Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023

Σοκ! Του έκανε στοματικό ενώ οδηγούσε και τα είδαν... όλα στην προσπέραση! (video)

Απλά καθημερινά πράγματα

4 Αυγούστου 2021 14:46
Σοκ! Του έκανε στοματικό ενώ οδηγούσε και τα είδαν... όλα στην προσπέραση! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλη έννοια στην επικίνδυνη οδήγηση έδωσε ένα ζευγάρι που έβαλε υποψηφιότητα για το ερασιτεχνικό sex tape της χρονιάς με στοματικό.

Και πώς όχι όταν μία γυναίκα «συνελήφθη» από επιβάτες διερχόμενου οχήματος να αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη στον σύντροφό της, κάνοντας επίδειξη των γλωσσικών ικανοτήτων της (και σίγουρα δεν αναφερόμαστε στις ξένες γλώσσες), ενώ αυτός οδηγούσε.

Φαίνεται πάντως πως δεν ήταν προετοιμασμένη για δημοσιότητα, καθώς όταν αντιλήφθηκε ότι ήταν θέμα χρόνου οι επιδόσεις της να γίνουν viral στο Διαδίκτυο, καθώς αντιλήφθηκε πως είχε σηκωθεί και μια… κάμερα μέσα από το αυτοκίνητο που τους έκανε προσπέραση, κατέβασε άρον – άρον... ταχύτητα, σηκώθηκε και έκρυψε το πρόσωπό της από ντροπή.

Από την άλλη, ο οδηγός δεν δίστασε να εκφράσει τα συναισθήματά του, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο στην κάμερα, αφού ξέσπασε σε γέλια.

Όπως ήταν ωστόσο φυσικό, το ακατάλληλο βίντεο, που τραβήχτηκε στη Βρετανία, κάπου στον δρόμο προς Ντάρλινγκτον, κάνει πλέον τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

Πολλοί είναι έτσι αυτοί που κατακρίνουν το ζευγάρι, το οποίο θέλησε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορμές του εν κινήσει, ανεβάζοντας στα ύψη λίμπιντο και αδρεναλίνη, αλλά βάζοντας παράλληλα σε κίνδυνο όχι μόνο τη ζωή του, αλλά παίρνοντας ίσως στον… λαιμό τους κι άλλους.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Bonus: Τι σκέφτονται οι γυναίκες όταν κάνουν στοματικό σεξ;

Ξέχνα όλα αυτά που λένε ότι το να κάνεις στοματικό έρωτα σε έναν άντρα δεν είναι φεμινιστικό και κουραφέξαλα: δίνεις για να πάρεις και γιατί σου αρέσει να ικανοποιείς τον σύντροφό σου και αυτή είναι η βάση της ισότητας και του φεμινισμού.

Τούτου λεχθέντος, και επειδή όλες μας - θέλω να πιστεύω - νιώθουμε την ανάγκη να προσφέρουμε ενώ βρισκόμαστε στο κρεβάτι με τον σύντροφό μας, υπάρχουν κάποια πράγματα, που όσο κι αν μας αρέσει αυτό που κάνουμε εκείνη τη στιγμή, είναι αναπόφευκτο να μην τα σκεφτούμε.

«Άντε, πότε θα τελειώσει;»


Εντάξει, κάποια στιγμή κουράζει, τι να λέμε τώρα. Όπως έχει πει και η Samantha στο Sex and the City, "honey they don't call it a job for nothing".
Τι σκέφτονται οι γυναίκες όταν κάνουν στοματικό σεξ;

«Ώρα να τον τρελάνω»


Ένα από τα λίγα κομμάτια στα οποία ένας άντρας εκτιμά την εμπειρία της συντρόφου του, νομίζω πως είναι αυτό του στοματικού έρωτα. Ώρα να του δείξεις τα skills σου.

«ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΟΥΝΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ»


Ξέρεις ακριβώς τι εννοώ. Αυτό που δεν τους κάνει ο ρυθμός σου και θέλουν να επιβάλλουν τον δικό τους. ΓΚΡΡ.

«Ωπ, κράμπα στο σαγόνι, κράμπα στο σαγόνι»

Αυτά τα μικροατυχήματα, όπως και εκείνο το πνίξιμο που σου ανεβάζει στο λαιμό ό,τι έχεις φάει όταν σου πιέζει το κεφάλι, είναι που κάνουν τη ζωή πιο γλυκιά, έτσι δεν είναι;

«Σειρά μου τώρα»

Και φυσικά το καλύτερο κομμάτι του αλτρουισμού, είναι όταν έρχεται η ώρα να σου το ανταποδώσει - ιδανικά όχι επειδή νιώθει ότι στο οφείλει. Χαλάρωσε κι απόλαυσε τους καρπούς των κόπων σου.

Στοματικό σ@ξ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Πριν αρκετά χρόνια το στοματικό σεξ ήταν ένα θέμα “ταμπού” για την κοινωνία, αλλά αυτό έχει αλλάξει εδώ και καιρό.

Τώρα πια το στοματικό σεξ συζητιέται πολύ πιο ανοιχτά! Υπάρχουν, ωστόσο, ακόμα πολλά πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν για το στοματικό σεξ, αλλά θα έπρεπε.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το στοματικό σεξ και το τι συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα...

