Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τετράχρονη πέταξε το κινητό του μπαμπά της στην θάλασσα επειδή δεν της έδινε σημασία!

Αυθόρμητη πράξη θυμού..

4 Αυγούστου 2021 14:27
Τετράχρονη πέταξε το κινητό του μπαμπά της στην θάλασσα επειδή δεν της έδινε σημασία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, στο οποίο βλέπουμε την 4χρονη κόρη του τραγουδιστή της ραπ Timati, από την Ρωσία, να αρπάζει από τα χέρια το κινητό τηλέφωνο του μπαμπά της και να το πετά στη θάλασσα, σε μία αυθόρμητη πράξη θυμού.

Η μικρή εκνευρισμένη που ο μπαμπάς της μιλούσε στο τηλέφωνο κ δεν της έδινε σημασία, θεώρησε ότι έτσι θα ασχοληθεί επιτέλους μαζί της –και το κατάφερε… με το παραπάνω!

Το συμβάν καταγράφει η σύντροφος του τραγουδιστή, ο οποίος αργότερα το δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram και δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για «στημένο» συμβάν ή όχι.

Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι, ότι πάρα πολλά παιδάκια θα ήθελαν να ακολουθήσουν το παράδειγμα της μικρής –και μαμάδες, μη σας πω!

Δείτε το βίντεο

Γιατρός παίζει ένα τραγούδι σε κοριτσάκι με καρκίνο και η μικρή χορεύει γεμάτη χαρά (Video)

Καρκίνος: Η μουσική είναι φάρμακο για την καρδιά. Η ακρόαση ενός τραγουδιού μπορεί να πάρει ένα άτομο σε ένα διαφορετικό κόσμο και να το κάνει να ξεχάσει προσωρινά τις ανησυχίες του. Κανείς, όμως, δεν θα σκεφτόταν πως ένας γιατρός θα χρησιμοποιούσε τη μουσική για να φτιάξει τη διάθεση των ασθενών του.

Όταν ένα άτομο παλεύει με μια ασθένεια, είναι πολύ σημαντικό να έχει καλή ψυχολογία. Η θετική σκέψη μπορεί να επηρεάσει την υγεία ενός ατόμου και να του δώσει τη δύναμη που πρέπει να έχει. Αυτός ο γιατρός γνωρίζει τη δύναμη της μουσικής και την αξιοποιεί για να δώσει κουράγιο και να φτιάξει τη διάθεση στους ασθενείς του και στο κοριτσάκι.

Ο Δρ. Paolo Martins είναι ένας γιατρός του νοσοκομείου das Clínicas στο Ριμπεϊράο Πρέτο της Βραζιλίας. Μια μέρα έφερε το γιουκαλίλι του στο νοσοκομείο. Ήθελε με τη μουσική του να φτιάξει το κέφι των ηλικιωμένων ασθενών του. Αυτό που δεν ήξερε ήταν ότι είχε και μια μικρή θαυμάστρια. Ωστόσο δείτε άλλη μια συγκινητική ιστορία με μια 5χρονη κοπέλα σε τελικό στάδιο καρκίνου, η οποία παντρεύεται τον καλύτερό της φίλο.

Το κοριτσάκι πάσχει από μια σπάνια ασθένεια

Η Sophia ήταν στον παιδιατρικό θάλαμο του ογκολογικού τμήματος, όταν άκουσε τον Δρ. Martins να παίζει. Η μικρή έχει μια σπάνια ασθένεια καρκίνου που ονομάζεται Ιστιοκύττωση του Κυττάρου του Langerhan. Το κοριτσάκι περιπλανιόταν στο νοσοκομείο όταν άκουσε τον Δρ. Martins να παίζει, και άρχισε να αναζητά την πηγή της όμορφης μουσικής. Όταν η Sophia βρήκε το γιατρό να τραγουδάει παίζοντας το γιουκαλίλι του, πλησίασε αμέσως προς το μέρος του.

Ο Δρ. Martins συνειδητοποίησε σύντομα την ισχυρή επίδραση που είχε η μουσική του σε αυτό το μικρό κορίτσι, κι έτσι, έκανε κάτι το εξαιρετικό. Έπαιξε ένα ιδιαίτερο τραγούδι μόνο για εκείνη! Η Sophia μόλις άκουσε τη μουσική, άρχισε να κουνάει το σώμα της και να χορεύει στους ρυθμούς της μουσικής. Ο Δρ. Martins φροντίζει όχι μόνο για τη σωματική, αλλά και για την ψυχική υγεία των ασθενών του. Δεν υπάρχουν πολλοί γιατροί σαν κι αυτόν. Μπράβο του!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share