Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η ξανθιά και ο τροχονόμος: Το ανέκδοτο της ημέρας (2/8)

Τι κάνεις όταν σε σταματά η αστυνομία;

2 Αυγούστου 2021 13:59
Η ξανθιά και ο τροχονόμος: Το ανέκδοτο της ημέρας (2/8)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To Athensmagazine.gr σας καλησπερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (2/8) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως και το προηγούμενο!

Είστε έτοιμοι;

Πάμε να δούμε το ανέκδοτο με την ξανθιά και τον τροχονόμο αναλυτικά παρακάτω:

Μια ξανθιά οδηγεί αυτοκίνητο και την σταματάει ο τροχονόμος. Της ζητάει την άδεια και το δίπλωμα οδήγησης και του απαντάει χαμογελώντας πως δεν θυμάται που τα έχει βάλει.

Της ζητάει ταυτότητα και του λέει και πάλι πως δεν έχει. Της λέει ο τροχονόμος να βγει έξω από το αυτοκίνητο και η ξανθιά αρχίζει να περιεργάζεται το περιπολικό. Μπαίνει μέσα, παίζει με το καρούμπαλο, με τις κόρνες, την ντουντούκα κτλ.

Νευριάζει ο τροχονόμος σχηματίζει έναν κύκλο στον δρόμο με κιμωλία, την βάζει μέσα στον κύκλο και της λέει να μείνει εκεί και να μη τολμήσει να βγει από αυτόν.

Ξεκινάει να παίρνει τις πινακίδες του αυτοκινήτου, όμως η ξανθιά αρχίζει να γελάει. Ο τροχονόμος από τα νεύρα του δίνει μία στο φανάρι του αυτοκινήτου και της το σπάει. Η ξανθιά συνεχίζει να ξεκαρδίζεται στα γέλια. Ο τροχονόμος γίνεται μπαρούτι και της σπάει και το άλλο φανάρι.

Η ξανθιά συνεχίζει να γελά ακόμα πιο δυνατά. Ο τροχονόμος έξαλλος βάζει φωτιά στο αυτοκίνητο και το καίει ολόκληρο, η ξανθιά όμως δεν σταματάει με τίποτα να γελάει, οπότε την ρωτάει: «Γιατί γελάς ενώ σου έκαψα το αυτοκίνητο;» και του λέει αυτή: «Όσο εσύ έκανες αυτά, εγώ πατούσα έξω από τον κύκλο!!!!»

Bonus ανέκδοτο: Φοιτητές ιατρικής

Φοιτητές της ιατρικής βρίσκονται στο μάθημα Ιατροδικαστικής.

Τους μαζεύει ο καθηγητής γύρω απ’ το τραπέζι με το νεκρό σώμα και τους λέει: «Στην επιστήμη της νεκροτομίας, είναι απαραίτητο να έχετε δυο βασικά χαρακτηριστικά ως γιατροί: Πρώτον να είστε παρατηρητικοί και δεύτερον να μην σιχαίνεστε το ανθρώπινο σώμα! Και θα ξεκινήσουμε σε αυτό το μάθημα με ένα παράδειγμα….» Τραβάει το σεντόνι και ξεσκεπάζει τον νεκρό. Βάζει το γάντι στο χέρι του και τοποθετεί το δάχτυλό του στον πισινό του πτώματος.

φοιτητές ιατρικής ανέκδοτο

Οι φοιτητές άναυδοι έχουν γουρλώσει τα μάτια τους. Βγάζει το δάκτυλο ο καθηγητής και το βάζει αμέσως στο στόμα του με περίσσεια άνεση. «Καταλάβατε παιδιά μου! Αυτό σας έλεγα. Κάντε τώρα και εσείς το ίδιο πράγμα!» τους λέει. Οι φοιτητές αηδιασμένοι δίσταζαν αρχικά αλλά τελικά για να μην κοπούν στο μάθημα ξεκίνησαν ένας-ένας να βάζουν το δάχτυλο στον πισινό του νεκρού και και στη συνέχεια να το βάζουν στο στόμα τους.

Έπειτα ξερνούσαν και λιποθυμούσαν οι περισσότεροι. Όταν τελείωσαν όλοι, ο καθηγητής τους είπε: «Όσοι λοιπόν ήσασταν παρατηρητικοί θα προσέξατε πως στο νεκρό σώμα έβαλα το μεσαίο μου δάχτυλο και στο στόμα μου τον δείκτη μου. Ένα παράδειγμα για να μην σιχαίνεστε το ανθρώπινο σώμα θα το κάνουμε στο επόμενο μάθημα».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share