Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αχόρταγος καθηγητής έγλειψε με πάθος το στήθος της γυναίκας του μπροστά στην κάμερα με μαθητές (Video)

Ασυγκράτητος!!

12 Αυγούστου 2021 15:21
Αχόρταγος καθηγητής έγλειψε με πάθος το στήθος της γυναίκας του μπροστά στην κάμερα με μαθητές (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλο έχει προκαλέσει ένας καθηγητής στην Κολομβία, ο οποίος παρέδωσε άκρως ακατάλληλα μαθήματα στους μαθητές του μέσω τηλεκπαίδευσης, καθώς δεν κατάφερε να χαλιναγωγήσει τις σ@ξουαλικές ορμές του. Συγκεκριμένα, έγλειψε με πάθος το στήθος της γυναίκας του μπροστά στην κάμερα! Ενώ, μια 35χρονη παντρεμένη καθηγήτρια «ξεζούμισε» 15χρονο μαθητή σε χωράφι!

«Ω Θεέ μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο ένας από τους μαθητές του καθολικού σχολείου, ηλικίας 16 – 17 ετών, που έγινε αυτόπτης μάρτυρας του ασυγκράτητου Parras.

Ο τελευταίος μπορεί να δήλωσε συγγνώμη για το ατυχές περιστατικό, ωστόσο η διευθύντρια του Educación Educativa San Vicente de Paul, στην Palmira, όπου διδάσκει, ζήτησε τη διεξαγωγή έρευνας.

«Η σύζυγός μου μπήκε να με χαιρετήσει και κάποιες εικόνες έγιναν viral στο Διαδίκτυο. Φυσικά ήταν δικό μου λάθος, καθώς δεν συνειδητοποίησα ότι η κάμερα ήταν ακόμα ανοιχτή ενώ είχε ολοκληρωθεί το μάθημα» εξομολογήθηκε ο καθηγητής, ο οποίος έχει μάλλον έναν ιδιαίτερο τρόπο να χαιρετά τη γυναίκα του. «Σε καμία περίπτωση δεν το έκανα σκόπιμα. Ήταν τυχαίο. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη» πρόσθεσε.

Η στιγμή που ο αχόρταγος καθηγητής έγλειψε με πάθος το στήθος της γυναίκας του μπροστά στην κάμερα με μαθητές

Κάτι που δεν φαίνεται να «συγκίνησε» πάντως τη διευθύντρια Patricia Duran Cespedes η οποία διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας για το όχι και τόσο πρωτοφανές περιστατικό εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς τα ευτράπελα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας από τηλεδιασκέψεις έχουν καταντήσει ρουτίνα.

«Είναι ένα σοβαρό ζήτημα γιατί ο καθηγητής έκανε μια ακατάλληλη πράξη που την είδαν μερικοί μαθητές (σ.σ. και ολόκληρο το Διαδίκτυο θα προσθέταμε εμείς)» ανέφερε.

Από την πλευρά τους, οι χρήστες του Διαδικτύου, όπου το βίντεο έγινε φυσικά viral, εστίασαν στην μάλλον ψυχρή αντίδραση της γυναίκας.

«Φαίνεται ότι η σύζυγός του δεν το απολαμβάνει. Καημένε, όλος ο κόσμος τώρα ξέρει ότι δεν σε θέλει και τόσο» σχολίασε ένας από αυτούς, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε πως ο καθηγητής είναι αυτός που χρειάζεται… μαθήματα.

Δεν ήταν και λίγοι πάντως αυτοί που τον υπερασπίστηκαν, υποστηρίζοντας πως οι άνθρωποι κάνουν λάθη και απλά ξέχασε την κάμερα ανοιχτή, ενώ από τη στιγμή που είναι σπίτι του, «μπορεί να κάνει ό,τι θέλει».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share