Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δείτε τις ανατριχιαστικές εικόνες όπου μια ταραντούλα καταβροχθίζει φίδι μήκους 40 εκατοστών!

Ταραντούλα να γευματίζει με φίδι

1 Αυγούστου 2021 14:22
Δείτε τις ανατριχιαστικές εικόνες όπου μια ταραντούλα καταβροχθίζει φίδι μήκους 40 εκατοστών!

Ερευνητές στη Βραζιλία ήρθαν αντιμέτωποι με μία μεγάλη έκπληξη όταν είδαν ταραντούλα να κατασπαράζει και να καταβροχθίζει φίδι, το οποίο είχε κάνει κόμπο για να το φάει.

Αν και είναι γνωστό πως άλλα είδη αράχνης τρέφονται με φίδια, είναι η πρώτη φορά που ερευνητές παρατηρούν στην πράξη ταραντούλα να γευματίζει με φίδι.

Ταραντούλα καταβροχθίζει φίδι

Ανατριχιαστικές εικόνες όπου μια ταραντούλα καταβροχθίζει φίδι

 Δείτε τις ανατριχιαστικές εικόνες όπου μια ταραντούλα καταβροχθίζει φίδι μήκους 40 εκατοστών!

Είδαν ένα τεράστιο φίδι στο δρόμο και έβγαλαν αμέσως την κάμερα. Μόλις πρόσεξαν τι έχει στο στόμα του, πάγωσαν!

Ο Christopher Reynolds και η γυναίκα του, Νina, κατέγραψαν κάτι στην κάμερα που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε. Το βίντεο δείχνει ένα μεγάλο μαύρο φίδι την ώρα που καταβροχθίζει το γεύμα του, το οποίο είναι ένα άλλο φίδι.

Ωστόσο, το ζευγάρι γρήγορα συνειδητοποίησε μία σοκαριστική λεπτομέρεια. Καθώς η λεία του προεξείχε από το στόμα του, το ζευγάρι είδε πως ήταν ακόμα ζωντανό.

‘Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε φύγει από το σπίτι της μητέρας μου όταν είδαμε ένα φίδι. Σκέφτηκα να γυρίσω για να βγάλω μερικές φωτογραφίες. Η Nina μου είπε να βγάλω και βίντεο και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα.’

Ενώ στην αρχή φαίνεται ένα μικρό κομμάτι του φιδιού να προεξέχει από το στόμα, σύντομα γίνεται ξεκάθαρο πως το γεύμα του είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι φαινόταν αρχικά.

Επειδή ένιωσε απειλημένο, το φίδι αποφάσισε να αφήσει το γεύμα του και να φύγει. Το άλλο φίδι είναι ζαλισμένο ενώ δεν φαίνεται να έχει πάθει κάτι.

Άνδρας παντρεύτηκε κόμπρα επειδή τη θεωρεί μετενσάρκωση της νεκρής συντρόφου του

Έχουμε διαβάσει κατά καιρούς πολλές παράξενες ειδήσεις και αυτή σίγουρα είναι από τις κορυφαίες που είδαμε ποτέ.

Ένας νεαρός από την Ταϊλάνδη πριν από πέντε χρόνια «έχασε» τη σύντροφό του. Ωστόσο η ζωή του επιφύλαξε μια παράξενη έκπληξη, καθώς βρήκε σε μία… κόμπρα παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά της νεκρής φίλης του.

Ο Ταϊλανδός πίστεψε πως είναι η μετενσάρκωσή της και έτσι αποφάσισε να ξοδεύει όλο το χρόνο του μαζί του. Μαζί βλέπουν τηλεόραση, κάνουν ταξίδια και το... κερασάκι στην τούρτα ήταν ο γάμος τους!

«Αυτός ο τύπος πιστεύει ότι η φίλη του ξαναγεννήθηκε ως αυτή η λευκή κόμπρα», δήλωσε ο Βοράναν Σαρασαλίν από το Καντσαναμπούρι της Ταϊλάνδης.

«Παρατήρησε το φίδι και είδε μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τη γυναίκα που κάποτε αγαπούσε. Είναι πολύ ικανοποιημένος που περνάει χρόνο, επικοινωνεί και να παίζει με το φίδι. Το φροντίζει προσεκτικά λόγω του γεγονότος ότι πιστεύει πως έγινε η σύντροφός του.»