Οι άνδρες προσφέρουν στοματικό σεξ το ίδιο συχνά με όσο το λαμβάνουν

Αντίθετα με την επικρατούσα άποψη, οι άνδρες, προσφέρουν στοματικό σεξ στις γυναίκες όσο συχνά οι γυναίκες το προσφέρουν σε εκείνους. Μια μελέτη του 2010 που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό The Journal of Sexual Medicine έδειξε ότι μόνο το 55% των ανδρών ηλικίας 20-24 ετών κάνουν στοματικό σεξ στις συντρόφους τους σε σύγκριση με το 75% εκατό των γυναικών που το κάνουν σε εκείνους. Οι άντρες ηλικίας 30-39 ετών το κάνουν σε ποσοστό 69% σε σύγκριση με 59% των γυναικών! Αυτό το μοτίβο υποδηλώνει ότι όσο μεγαλώνετε, τόσο πιο “ανταποδοτικοί” γίνεστε στο στοματικό σεξ.

Το στοματικό σεξ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο προεκλαμψίας

Οι έγκυες γυναίκες που προσφέρουν στοματικό σεξ στον σύντροφό τους, μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο προεκλαμψίας. Μια μελέτη του 2000 που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Reproductive Immunology έδειξε σαφή σύνδεση ανάμεσα στην μειωμένη συχνότητα προεκλαμψίας και της συχνότητα με την οποία μια γυναίκα κάνει στοματικό σεξ στον άντρα της. Εάν μια έγκυος γυναίκα είχε σχετικά περιορισμένη έκθεση στο σπέρμα του πατέρα του παιδιού της, τότε έχει υψηλότερο κίνδυνο να εμφανίσουν προεκλαμψία σε σύγκριση με το αν έχει μεγαλύτερη επαφή με το σπέρμα του πατέρα του παιδιού της μέσω του στοματικού σεξ (πχ κατάποση σπέρματος).

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι αυτό συμβαίνει λόγω της ανάπτυξης ανοσολογικής ανοχής μέσω της επαφής και κατάποσης του σπέρματος. Αυτό ενισχύει την άποψη ότι η αυξημένη συχνότητα σεξ με τον ίδιο σύντροφο, ο οποίος είναι ο πατέρας του παιδιού της γυναίκας, μπορεί να μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες εκδήλωσης προεκλαμψίας. Αυτή η επιπλοκή της εγκυμοσύνης χαρακτηρίζεται από υψηλή πίεση του αίματος και μπορεί μερικές φορές να συνοδεύεται από κατακράτηση υγρών και πρωτεϊνουρία.

Στοματικό σ@ξ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Η κατάποση σπέρματος κατά τη διάρκεια στοματικού σεξ μπορεί να διευκολύνει την πρωινή αδιαθεσία στην εγκυμοσύνη.

Η ναυτία που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια των πρώτων μηνών της εγκυμοσύνης (πρωινή αδιαθεσία) μπορεί να μειωθεί με ένα κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ ή δυόσμο. Ωστόσο, μία έρευνα του 2012 από τον ψυχολόγο Gordon Gallup δείχνει ότι οι έγκυες γυναίκες που καταπίνουν το σπέρμα του πατέρα του παιδιού τους, μπορεί να έχουν αισθητά μειωμένη πρωινή αδιαθεσία. Το σώμα της γυναίκας απορρίπτει αρχικά το σπέρμα του πατέρα κατά την κατάποση, όπως μια μόλυνση και, στη συνέχεια, αντιδράει σε αυτό με εμετό, σύμφωνα με τον Gallup. Μετά από αυτό, το σώμα της γυναίκας δημιουργεί μια ανοχή σε αυτό και έτσι μειώνονται τα συμπτώματα πρωινής ναυτίας.

Το σπέρμα μέσω του στοματικού σεξ μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο της κατάθλιψης

Οι χημικές ουσίες που περιέχει το σπέρμα μπορεί να βελτιώνουν τη ψυχολογική διάθεση, την αύξηση της στοργής και να μειώσουν την κατάθλιψη στην γυναίκα. Μια μελέτη του 2012 που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Archives of Sexual Behavior έδειξε ότι το σπερματικό υγρό έχει αντικαταθλιπτικές ιδιότητες και μπορεί να μειώσει σημαντικά την κατάθλιψη στις γυναίκες που κάνουν στοματικό σεξ και τη σεξουαλική επαφή.

Μπορείτε να κολλήσετε ΣΜΝ από το στοματικό σεξ

Τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ) μεταδίδονται συνήθως μέσω του κολπικού και του πρωκτικού σεξ, αλλά το στοματικό σεξ μπορεί επίσης να σας θέσει σε κίνδυνο γι 'αυτά. Ο ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV), η γονόρροια, η σύφιλη, ο έρπης και ηπατίτιδα Β μπορούν να μεταδοθούν μέσω του στοματικού σεξ. Σύμφωνα με τον οργανισμό Planned Parenthood, ο ιός της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (AIDS HIV) είναι λιγότερο πιθανό να μεταδοθεί μέσω αυτού. Το στοματικό σεξ εξακολουθεί να είναι σεξ και θα πρέπει πάντα να γίνεται με προσοχή και κατά προτίμηση με προφυλάξεις για να μειωθεί η πιθανότητα μετάδοσης των ΣΜΝ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share