσπαθεί να βρει την λύση σε αυτό το πρόβλημα. Εσείς μπορείτε;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κουίζ: Ας θυμηθούμε τα μαθηματικά που κάναμε στο δημοτικό με τα φρούτα και ας λύσουμε το παρακάτω πρόβλημα. Οι απαντήσεις είναι πάρα πολλές τον τελευταίο καιρό αλλά μόνο μια είναι η σωστή απάντηση. Καλή επιτυχία.

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Το 95% των ανθρώπων δεν μπορεί να εντοπίσει την δεύτερη τίγρη στη φωτογραφία - Εσύ μπορείς;

Δείτε την φωτογραφία με το πρόβλημα :

6 + 4 = 210
9 + 2 = 711
8 + 5 = 313
5 + 2 = 37
7 + 6 = ???

Κουίζ πρόβλημα - Μπορείτε να το λύσετε;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Focus.de, εκείνοι που θα το μαντέψουν μπορεί να έχουν IQ 150.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Απάντηση

Κουίζ πρόβλημα

Κουίζ: Μπορείτε να το λύσετε;

Το 85% των ανθρώπων δεν μπορεί να εντοπίσει το ζώο που κρύβεται στην εικόνα. Εσύ μπορείς;

Κουίζ: Κοιτάξτε προσεκτικά. Συγκεντρωθείτε. Στην εικόνα αυτή, υπάρχει κάτι κρυμμένο. Μπορείτε να διακρίνετε τι είναι;

Εάν τα καταφέρετε, γράψτε ‘Το Βρήκα’ στα σχόλια.

Μία μικρή συμβουλή: είναι ένα ζώο!

Το 85% των ανθρώπων δεν μπορεί να εντοπίσει το ζώο που κρύβεται στην εικόνα

Το γρήγορο τεστ που δείχνει αν έχετε υψηλό IQ

Κουίζ: Στο συμπέρασμα ότι η αντίληψη ενός ατόμου συνδέεται με τη νοημοσύνη κατέληξε μια μελέτη από το πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ, η οποία βασίστηκε σε μια άσκηση που ελέγχει την ασυνείδητη ικανότητα του εγκεφάλου να φιλτράρει την οπτική κίνηση.

Σύμφωνα με τη μελέτη δηλαδή, οι άνθρωποι που έχουν υψηλό IQ αντιλαμβάνονται πως τα αντικείμενα κινούνται σε υψηλές ταχύτητες. Ωστόσο, σύμφωνα με την ίδια μελέτη, οι άνθρωποι με υψηλό δείκτη νοημοσύνης είναι κακοί στο να αντιλαμβάνονται την κίνηση ενός αντικειμένου σε μεγάλο φόντο, κάτι που συνδέεται με την ικανότητά τους να μην αποσπάται η προσοχή τους.

Παράλληλα, δείτε άλλο ένα κουίζ και πείτε μας αν θα καταφέρετε να βρείτε τη σωστή ώρα σε αυτό το μέρος, το κουίζ της CIA που δεν έλυσε κανείς.

Τι αποκαλύπτει η δοκιμή

Η μελέτη βασίστηκε σε μια δοκιμή στην οποία ζητήθηκε από άτομα να παρακολουθήσουν ένα βίντεο ασπρόμαυρων ράβδων που κινούνται. Από τα άτομα αυτά ζητήθηκε να προσδιορίσουν προς ποια κατεύθυνση μετακινήθηκαν οι ράβδοι κάθε φορά.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τα άτομα με υψηλό δείκτη νοημοσύνης αντιλαμβάνονταν πιο γρήγορα την κατεύθυνση που ακολουθούσαν οι ράβδοι, αλλά δεν ήταν καλοί, όταν η κίνηση παρουσιαζόταν σε μεγάλο φόντο, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν αναπτύξει την ικανότητα να μην αποσπώνται.

Όπως τονίζουν, πάντως, οι ειδικοί που πραγματοποίησαν τη μελέτη, η ικανότητα κάποιου να μην αποσπάται η προσοχή του και να αποκλείει άσχετες πληροφορίες είναι και αυτή που επιτρέπει να ολοκληρώνει τους στόχους του με τον καλύτερο τρόπο.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share