Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αχαΐα: Η νύφη το έσκασε λίγο πριν το γάμο - Μόλις δείτε το λόγο θα πάθετε σοκ!

Απίστευτο περιστατικό!

8 Αυγούστου 2021 09:33
Αχαΐα: Η νύφη το έσκασε λίγο πριν το γάμο - Μόλις δείτε το λόγο θα πάθετε σοκ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νύφη το έσκασε δεν είναι μόνο ο τίτλος χολιγουντιανής ταινίας με τη Τζούλια Ρόμπερτς, αλλά και ένα γεγονός που συνέβη, πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Αιγιαλείας, στην Αχαΐα. Η νύφη το έσκασε: Άφησε σημείωμα στον γαμπρό ότι δεν θέλει να τον παντρευτεί

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news η νύφη άφησε σημείωμα στον γαμπρό, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη εδώ και καιρό και του γνωστοποιούσε ότι δεν επιθυμεί να τον παντρευτεί. Η νύφη το έσκασε: Δεν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως οι καλεσμένοι και στήθηκαν στην εκκλησία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η γυναίκα πήρε τη απόφαση αυτή μόλις λίγες μόνο ώρες πριν από την τέλεση του μυστηρίου και έτσι οι οικογένειες τους δεν πρόλαβαν να ειδοποιήσουν τους προσκεκλημένους για τη ματαίωση του γάμου, με συνέπεια οι περισσότεροι από αυτούς να στηθούν στην εκκλησία. Παράλληλα δείτε άλλη μια συγκλονιστική ιστορία με έναν γαμπρό, ο οποίος έπαιξε στο γαμήλιο γλέντι βίντεο με την νύφη να... τον απατά: Η απόλυτη εκδίκηση.

Η νύφη δεν πήγε στο γάμο

Χαμός σε γάμο: Πατέρας αρπάζει και φιλάει την νύφη του μπροστά στο γιό του - Άναυδος ο γαμπρός... (Video)

Χαμός στο γάμο: Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή όταν ένας μεθυσμένος πατέρας φίλησε με το ζόρι την νύφη του μπροστά στον γιο του και σε δεκάδες καλεσμένους στην γαμήλια δεξίωσή τους στην Κίνα.

Το βίντεο δείχνει τον άντρα να περπατάει με την νύφη μπροστά σε όλους, να την αρπάζει από την πλάτη και να την φιλάει στα χείλη. Επίσης, στην Πορτογαλία ένας γαμπρός αποφάσισε να διακόψει τον ίδιο του τον γάμο και να παραδεχτεί μπροστά στη νύφη την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα.

Η οικογένεια έβγαλε μία ανακοίνωση τρεις μέρες μετά το περιστατικό, στην οποία ο πατέρας εξέφραζε την λύπη του για την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά.

Δεκάδες καλεσμένοι και ο γαμπρός σοκαρίστηκαν με την πράξη του πατέρα. Αργότερα κυκλοφόρησαν φήμες που έλεγαν πως ο γιος είχε χτυπήσει άγρια τον πατέρα του και πως εκείνος προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Ένας συγγενής του γαμπρού όμως διέψευσε πως έγινε κάτι τέτοιο. Η οικογένεια του ζευγαριού ζήτησε από τους χρήστες του διαδικτύου να σταματήσουν να διαδίδουν φήμες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share