Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Είδαν κάτι να κινείται στην λάσπη – Όταν κατάλαβαν τι ήταν έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

5 Αυγούστου 2021 11:18
Είδαν κάτι να κινείται στην λάσπη – Όταν κατάλαβαν τι ήταν έτρεξαν αμέσως να βοηθήσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο ελαφάκια είχαν μπει στο χωράφι νωρίτερα και είχαν κολλήσει στη λάσπη.

Ευτυχώς, ο Davis και ένας συνάδελφος του αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τον εκσκαφέα τους και να τα βοηθήσουν να απεγκλωβιστούν!

Δείτε το βίντεο

Δείτε ακόμα στο Athensmagazine.gr αστείο βίντεο με ελέφαντες βάζουν αντηλιακό!

Άκουγαν έναν παράξενο ήχο να βγαίνει μέσα από λάσπη. Μόλις κατάλαβαν τι ήταν, δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Οι κτηνίατροι του Brent Lodge Wildlife Hospital στο Sidlesham της Αγγλίας έχουν δει τα πάντα. Αλλά η εμφάνιση αυτού του μικρούλη ήταν πραγματικά κάτι το καινούριο.

Στην γειτονική πόλη Chichester, ένας σκαντζόχοιρος έπεσε πάνω σε έναν περίεργο σκυλάκο. Όταν τον πλησίασε ο σκύλος, ο σκαντζόχοιρος έβγαλε τα αγκάθια του και έγινε μπάλα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αλλά αυτό δεν σταμάτησε τον σκύλο από το να τον σπρώχνει μέσα σε διάφορες λακκούβες.

Όταν ήρθε η ώρα να «ξετυλιχτεί» ο σκαντζόχοιρος, η λάσπη που τον είχε καλύψει είχε στεγνώσει και κόλλησε.

σκαντζόχοιρος λάσπη

«Δεν μπορούσαμε να τον αναγνωρίσουμε όταν ήρθε, αλλά μπορούσαμε να δούμε ότι ανέπνεε (ένας Θεός ξέρει πώς). Έβγαζε έναν σφυριχτό ήχο και γενικά ήταν αναστατωμένος», έγραψε το προσωπικό του νοσοκομείου στο Faceboοk.

Οι εθελοντές απομάκρυναν προσεκτικά τον ξεραμένο πηλό από τα αγκάθια του ζώου.

σκαντζόχοιρος

Τον άφησαν μόνο για λίγο, για να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει και μετά απομάκρυναν το υπόλοιπο χώμα.

«Τώρα έχει ξαπλώσει ήρεμα μετά το μαρτύριο του (και από τον σκύλο και από το καθάρισμα) με ένα ωραίο μπολ με φαγητό», πρόσθεσαν οι διασώστες του.

σκαντζόχοιρος λάσπη φαγητό

Σύντομα θα μπορέσει να επιστρέψει στην φύση. Τι περιπέτεια για ένα τόσο μικρό πλασματάκι!

Επική μάχη μεταξύ φιδιού και σκαντζόχοιρου - Ποιος θα βγει knockout; (Video)

Στο παρακάτω βίντεο λαμβάνει χώρα μια παράξενη μάχη. Ένα φίδι επιτίθεται σε ένα σκαντζόχοιρο, ο οποίος δεν πρόκειται να παραδοθεί τόσο εύκολα στις ορέξεις του ερπετού.

Όταν το φίδι επιτίθεται στον σκαντζόχοιρο και επιχειρεί να τον δαγκώσει, ο φίλος μας γυρνάει την γεμάτη αγκάθια πλάτη του στο ερπετό, αναγκάζοντάς το να υποχωρήσει. Επίσης, η«πράσινη» ανακόντα είναι ένα από τα μεγαλύτερα φίδια και ζώα στον κόσμο, όμως ταυτόχρονα είναι και ένα από τα πιο θανατηφόρα. Μπορεί να τα βάλει ακόμα και με κροκόδειλο, όμως δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί όταν αντιμετωπίζει ένα λιοντάρι.

«Μάθε πόσο δυνατός είσαι και χρησιμοποίησε τη δύναμή σου τη σωστή στιγμή. Οι σκαντζόχοιροι γνωρίζουν πώς να το κάνουν και μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε θηρευτή» γράφει ο δασοφύλακας στην ανάρτησή του, συμβουλεύοντας τους χρήστες του Διαδικτύου να πάρουν μαθήματα από τον ηρωικό θηλαστικό και την άμυνά του απέναντι στο φίδι.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share