Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άνδρας συνελήφθη με 400 γυναικεία εσώρουχα στη κατοχή του!

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό με τα ευρήματα στο σπίτι του

2 Αυγούστου 2021 10:15
Άνδρας συνελήφθη με 400 γυναικεία εσώρουχα στη κατοχή του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 27χρονος John Uda στις αρχές του Ιούλη, με ένα κατσαβίδι παραβίασε τη πόρτα της γειτόνισσας του, και προσπάθησε να τη βιάσει. Όμως η γειτόνισσα αντιστάθηκε σθεναρά, τον χτύπησε και κατάφερε να ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια.

Ο δράστης διέφυγε, αλλά κάποιοι αναγνώρισαν τα ρούχα που φορούσε και όταν η αστυνομία πήρε καταθέσεις από τους γείτονες το όνομα του έπεσε στο τραπέζι με τους υπόπτους.

Κλήθηκε για κατάθεση και εκεί οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι αυτός είναι ο δράστης. Αφού εκδόθηκε το ένταλμα για έρευνα στο σπίτι του, οι αστυνομικοί βρέθηκαν απέναντι σε ένα θέαμα διαφορετικό.

Ο δράστης είχε παντού μέσα στο σπίτι γυναικεία εσώρουχα. Για την ακρίβεια 400 γυναικεία εσώρουχα. Ο Uda παραδέχθηκε πως τα κλέβει από τις γυναίκες της γειτονιάς, όταν βάζουν πλυντήριο και τα στεγνώνουν στα μπαλκόνια.

Προφυλακίστηκε, αφού βρέθηκαν και άλλα εγκλήματα που είχε διαπράξει και είχε διαφύγει της σύλληψης αλλάζοντας κατοικία.

Κόρινθος: Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη με τα εσώρουχα

Δημοτικός σύμβουλος εμφανίστηκε με τα εσώρουχα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες τη Κόρινθο και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ένας από τους συμμετέχοντες, αποφάσισε να συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη φορώντας μόνο τα εσώρουχά του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση των συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα όπως παρατήρησαν τα υπόλοιπα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, βρέθηκε μπροστά από την κάμερα δίχως να φοράει ρούχα αλλά μόνο τα εσώρουχά του.

Μάταια προσπαθούσε να φτιάξει την κάμερά του έτσι ώστε να δείχνει μόνο το πρόσωπό του. Όπως αναφέρει το Hlektra, η εικόνα καταγράφηκε αρκετές φορές δείχνοντας τα εσώρουχά του στους συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη με κάποιους από αυτούς να επισημαίνουν πως πρέπει να ντυθεί άμεσα γιατί «αυτή δεν είναι εικόνα δημοτικού συμβουλίου».

«Θα μας βγάλει το Ράδιο Αρβύλα», έλεγαν χαρακτηριστικά με τον δημοτικό σύμβουλο πάντως να εμφανίζεται πιο καθησυχαστικός λέγοντας πως… «δεν πειράζει».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share