Φίδι επιτέθηκε σε οδηγό μηχανής! (Video)

undefined

Ένα τρομακτικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας με ένα φίδι να επιτίθεται σε οδηγό μηχανής! Ακόμα δείτε αυτή την κόμπρα να "πυροβολάει" αυγά από το στόμα της...

Στο βίντεο που ακολουθεί, ένας μηχανόβιος πηγαίνει αμέριμνος βόλτα ενώ πίσω του ακολουθεί ένα αυτοκίνητο που τον κινηματογραφεί.

Όλα πηγαίνουν μία χαρά, η μέρα είναι ηλιόλουστη και ο δρόμος τελείως άδειος.

Από το πουθενά πετάγεται ένα φίδι που αντί να το βάλει στα πόδια στη θέα των οχημάτων, αποφασίζει να επιτεθεί.

Δείτε το φίδι να κάνει επίθεση στον μηχανόβιο:

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας άνδρας στην Αυστραλία όταν ένα δηλητηριώδες φίδι που προσπάθησε να πιάσει τον τσίμπησε. Ακόμα δείτε αυτή την κόμπρα να "πυροβολάει" αυγά από το στόμα της...

Ο Τόνι Χάρισον μετέδωσε, μάλιστα, σε live streaming τη στιγμή του τραυματισμού του από το φίδι που ήταν κρυμμένο κάτω από μια εξωτερική μονάδα κλιματισμού.

Όπως φαίνεται στο βίντεο όταν ο Χάρισον σήκωσε τη μονάδα το φίδι που ήταν από κάτω τον δάγκωσε στον αντίχειρα.

Σύμφωνα με την σύζυγό του το φίδι που τον τσίμπησε ήταν το δεύτερο πιο δηλητηριώδες της Αυστραλίας.

«Τώρα νιώθω καλά, είμαι φοβισμένος αλλά καλά» δήλωσε μέσα από το νοσοκομείο ο Χάρισον.

Ο Χάρισον ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς στο παρελθόν τον είχε τσιμπήσει ίδιο είδος φιδιού με αποτέλεσμα το ανοσοποιητικό του σύστημα να έχει αναπτύξει αντισώματα.

«Το δάγκωμα είχε συμβεί πριν από 18 χρόνια και τότε παραλίγο να πεθάνει» πρόσθεσε η σύζυγός του.

Φίδι γίγας κάνει έκπληξη στους ιδιοκτήτες σπιτιού από το παράθυρο της κουζίνας!

undefined

Ένα φίδι 3,5 μέτρων πιάστηκε προσπαθώντας να γλιστρήσει μέσα σε ένα οικογενειακό σπίτι μέσα από ένα παράθυρο κουζίνας.

Ο ειδικός στα ερπετά Ντέιβιντ Γουόλτον κλήθηκε σε ιδιοκτησία στο Brinsmead της Αυστραλίας την Πέμπτη όταν μια τρομοκρατημένη ηλικιωμένη γυναίκα ανέφερε το περίεργο περιστατικό.

Ο έμπειρος ερπετολόγος ήταν συγκλονισμένος με το μέγεθος του πύθωνα.

«Επειδή το παράθυρο ήταν από γυαλί, το φίδι δεν κατάλαβε τι ήταν», είπε στην Daily Mail Australia.

Πύθωνας Αυστραλία

«Χτυπούσε τη μύτη του στον τοίχο προσπαθώντας να μπει. Η θερμοκρασία των 20 C είναι αρκετά χαμηλή για αυτά τα φίδια. Προσπαθούσε απλώς να μπει μέσα για να ζεσταθεί».

Ο εμπειρογνώμονας φιδιών είπε ότι είχε ξαναπάει στο ακίνητο πολλές φορές στο παρελθόν.

«Η ιδιοκτήτρια είναι λίγο παρανοϊκή. Στο παρελθόν έχουν βρεθεί πολλά δέρματα φιδιού, αν και το ίδιο το φίδι δεν μπορούσε ποτέ να εντοπιστεί», είπε.

Πύθωνας Αυστραλία κουζίνα

«Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι ο ένοχος».

Οι πύθωνες ζουν στην Ινδονησία, την Νέα Γουινέα και την Αυστραλία, ενώ όταν δείτε και το πέος τους θα ανατριχιάσετε!

Είναι τα μεγαλύτερα φίδια της Αυστραλίας, που μεγαλώνουν μέχρι τέσσερα μέτρα μήκος, και μπορούν να τσιμπήσουν μόνο αν κάποιος τα προκαλέσει.

Πύθωνας Αυστραλία φίδι

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share