Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σεκιουριτάς βιντεοσκοπεί τις κλανιές του εν ώρα εργασίας και τις ανεβάζει στο instagram - Θα κλάψετε από τα γέλια (Video)

Δεν παίζεται ο τύπος!

28 Αυγούστου 2021 12:50
Σεκιουριτάς βιντεοσκοπεί τις κλανιές του εν ώρα εργασίας και τις ανεβάζει στο instagram - Θα κλάψετε από τα γέλια (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άνεργος είναι πλέον ένας Αμερικανός σεκιουριτάς από την Φλόριντα, ο οποίος εδώ και έξι μήνες διατηρούσε έναν άκρως επιτυχημένο λογαριασμό στο Insragram με τίτλο «Ο Ειδήμων της Πορδής». Όπως μπορεί κανείς να φανταστεί από τον όχι και τόσο κομψό τίτλο της σελίδας του, ο φύλακας με το ψευδώνυμο Paul Flart ανέβαζε βίντεο που τον έδειχνε να… αερίζεται, συγκεντρώνοντας μάλιστα πολλά like και επαινετικά σχόλια από τους χιλιάδες φαν του.

Η επιτυχία του ομολογουμένως πρωτότυπου λογαριασμού βγήκε τελικά «ξινή» στον σεκιουριτά, αφού το νοσοκομείο όπου εργαζόταν πήρε χαμπάρι τι συνέβαινε στους διαδρόμους του, και του ανακοίνωσε με συνοπτικές διαδικασίες την απόλυσή του.

Η επίσημη αιτιολόγηση της απόφασης της διοίκησης ωστόσο δεν έκανε λόγο για… τα δύσοσμα αέρια, αλλά για το γεγονός ότι ο φύλακας χρησιμοποιούσε τόσο συχνά το κινητό του εν ώρα καθήκοντος, και μαγνητοσκοπούσε τον εαυτό του με στολή, κάτι που είναι αντίθετο με τον κανονισμό.

Ο Paul Flart (το αληθινό του όνομα είναι Doug) αποφάσισε να αρχίσει να ανεβάζει τα συγκεκριμένα βίντεο στο Instagram τον περασμένο Μάρτιο, όταν συνειδητοποίησε ότι τα χολ αναμονής και οι διάδρομοι του νοσοκομείου έχουν εξαιρετική ακουστική. «Μια μέρα άφησα μια γερή και ο ήχος ακούστηκε κρύσταλλο. Έτσι αποφάσισα την επόμενη φορά να το καταγράψω, με αποτέλεσμα να γεννηθεί η ιδέα του λογαριασμού στο μυαλό μου», είπε στο Vice ο Doug.

Στόχος του λογαριασμού ήταν να προσφέρει τη χαρά και το γέλιο, επιμένει ο σεκιουριτάς, που θεωρεί άδικη την απομάκρυσή του, αφού «έτσι κι αλλιώς όλοι τις αφήνουμε πού και πού». Πάντως δεν ξεκαθάρισε αν θα συνεχίσει αυτήν την αλλόκοτη παράδοση και στην νέα του εργασία, κι αν αυτή τη φορά θα προνοήσει να ενημερώσει σχετικά τον εργοδότη του!

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share