Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η 35άρα κόρη, η μητέρα και ο δονητής... Το ανέκδοτο της ημέρας (28/8)‌

Κλάμα!

28 Αυγούστου 2021 07:17
Η 35άρα κόρη, η μητέρα και ο δονητής... Το ανέκδοτο της ημέρας (28/8)‌
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 35άρα κόρη, η μητέρα και ο δονητής... Tο Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (28/8) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό με τον γιατρό, την καθαρεύουσα και τον χωριάτη!

Πάμε να το διαβάσουμε αναλυτικά παρακάτω:

Μια γυναίκα περνώντας έξω από το δωμάτιο της κόρης της ακούει από μέσα ένα ηλεκτρονικό βουητό. Ανοίγει τη πόρτα μπαίνει μέσα… Η κόρη της παίζει με έναν δ0νητή…

– Τι κανείς εκεί κορίτσι μου; ρωταει σοκαρισμένη.

– Μαμά σε παρακαλώ, απαντά εκείνη, είμαι 35 χρονών ανύπαντρη γυναικά και αυτό εδώ το πραγματάκι είναι ο σύζυγος που δεν είχα ποτέ. Σε παρακαλώ βγες έξω!

Την επόμενη μέρα καθώς μπαίνει στο σπίτι ο πατέρας ακούει τον ίδιο θόρυβο από το δωμάτιο της κόρης του. Χωρίς να ξέρει, μπαίνει κι αυτός μέσα στο δωμάτιο και τσακώνει τη κόρη του με τον δονητή… Σοκαρισμένος κι αυτός ρωτάει τι κάνει.

– Μπαμπά σε παρακαλώ, απαντά εκείνη, είμαι 35 χρονών ανύπαντρη γυναικά και αυτό εδώ το πραγματάκι είναι ο σύζυγος που δεν είχα ποτέ. Σε παρακαλώ βγες έξω!

Το ανέκδοτο της ημέρας με την 35αρα κόρη, την μητέρα και το δονητή

Μερικές μέρες αργότερα η γυναικά επιστρέφει από τα ψώνια. Καθώς μπαίνει μέσα στο σπίτι ακούει το ίδιο ηλεκτρικό βουητό, πιο δυνατό από ποτέ, να έρχεται από το καθιστικό.

Τρέχει στο καθιστικό και βλέπει τον άντρα της να κάθεται μπροστά στη τηλεόραση με τη μπύρα στο χέρι και διπλά στον καναπέ ο δονητής να πάλλεται πέρα-δώθε σα τρελός…

– Μα, τι κανείς εκεί; ρωτάει

– Τι θες μωρέ; απαντά ο σύζυγος. Βλέπω Τσάμπιονς Λιγκ με τον γαμπρό μου!

Bonus ανέκδοτο - Πηγαίνει ένα παράνομο ζευγάρι στον σεξολόγο

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (23/8) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Πάμε να το διαβάσουμε αναλυτικά παρακάτω:

Πηγαίνει ένα παράνομο ζευγάρι στον σεξολόγο: «Γιατρέ έχουμε πρόβλημα. Μισό λεπτό να σας δείξουμε…» του λένε κι ανεβαίνουν πάνω στο γραφείο και το κάνουν μπροστά στον γιατρό. Όταν τελείωσαν πλήρωσαν 30€ την επίσκεψη και φεύγουν.

Την άλλη εβδομάδα πηγαίνουν πάλι στον γιατρό, το ξανακάνουν, ξαναπληρώνουν 30€ και φεύγουν.

ζευγάρι στον σεξολόγο ανέκδοτο

Μετά από κανένα 6μηνο που γινόταν αυτό τους λέει ο σεξολόγος: «Σας έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές και δεν βλέπω κάποιο το πρόβλημα. Θέλετε να μου πείτε γιατί συνεχίζετε να μου λέτε πως έχετε πρόβλημα;» Το ζευγάρι κοιτάζεται και λέει ντροπαλά η γυναίκα: «Το πρόβλημα είναι πως είμαστε και οι δύο παντρεμένοι.

Αν πάμε στο σπίτι μου θα μας πιάσει στα πράσα ο άνδρας μου. Αν πάμε στο σπίτι του θα μας πιάσει στα πράσα η γυναίκα του. Αν πάμε σε ξενοδοχείο θα πληρώσουμε 50 ευρώ. Ενώ εδώ δίνουμε 30 ευρώ και μας επιστρέφει και τα μισά το ΙΚΑ!»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share