Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παιχνίδι του 1995 είχε προβλέψει τον κορωνοϊό - Αναφέρει και τι γίνεται στο τέλος (photo)

Σοκαριστικό!

24 Αυγούστου 2021 20:17
Παιχνίδι του 1995 είχε προβλέψει τον κορωνοϊό - Αναφέρει και τι γίνεται στο τέλος (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός από το βιβλίο του 2008, την προφητεία των simpsons αλλά και την ταινία που μιλούσαν για τον κορωνοϊό υπήρξε και παιχνίδι του 1995 που προέβλεπε την σημερινή πανδημία, 26 χρόνια πριν! Ένας χρήστης της δημοφιλούς πλατφόρμας reddit έκανε μια αναδρομή στο μακρινό 1995 και στον συνήθη ύποπτο το παιχνίδι καρτών «Illuminati: New World Order».

Να σημειώσουμε πως το παιχνίδι αυτό έχει «προβλέψει» κι άλλα οδυνηρά γεγονότα όπως την πτώση των Δίδυμων Πύργων. Επίσης, «βόμβα» πέφτει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας με κέντρα διασκέδασης αλλά και θέατρα να βάζουν «λουκέτο» λόγω κορωνοϊού με την αναλυτική λίστα να μπορείτε να την δείτε εδώ.

Στο εν λόγω παιχνίδι βρίσκεται μια κάρτα, η κάρτα της Επιδημίας. Όποιος την εξαπολύσει στους άλλους παίκτες, τότε εκείνοι αρχικά μπορούν να παίξουν ωστόσο σταδιακά χάνουν την δύναμή τους, καταστρέφοντας στο τέλος την ζωή του παίκτη, βγάζοντάς τον εκτός παιχνιδιού. Αυτό που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι το τι δείχνει η κάρτα: Μάσκα, γάντια και σακούλες πτωμάτων στιβαγμένες.

Παιχνίδι του 1995 είχε προβλέψει τον κορωνοϊό

Αυτή είναι η κάρτα της Επιδημίας στο θρυλικό παιχνίδι «Illuminati: New Order». Η κάρτα της Επιδημίας αν χρησιμοποιηθεί δεν είναι άμεσα θανάσιμη προς τον αντίπαλο παίκτη, αλλά προκαλεί διαρκή ζημιά.

Στο τέλος, ο παίκτης χάνει την ζωή του και βγαίνει εκτός παιχνιδιού, μόνο μετά από συγκεκριμένους συνδυασμούς. Τι σημαίνει αυτό, σύμφωνα πάντα με τους χρήστες του reddit; Πως ο κόσμος θα βγει από την πανδημία και θα επανακάμψει.

Εικόνα-σοκ! Δείτε τι κάνει ο κορωνοϊός στους πνεύμονες - Η ακτινογραφία που προκαλεί ανατριχίλα (photo)

Στην δημοσιότητα δόθηκαν από την Ραδιολογική Κοινότητα της Βορείου Αμερικής, ακτινογραφία πνευμόνων ασθενών, οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, οι οποίες προκαλούν ανατριχίλα. Οι ασθενείς που έχουν νοσήσει μέχρι στιγμής έχουν περιγράψει την εμπειρία τους ως μια «τρομακτική προσπάθεια για να αναπνεύσουν». Στις ακτινογραφίες διακρίνονται κάποια άσπρα σημάδια, χαμηλά στους πνεύμονες. Περιγράφονται ως υγρό στις κυψέλες του πνεύμονα.

Η επίδραση του κορωνοϊού στους πνεύμονες

Τι μας δείχνουν οι εικόνες

  1. Αυτή είναι η ακτινογραφία ενός 54χρονου ασθενή στην Κίνα, ο οποίος νόσησε από τον ιό. (αριστερή εικόνα, όπως βλέπουμε την οθόνη του υπολογιστή)
  2. Αυτή είναι η ακτινογραφία μιας 45χρονης, με τα άσπρα σημάδια που διακρίνονται να είναι η ζημιά που έχει κάνει ο covid-19. (κεντρική εικόνα)
  3. Οι πνεύμονες μιας 59χρονης με υψηλό πυρετό. (δεξιά εικόνα, όπως βλέπουμε την οθόνη του υπολογιστή)
  • Να σημειώσουμε πως οι ακτινογραφίες αυτές που δόθηκαν στην δημοσιότητα είναι από ασθενείς από την Κίνα που νόσησαν με επιπλοκές, οπότε δεν έχουν καμία σχέση με το αν νοσήσει κάποιος ο οποίος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share