Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

50χρονη γιαγιά έχασε 31,5 κιλά χωρίς να κάνει γυμναστική - Η αλλαγή της θα σας σοκάρει

Θα πάθετε πλάκα!

24 Αυγούστου 2021 19:17
50χρονη γιαγιά έχασε 31,5 κιλά χωρίς να κάνει γυμναστική - Η αλλαγή της θα σας σοκάρει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γιαγιά από το Σίδνεϊ αποκάλυψε πώς έχασε 31,5 κιλά σε μόλις τρεις μήνες χωρίς άσκηση. Η Ana Reyes ξεφορτώθηκε γρήγορα το υπερβολικό βάρος της ακολουθώντας ένα απλό διατροφικό πλάνο. Η θέλησή της για αλλαγή ξεκίνησε όταν σοκαρίστηκε από τότε που είδε τον εαυτό της σε μια φωτογραφία με τις τέσσερις γενιές της οικογένειάς της.

"Δεν μπορούσα να πιστέψω πώς ήμουν. Την ίδια στιγμή δεν μπορούσα να ανέβω σκάλες, δεν μπορούσα να βάψω τα νύχια των ποδιών μου, ήταν φοβερό" είπε στην Daily Mail Australia. Η κ. Reyes εξήγησε ότι η προηγούμενη εικόνα του σώματός της την έκανε να νιώθει καταθλιπτική και είχε χάσει όλη της την αυτοπεποίθηση. Παράλληλα δείτε και το φάρμακο που μειώνει το βάρος κατά 15%.

"Δεν συμμετείχα σε κοινωνικές συναθροίσεις, δεν είχα πολλά ρούχα που να μου ταιριάζουν, ένιωθα αμήχανα". Η κ. Reyes έχει μεταμορφώσει όχι μόνο το σώμα της αλλά και τη ζωή της χάρη στην αλλαγή της διατροφής της, την επιμονή και τον νέο και υγιεινό τρόπο ζωής της. Στην ηλικία των 50 ετών ανακάλυψε ένα πρόγραμμα που της παρείχε ένα πλάνο υγιεινής διατροφής και της περιόρισε την επιθυμία για γλυκά.

50χρονη γιαγιά έχασε 31,5 κιλά χωρίς γυμναστική

Τι πρόγραμμα ακολούθησε η γιαγιά

“Πέρασα από μια πολύ καταθλιπτική κατάσταση στο να αισθάνομαι όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Όπως θα έλεγαν τα εγγόνια μου, είμαι 50 και είμαι υπέροχη.” “Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η δίαιτα σε περιορίζει από το να τρως, αλλά αυτό δεν συνέβαινε με μένα.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προτιμούσα γιαούρτι με φρούτα για πρωινό, όπως μήλα και φράουλες. Τα γεύματά μου ήταν σαλάτες με πρωτεΐνες και λαχανικά και για δείπνο έτρωγα μπριζόλα και ψάρι. “Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έδειχνα ξανά έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενη, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά. Αυτή η μεταμόρφωση έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή μου είπε.

Παρά τη δύσκολη εκκίνηση της αλλαγής, η κ. Reyes δήλωσε ότι άρχισε να βλέπει αποτελέσματα σε μόλις λίγες μέρες από την εφαρμογή του νέου τρόπου ζωής. “Δεν θα πω ψέματα, αρχικά ένιωθα λίγο άσχημα αλλά μετά από δύο μέρες είχα περισσότερη ενέργεια. Αισθάνομαι τέλεια, φαίνομαι νεότερη και πήρα πίσω την αυτοπεποίθησή μου,” είπε η κα Reyes.

Είπε επίσης ότι αισθάνεται τόσο όμορφα που έχει συστήσει τη δίαιτά της, με το όνομα 123diet, σε άλλους 20 ανθρώπους και ελπίζει ότι ο καθένας τους θα μπορέσει να βρει τη δύναμη για να κάνει τις αλλαγές που επιθυμεί στη ζωή του. “Αδράξτε την ευκαιρία, η ζωή είναι πολύ μικρή και πρέπει να τη ζούμε. Μην το σκέφτεστε.”

Δείτε 50χρονη γιαγιά που έχασε 31,5 κιλά χωρίς γυμναστική

Τρόφιμα: 4+1 συνδυασμοί για να χάσετε άμεσα βάρος

Λαχανικά και βραστό αβγό

Σύμφωνα με μια μελέτη, τα αβγά βοηθούν στην απορρόφηση των καροτενοειδών (χρωστικές ουσίες που δίνουν χρώμα στα λαχανικά). Τα καροτενοειδή, δεν βοηθούν μόνο στην απώλεια βάρους αλλά έχουν κι άλλα οφέλη. Τάσσονται ενάντια στην απώλεια της όρασης, αποτρέπουν την εμφάνιση καρκίνου και βοηθούν στη θρέψη του δέρματος. Έτσι, την επόμενη φορά που θα φάτε μια σαλάτα λαχανικών, προσθέστε βραστά αβγά.

Τόνος και τζίντζερ

Το τζίντζερ επιταχύνει τη γαστρική κένωση και μπλοκάρει τα ένζυμα που προάγουν τη φλεγμονή. Ο τόνος περιέχει έναν τύπο Ωμέγα 3 που εμποδίζει την αποθήκευση λίπους στην κοιλιακή περιοχή. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός, θα σας βοηθήσει να χάσετε τα επιπλέον κιλά.

Σπανάκι και λάδι από αβοκάντο

Αυτές οι δύο υπερ-τροφές είναι οι νέοι σας σύμμαχοι για να μειωθεί η όρεξή σας για φαγητό: το λάδι από αβοκάντο βοηθά στο να βελτιωθούν τα επίπεδα της χοληστερόλης και περιέχει βιταμίνη Β, βιταμίνη Ε και κάλιο. Το σπανάκι αυξάνει τον κορεσμό και έχει πολύ λίγες θερμίδες.

Καλαμπόκι και όσπρια

Σύμφωνα με μια μελέτη, μια διατροφή που περιλαμβάνει όσπρια μία φορά την εβδομάδα, είναι πιο αποτελεσματική στην απώλεια βάρους από μια διατροφή με την ίδια ποσότητα θερμίδων, αλλά χωρίς όσπρια. Προσθέτοντας καλαμπόκι, αυξάνετε την επίδραση αδυνατίσματος μιας και περιέχει ανθεκτικό άμυλο. Αυτό, κάνει το σώμα να μην απορροφά το μεγαλύτερο μέρος των θερμίδων και της γλυκόζης.

Καλαμπόκι και όσπρια

Πεπόνι και κόκκινο σταφύλι

Το πεπόνι είναι ένα φυσικό διουρητικό που βοηθά στην πρόληψη της κατακράτησης υγρών. Τα σταφύλια περιέχουν ένα αντιοξειδωτικό που βοηθά στη μείωση της συσσώρευσης λίπους. Είναι ένας ιδανικός συνδυασμός για να σταματήσει το πρήξιμο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share