Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στη γέννα παρατήρησαν κάτι πολύ παράξενο στο κεφάλι του μωρού - Μόλις κατάλαβαν τι ήταν, τους κόπηκε η ανάσα!

Μια συγκινητική ιστορία!

29 Αυγούστου 2021 12:12
Στη γέννα παρατήρησαν κάτι πολύ παράξενο στο κεφάλι του μωρού - Μόλις κατάλαβαν τι ήταν, τους κόπηκε η ανάσα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Christie Puyk και ο άντρας της, Keith Miller, ζουν στην όμορφη πόλη της Μελβούρνης στην Αυστραλία. Το ζευγάρι είχε χαρεί πάρα πολύ όταν έμαθαν πως η Christie ήταν έγκυος με το πρώτο τους παιδί. Το μωράκι τους, Michaella, γεννήθηκε πέρυσι την μέρα των Χριστουγέννων.

Ενώ φάνηκε σαν μία συνηθισμένη γέννα, σύντομα θα αποδεικνυόταν πως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Όταν γεννήθηκε το μωρό τους, ο Keith είδε κάτι παράξενο στο κεφάλι του. “Νόμιζα ότι είχε συμβεί μετά τη γέννα, αλλά όταν οι γιατροί καθάρισαν το κεφάλι της, κατάλαβα πως είχε μία τρύπα στο κεφάλι της.”

Η Michaella γεννήθηκε με μία τρύπα 4*10 εκατοστά στην μία πλευρά του κρανίου της και είχε σχεδόν το μέγεθος ενός αβοκάντο. Οι γιατροί αμέσως μετέφεραν το κορίτσι στην εντατική, αφήνοντας τους γονείς εντελώς πανικόβλητους. Παράλληλα δείτε και άλλη μια περίεργη ιστορία με μια έγκυο, η οποία νόμιζε πως η έκπληξη είναι το φύλο του μωρού της - Μόλις όμως έκοψε την τούρτα...

Στη γέννα παρατήρησαν κάτι πολύ παράξενο στο κεφάλι του μωρού -

Η ασθένεια της είχε σαν χαρακτηριστικό την έλλειψη δέρματος

Δεν είχαν ιδέα τι είχε συμβεί. Όλα είχαν κυλήσει φυσιολογικά στην εγκυμοσύνη όπως και στον τοκετό. Πώς θα μπορούσε να είχε συμβεί αυτό; Προφανώς, η Michaella γεννήθηκε με aplasia cutis congenita, μία ασθένεια που έχει σαν χαρακτηριστικό την έλλειψη δέρματος σε μερικές περιοχές του σώματος. Είναι πολύ συνηθισμένο σημείο το κεφάλι, αλλά η ασθένεια αυτή είναι πολύ σπάνια: μόνο 1 παιδί στα 10,000 γεννιούνται με αυτή.

Όταν ήταν μόλις 22 ωρών, έπρεπε να μπει στο χειρουργείο για να γίνει μεταμόσχευση δέρματος από την πλάτη της στο κρανίο. Έκανε και μία δεύτερη επέμβαση στην παραμονή της πρωτοχρονιάς επειδή η αρχική μεταμόσχευση ήταν πετυχημένη μόνο κατά το 60%. Μία τρίτη επέμβαση είχε τότε προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο.

Σήμερα, η τρύπα έχει το μέγεθος μία μπάλας του γκολφ. Εκτός από αυτό, η Michaella είναι υγιέστατη. Εάν η τρύπα δεν έχει κλείσει εντελώς μέχρι να γίνει δύο, θα πρέπει να κάνει μία εντελώς διαφορετική επέμβαση. Αλλά μέχρι τότε, θα φοράει ένα προστατευτικό κράνος γιατί ένα χτύπημα θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Ένα πολύ όμορφο κορίτσι! Αυτοί οι 3 πρώτοι μήνες είναι πλέον παρελθόν για το ζευγάρι και είναι πολύ χαρούμενοι που η κόρη τους τα πάει μια χαρά. Συνέχισε να αναρρώνεις Michaella!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share