Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Έβαλε το κινητό του να φορτίζει και έπεσε για ύπνο - Μόλις δείτε τι του συνέβη θα πάθετε σοκ!

Σίγουρα δε θα το ξανακάνετε...

27 Αυγούστου 2021 18:33
Έβαλε το κινητό του να φορτίζει και έπεσε για ύπνο - Μόλις δείτε τι του συνέβη θα πάθετε σοκ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλοι έχουμε ακούσει για τα κινητά πως μπορεί να πάρουν φωτιά ή να εκραγούν, καθώς παθαίνουν βλάβες που και που. Όπως συνέβη και στην περίπτωση του 32χρονου που θα δείτε παρακάτω. Ο Wiley Day από το Huntsville της Αλαμπάμα φόρτιζε το κινητό του και όταν ξύπνησε είχε πάθει ηλεκτροπληξία.

Είναι πραγματικά πολύ τυχερός που είναι ζωντανός. Είπε πως το συνήθιζε να βάζει το κινητό του να φορτίζει κάθε νύχτα πριν πέσει για ύπνο. Κοιτούσε για λίγο τα νέα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μετά έκλεινε τα μάτια του.

Ωστόσο, μία μέρα, καθώς ο Day ξάπλωσε στο κρεβάτι, το ταμπελάκι που φορούσε στο λαιμό του ακούμπησε το σημείο που ενωνόταν ο φορτιστής με το καλώδιο της επέκτασης και έτσι το ρεύμα πέρασε από μέσα του. Έπαθε ηλεκτροπληξία και αμέσως βρέθηκε στο πάτωμα! Παράλληλα δείτε και ποια είναι τα πέντε κινητά που έχουν μεγαλύτερη ακτινοβολία.

Έβαλε το κινητό του να φορτίζει και έπεσε για ύπνο - Μόλις δείτε τι του συνέβη θα πάθετε σοκ!

Το σοκ ήταν τεράστιο

Το σοκ ήταν τόσο δυνατό που τον πέταξε κάτω από το κρεβάτι και εκείνη τη στιγμή νόμιζε ότι θα πέθαινε. Είπε πως όταν ξύπνησε ένιωθε μουδιασμένος σε όλο του το σώμα και έντονη πίεση στον λαιμό του. Τότε, άρχισε να φωνάζει και ξύπνησε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του.

Όταν τον είδε η ανιψιά του φώναζε καθώς έβλεπε καπνούς να βγαίνουν καπνοί από τα σεντόνια. Στο μεταξύ, η μπλούζα του σχεδόν πήρε φωτιά και καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό. Ο Day κατάλαβε πως είχε πάθει ηλεκτροπληξία και ένιωθε λες και είχε καμένο σύρμα στο στόμα του. Ο λαιμός του είχε τραυματιστεί σοβαρά από το ταμπελάκι που φορούσε.

Έπαθε εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού στο στήθος, τον λαιμό και τα χέρια. Το χέρι του έχει ακόμα σημάδι από την αλυσίδα. Ο Dr. Benjamin Fail που τον εξέτασε είπε πως 100 βολτ είναι αρκετά για να σκοτώσουν έναν άνθρωπο αλλά εκείνος επιβίωσε από ηλεκτροσόκ 110 βολτ.

Η εταιρεία που κατασκεύασε το κινητό δεν σχολίασε το γεγονός, απλά δημοσίευσε στην σελίδα της πως προτείνει να χρησιμοποιούνται μόνο πιστοποιημένα αξεσουάρ. Εσείς φορτίζετε το κινητό σας το βράδυ;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share