Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Είδε τον σκύλο της να μυρίζει ένα λουκάνικο στην αυλή. Μόλις όμως το πρόσεξε λίγο καλύτερα, πάγωσε…

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

4 Αυγούστου 2021 10:32
Είδε τον σκύλο της να μυρίζει ένα λουκάνικο στην αυλή. Μόλις όμως το πρόσεξε λίγο καλύτερα, πάγωσε…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάγωσε μια γυναίκα, όταν είδε τον σκύλο της να μυρίζει ένα λουκάνικο στην αυλή του σπιτιού. Ο λόγος; Δεν φαντάζεστε τι είχε το λουκάνικο.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα, βρήκε κομμάτια κρέατος στην αυλή της που είχαν μέσα λεπίδες από ξυράφια. Η ίδια, είπε πως είχε βγάλει τα δυο της κουτάβια, για βόλτα όταν παρατήρησε τρία κομμάτια από χοτ ντογκ στο πάτωμα.

Είδε τον σκύλο της να μυρίζει ένα λουκάνικο στην αυλή. Μόλις όμως το πρόσεξε λίγο καλύτερα, πάγωσε…

"Είχε πολύ ωραία μέρα και έτσι αποφάσισα να καθίσω στην μπροστινή αυλή ενώ εκείνα έκαναν την δουλειά τους, όταν παρατήρησα πως η Ophelia μύριζε ένα κομμάτι κρέατος που ήταν στην αυλή." Κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί το κρέας είχε μία παράξενη λάμψη και όταν πήγε να το κοιτάξει καλύτερα έμεινε άφωνη.

"Είδα τον χειρότερο εφιάλτη μου - υπήρχαν μέσα του κοφτερές λεπίδες." "Σοκαρίστηκα πάρα πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβει γιατί κάποιος να θέλει να πληγώσει τα σκυλιά μου με αυτόν τον τρόπο. Χαίρομαι όμως που τα πρόλαβα πριν γίνει κάτι χειρότερο." Κι επειδή ξέρουμε ότι σας αρέσουν τέτοιες ιστορίες, δείτε εδώ έναν σκύλο που κάνει τον νεκρό για έναν τρομερό λόγο.

Ραγίζει καρδιές: Συντετριμμένος σκύλος επισκέπτεται κάθε μέρα τον τάφο του φίλου του

Πριν λίγο καιρό, αυτός ο λυπημένος σκύλος με το όνομα Cesur, έχασε τον άνθρωπό του, τον 79χρονο Μεχμέτ, που πέθανε. Η εικόνα του στην κηδεία του αφεντικού του ραγίζει καρδιές.

"Όταν ο πατέρας μου βρισκόταν στο νοσοκομείο κατά τις τελευταίες μέρες της ζωής του, ο Cesur σταμάτησε να τρώει, έπαθε κατάθλιψη," αναφέρει ο γιος του ιδιοκτήτη του σκύλου. Όταν η οικογένειά του έφερε τη σωρό του στο σπίτι για να τον θρηνήσει, ο Cesur δεν έφευγε από το πλευρό του.

συγκινητικές ιστορίες με σκύλους

Τη μέρα της κηδείας, ο σκύλος οδηγούσε τη νεκρική πομπή μέχρι τον τάφο του Μεχμέτ. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάτι τέτοιο, αφού εδώ θα δείτε τον σκύλο που στην κηδεία του αφεντικού του έκλαιγε πάνω στο φέρετρο του. Αυτές οι δυο ιστορίες έχουν πολλά κοινά.

Σύμφωνα με το γιο του, τον Αλί, "κανείς δεν μπορούσε να ακουμπήσει τον σκύλο μέχρι να θαφτεί ο πατέρας μου στον τάφο." Ο γιος του Μεχμέτ έφερε τον σκύλο στο σπίτι, αλλά τις επόμενες πέντε μέρες συνέχισε να επιστρέφει στον τάφο του πρώην ιδιοκτήτη του.

αληθινές ιστορίες με σκυλιά

Όσοι εργάζονται στο νεκροταφείο αναφέρουν ότι το πρώτο πράγμα που βλέπουν είναι τον σκύλο που έρχεται για να επισκεφτεί τον τάφο του πρώην ιδιοκτήτη του. Ο γιος του λέει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να παρηγορήσει το κατοικίδιο που θρηνεί με τον τρόπο του. "Ο Cesur ήταν ένα πιστό κατοικίδιο, από δω και πέρα θα ζει μαζί μου."

αξιολάτρευτα σκυλιά

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share