Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έδωσε εντολή στον σκύλο του να μην ανέβει στο κρεβάτι - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε! (Video)

Ανυπάκουος ο σκύλος

5 Αυγούστου 2021 15:57
Έδωσε εντολή στον σκύλο του να μην ανέβει στο κρεβάτι - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκύλος: Θυμάστε που χοροπηδούσατε στο κρεβάτι των γονιών σας, όταν ήσασταν πολύ μικροί; Πιθανότατα σας έλεγαν ότι είναι πολύ επικίνδυνο και σας προειδοποιούσαν να μην το κάνετε, αλλά εσείς το κάνατε έτσι κι αλλιώς! Όταν κάτι ήταν εκτός ορίων επειδή έτσι έλεγε η μαμά ή ο μπαμπάς, ήταν ακόμα πιο διασκεδαστικό.

Το χοροπηδητό στο κρεβάτι δεν αρέσει μόνο στα παιδιά, αλλά και στους σκύλους! Αυτό το μικρό ντατσχάουντ, το οποίο ονομάζεται Pepper, κανονικά δεν επιτρέπεται να ανέβει στο κρεβάτι του ιδιοκτήτη του. Ωστόσο, αυτή την φορά ο ιδιοκτήτης του έβαλε μια κρυφή κάμερα και κατέγραψε την ξεκαρδιστική συμπεριφορά του. Παράλληλα δείτε και μια ιστορία που έχει viral, καθώς αδέσποτος σκύλος μπήκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα και «έκλεψε» ένα παπούτσι.

Το κουταβάκι ανέβασε και τη φίλη του στο κρεβάτι

Το κουταβάκι αυτό είναι μια χνουδωτή μπάλα γεμάτη ενέργεια και κάνει κύκλους γύρω από το κρεβάτι. Όλο αυτό το συνεπαίρνει και η έκφραση του προσώπου του είναι ανεκτίμητη! Στα μισά του βίντεο, εμφανίζεται και η φίλη του, η Margo. Ανεβαίνει κι εκείνη και παίζουν μαζί πάνω στο κρεβάτι, με το παιχνίδι της. Είναι και οι δύο απίστευτα αξιαγάπητοι και, στο τέλος, είναι εντελώς εξαντλημένοι από όλο το παιχνίδι.

Βίντεο σοκ: Δείτε καρέ καρέ πως μπορούν να "αρπάξουν" το παιδί σας και να μην πάρετε χαμπάρι!

Παιδί: Είναι ίσως από τα πιο σοκαριστικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια! Πρόκειται για ένα πείραμα που έγινε, ώστε οι γονείς να δουν, το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να απαγάγει τα παιδιά τους, μπροστά στα ίδια τους τα μάτια. Ένας κύριος κρατά ένα κουτάβι στα χέρια του. Στο πείραμα πλησιάζει παιδιά όλων των ηλικιών, ακόμη και παιδιά δημοτικού.

Τα ρωτάει αν τους αρέσει το σκυλάκι, τους ζητά να το χαϊδέψουν και τέλος τους λέει αν θέλουν να πάνε μαζί του στο αυτοκίνητο για να δουν και άλλα κουτάβια. Όλα αυτά πάντα με τη συναίνεση των γονιών τους που ήταν πεπεισμένοι ότι τα παιδιά τους, θα τους ρωτούσαν πριν απομακρυνθούν από το πάρκο. Το πείραμα όμως τους διέψευσε.

Κανένα από τα παιδιά δεν ρώτησε τη μαμά του, για να ακολουθήσει τον ξένο που τους πρότεινε να πάνε να δούνε τα σκυλάκια. Μάλιστα οι περισσότερες μαμάδες σοκαρίστηκαν, καθώς όπως ανέφεραν είχαν συζητήσει πολλές φορές αυτό το θέμα και ότι δεν φεύγουμε και δεν ακολουθούμε κανέναν ξένο που μας το ζητάει.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο και ενημερώστε τα παιδιά σας. Δεν πρέπει ποτέ να απομακρύνονται από κοντά σας. Δεν πρέπει ποτέ να μιλάνε σε αγνώστους και πόσο μάλλον να τους ακολουθούν. Παράλληλα δείτε ποιες τροφές δεν πρέπει να δίνετε στα παιδία σας γιατί κινδυνεύουν από προβλήματα υγείας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share