Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λίγο πριν από το γάμο ο γαμπρός τον ακύρωσε - Αυτό που έκανε η πεθερά του ήταν αδιανόητο

Την χειροκρότησαν όλοι παρά τη λύπη

18 Αυγούστου 2021 11:09
Λίγο πριν από το γάμο ο γαμπρός τον ακύρωσε - Αυτό που έκανε η πεθερά του ήταν αδιανόητο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται για ένα γάμο, ο οποίος τελικά δεν έγινε ποτέ, αφού ο γαμπρός αποφάσισε να τον ακυρώσει, με την πεθερά του να αντιδρά και να κάνει κάτι φοβερό.

Συγκεκριμένα η μητέρα της νύφης δέχτηκε τηλεφώνημα από την συντετριμμένη κόρη της, επειδή ο αρραβωνιαστικός της μετάνιωσε και ακύρωσε το γάμο. Αφού πρώτα την παρηγόρησε, πήρε κάποιες αποφάσεις, με μια άλλη θλιβερή ιστορία να γίνεται επίσης γνωστή από γάμο.

Η τρομερή κίνηση της πεθεράς μετά την ακύρωση

Το μεγάλο χρηματικό ποσό των 35.000 δολαρίων είχε ήδη καταβληθεί και ήταν πολύ αργά για ακυρώσουν οτιδήποτε. Τότε σκέφτηκε πως υπήρχαν μόνο δύο έξοδα του γάμου που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, έστω και με διαφορετικό τρόπο. Ο χώρος της δεξίωσης και το φαγητό.

Έτσι, η μητέρα της νύφης αποφάσισε να καλέσει άστεγους συνανθρώπους της στον όμορφο χώρο της δεξίωσης για να απολαύσουν τη γιορτή τεσσάρων αστέρων που προοριζόταν για το γάμο και τους καλεσμένους. Οι νέοι της καλεσμένοι σερβιρίστηκαν ορεκτικά, σαλάτες, κουνουπίδι, νιόκι, σολομό και μπριζόλες.

Απόφαση της πεθεράς σε γάμο

«Όταν περνάς μια δύσκολη στιγμή αδυνατείς να κάνεις κάτι όμορφο για την οικογένειά σου και έτσι αυτό ήταν πραγματική ευλογία», δήλωσε ένας από τους αστέγους, που πήγε με τη γυναίκα του και τα πέντε τους παιδιά.

Για την πρώην μέλλουσα νύφη, το να παραβρεθεί ήταν πάρα πολύ οδυνηρό, αλλά ήταν ευτυχής που μπορούσε να βγει κάτι θετικό από μια πραγματικά δυσάρεστη κατάσταση. «Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη για την κόρη μου, αλλά αν μπορεί να βγει κάτι θετικό από όλο αυτό, θα το κάνω», είπε.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά λίγο πριν από το γάμο: Μόλις ο γαμπρός είδε την νύφη κόντεψε να γίνει η μεγαλύτερη τραγωδία

Φοβερές ιστορίες έρχονται από όλα τα μέρη, με την Κίνα να μας προσφέρει ακόμη ένα τέτοιο περιστατικό, σχετικά με τη συνάντηση του γαμπρού και της νύφης, με μια τραγωδία παραλίγο να καταγραφεί.

Ένας νεαρός γαμπρός από την κινεζική επαρχία Hubei ήταν τόσο απογοητευμένος μόλις αντίκρισε τη νύφη για πρώτη φορά λίγο πριν το γάμο που θέλησε να πνιγεί στον πλησιέστερο ποταμό.

Ο 33χρονος Kang Hu τα είχε όλα έτοιμα για να παντρευτεί την 30χρονη Na Sung, μια γυναίκα επέλεξαν για εκείνον οι γονείς του και αυτός δεν την είχε δει ούτε μία φορά. Ο Kang την είδε λίγο πριν από το γάμο και όπως φαίνεται βρέθηκε προ μεγάλης έκπληξης. Ήταν άσχημη και δεν πληρούσε τις προδιαγραφές του οπότε το «έσκασε» από τον γάμο και λόγω της ντροπής που προκάλεσε στην οικογένειά του θέλησε να πνιγεί στο ποτάμι.

Γαμπρός αυτοκτονία Κίνα

Ευτυχώς για εκείνον οι φίλοι του τον έσωσαν. Έτσι τώρα έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή, τουλάχιστον μακριά από τη συγκεκριμένη νύφη που δεν θέλει να τον ματαδεί στα μάτια της – ούτε και αυτός βέβαια! Όταν συνήλθε είπε: «Αισθάνομαι άσχημα για ό,τι συνέβη, αλλά όταν είδα ότι δεν ήταν αυτό που περίμενα πανικοβλήθηκα. Οι γονείς μου τα είχαν κανονίσει όλα και εγώ δεν είχα καμία διέξοδο εκτός από την αυτοκτονία».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share