Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Την έδιωξαν από ένα εστιατόριο εξαιτίας της εμφάνισής της - Απλά δείτε ολόκληρη την φωτογραφία…

Απίστευτο και όμως αληθινό!

1 Αυγούστου 2021 16:39
Την έδιωξαν από ένα εστιατόριο εξαιτίας της εμφάνισής της - Απλά δείτε ολόκληρη την φωτογραφία…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μοντέλο και σέρφερ λέει ότι την έδιωξαν από ένα εστιατόριο στην Καλιφόρνια, επειδή φορούσε υπερβολικά κοντό σορτσάκι. Η Anastasia Ashley μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία με την ιστορία της και αυτά είναι τα λεγόμενά της: «Ένιωσα διακρίσεις σε ένα εστιατόριο επειδή το σορτσάκι μου ήταν πολύ κοντό.

Το σορτσάκι δεν είναι πολύ κοντό και θεωρώ ότι ως γυναίκα μπορώ να επιλέγω το σορτσάκι που θέλω να φοράω και δε χρειάζομαι ένα εστιατόριο να με ντύσει και να μου πει τις κατάλληλο και τι όχι. Σας φαίνεται ακατάλληλη εμφάνιση για την Καλιφόρνια; Και δεν είναι και τόσο κοντό.» Αρκετοί ακόλουθοι της Ashley σχολίασαν στη δημοσίευσή της με πολλούς να στηρίζουν την επιλογή της εμφάνισης της.

«Είσαι τέλεια ντυμένη, απλά όχι γι' αυτούς! Αρκετά ευπρεπή εστιατόρια θα χαρούν να σε εξυπηρετήσουν! Μη σπαταλάς το χρόνο σου σε ένα μέρος που δε σε σέβεται!» σχολίασε ένας χρήστης. Ωστόσο δείτε άλλη μια ιστορία με μια γυναίκα που όταν ξαπλώνει φαίνεται σαν μια συνηθισμένη γυναίκα - Μόλις όμως σηκώθηκε όρθια μείναμε με το στόμα ανοιχτό!

Την έδιωξαν από ένα εστιατόριο εξαιτίας της εμφάνισής της - Απλά δείτε ολόκληρη την φωτογραφία…

Οι απόψεις διίστανται

Άλλοι θεώρησαν ότι παραβίασε τον κώδικα ενδυμασίας του εστιατορίου και θα έπρεπε να ακολουθήσει τους κανόνες τους. «Λέγεται κώδικας ενδυμασίας, πολλά εστιατόρια/κλαμπ κτλ το υιοθετούν. Καλωσόρισες στην πραγματικότητα,» σχολίασε κάποιες άλλος. Ενώ άλλοι χρήστες πρόσεξαν ότι η Ashley δεν φορούσε καν σουτιέν, γεγονός που συνέβαλλε στην αποβολή της από το εστιατόριο.

«Όπως ανέφεραν οι άλλοι προηγουμένως, είναι προφανές ότι δε φοράς σουτιέν. Το γεγονός ότι όλοι μπορούν να δουν τις ρώγες σου πιθανόν συνέβαλλε στην απόφασή του, είτε το ανέφεραν είτε όχι,» γράφει κάποιος άλλος. Ένας εκπρόσωπος του εστιατορίου απάντησε στους ισχυρισμούς της Ashley, διαψεύδοντάς την. «Βρισκόταν εδώ, αλλά ποτέ δεν της ζητήθηκε να φύγει, αυτά είναι δικοί της ισχυρισμοί που δυστυχώς δεν ισχύουν.»

Ανέβασε αυτή την φωτογραφία και όλοι άρχισαν να την κράζουν... Δείτε τι γίνεται από πίσω και θα "μείνετε"!

Αυτή η κοπέλα ανέβασε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο, αλλά ποτέ δεν περίμενε ότι θα προκαλούσε τέτοιο κύμα οργής. Ο λόγος ήταν βέβαια αυτό που κρυβόταν από πίσω.

Η Αλίσσα Μπορντελόν δεν το σκέφτηκε και πολύ πριν κοινοποιήσει μια σέλφι που τράβηξε φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα. Θέλοντας να δείξει την εμφάνιση της, την τράβηξε στα γρήγορα και την ανέβασε το Twitter, αλλά άρχισαν να την βρίζουν. Το ίδιο συνέβη και σε μια μητέρα που δημοσίευσε την φωτογραφία του γιου της, και τα σχόλια που δέχθηκε δεν ήταν καθόλου κολακευτικά.

Ποιος είναι ο λόγος;

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι δείχνει εντυπωσιακή μέσα στο γυαλιστερό, μαύρο φόρεμα της, αλλά πολλοί δεν κατάφεραν να επικεντρωθούν σε αυτό για έναν λόγο: στο δωμάτιο της επικρατεί χαμός.

Το πάτωμα στο δωμάτιο της Αλίσσα είναι καλυμμένο με πράγματα εκτός από το σημείο στο οποίο στέκεται. Υπάρχουν παπούτσια, ρούχα, συσκευασίες από τρόφιμα, χαρτομάντιλα και πολλά καλλυντικά σκορπισμένα στο πάτωμα.

Παρ’όλο που όλοι αποφεύγουμε το συμμάζεμα, πολλοί έκαναν παρατήρηση στην Αλίσσα για το ακατάστατο δωμάτιο της. “Θεέ μου, δες αυτό το δωμάτιο. Προσεύχομαι για όποιον σε παντρευτεί”, έγραψε κάποιος.

Ανέβασε αυτή την φωτογραφία και όλοι άρχισαν να την κράζουν...

“Είμαι περίεργος πώς γίνεται το δωμάτιο της να δείχνει τόσο ακατάστατο κι εκείνη τόσο περιποιημένη”, γράφει ένας άλλος. Κάποιοι ανέφεραν ότι το δωμάτιο της μοιάζει με εικόνα από παιχνίδι παρατηρητικότητας.

Το δωμάτιο της μπορεί να είναι ακατάστατο, αλλά πολλοί συμφωνούν ότι και το δωμάτιο τους έχει υπάρξει κάπως έτσι σε κάποια στιγμή. Η Αλίσσα δημοσίευσε ακόμα μία σέλφι από το ακατάστατο δωμάτιο της, αποδεικνύοντας ότι ότι η ακαταστασία δεν την απασχολεί και πολύ.

Αλλά όπως σχολίασε κάποιος, η Αλίσσα είναι αρκετά περιποιημένη όσον αφορά την εμφάνιση της. Το μακιγιάζ της είναι πάντα άψογο και φοράει εντυπωσιακά ρούχα. Εσείς είχατε ποτέ το δωμάτιο σας τόσο ακατάστατο;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share