Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021

86χρονος παντρεύεται 20χρονη και ενθουσιασμένος λέει στον γιατρό του πως την άφησε έγκυο. Η απάντηση του γιατρού; ΕΠΙΚΗ..!

Ο γιατρός συλλογίστηκε!

1 Αυγούστου 2021 09:36
86χρονος παντρεύεται 20χρονη και ενθουσιασμένος λέει στον γιατρό του πως την άφησε έγκυο. Η απάντηση του γιατρού; ΕΠΙΚΗ..!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O γιατρός ρώτησε τον ηλικιωμένο άντρα πως ένιωθε, και ο 86χρονος του απάντησε: «Τα πράγματα πάνε καλά και δεν έχω ξανανιώσει καλύτερα! Τώρα έχω μια 20χρονη νύφη που είναι έγκυος στο παιδί μου. Πως σου φαίνεται αυτό γιατρέ;»

Ο γιατρός συλλογίστηκε για λίγο, και άρχισε να διηγείται μια ιστορία.

«Έχω έναν μεγαλύτερο φίλο, σαν και εσάς, που είναι δεινός κυνηγός και δεν παραλείπει κυνηγητική σεζόν. Μια μέρα κανόνιζε να πάει για κυνήγι. Την ώρα που βιαζόταν, πήρε το μπαστούνι του, αντί για το το όπλο του.»

«Καθώς πλησίαζε στη λίμνη, αντίκρυσε ένα μεγάλο αρσενικό κάστορα που καθόταν στην άκρη της λίμνης. Συνειδητοποίησε ότι άφησε το όπλο του στο σπίτι και δεν μπορούσε να πυροβολήσει το εντυπωσιακό ζώο. Από συνήθεια, σήκωσε το μπαστούνι του, στόχευσε πάνω στο ζώο σαν να ήταν το αγαπημένο του κυνηγετικό όπλο και φώναξε “μπαμ μπαμ”. Εκ θαύματος, έπεσαν δύο πυροβολισμοί και ο κάστορας έπεσε νεκρός.»

«Πως σας φαίνεται αυτό;» ρώτησε ο γιατρός τον ηλικιωμένο άντρα.

Ο 86χρονος απάντησε: «Η λογική θα έλεγε ότι κάποιος άλλος έριξε στον κάστορα.»

Ο γιατρός απάντησε, «Ακριβώς. Έρχεστε στα λόγια μου.»

86χρονος Παντρεύεται 20χρονη Και Ενθουσιασμένος Λέει Στον Γιατρό Του Πως Την Άφησε Έγκυο. Η Απάντηση Του Γιατρού; ΕΠΙΚΗ..!

Η νεαρή ξανθιά χήρα, το νεκροταφείο και ο φύλακας... Το ανέκδοτο της ημέρας (1/8)

Η νεαρή ξανθιά χήρα, το νεκροταφείο και ο φύλακας... To Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (1/8) και ελπίζουμε να σας αρέσει όπως και εκείνο με την 35άρα κόρη, την μητέρα και το «γαμπρό».

Πάμε να δούμε το ανέκδοτο αναλυτικά παρακάτω:

Απαρηγόρητη έκλαιγε συνέχεια και πήγαινε κάθε απόγευμα στο νεκροταφείο, ντυμένη πήγαινε με μαύρα κολλητά ρούχα, μίνι φούστα, δικτυωτό καλσόν, γόβες στιλέτο.

Με αυτήν την αμφίεση ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητη, και ειδικά από τον φύλακα, που την πρόσεξε από την πρώτη στιγμή…

Μία φορά λοιπόν την παρακολούθησε να δει τι θα κάνει μέσα στο νεκροταφείο.

Την είδε να ανάβει το καντήλι, να αλλάζει τα λουλούδια, να κλαίει πάνω από τον τάφο είδε Την και στο τέλος να σηκώνει την φούστα, λέει να κατεβάζει λίγο το στρίνγκ και το καλσόν, και να κάθεται πάνω στον τάφο αμίλητη.

Μετά από λίγο, σηκώθηκε σιγά σιγά και αφού τακτοποίησε τα ρούχα της βάδισε αργά προς την έξοδο, αφήνοντας τον φύλακα άφωνο. Έκανε το ίδιο κάθε μέρα, αφήνοντας να τρελαίνεται από μην την και απορία.

Μετά από δύο βδομάδες ο φύλακας δεν άντεξε και την πλησίασε όπως έβγαινε και της μίλησε:

– Συγνώμη κυρία, αλλά κάθε δεν μπορώ να μην σας ρωτήσω.

Γιατί κάθε μέρα αφού φροντίσετε τον τάφο καθόσαστε πάνω του με γuμνά οπiσθια;

Ανέκδοτο με την νεαρή ξανθιά χήρα, το νεκροταφείο και τον φύλακα

– Τι να σας πω, λέει η ξανθιά.

Δεν είναι και εύκολο να εξηγήσεις τέτοια πράγματα, αλλά να, όσο ζούσε ο άνδρας μου, κάθε φορά που το κάναμε μου έλεγε:

Κουκλάρα μου, ο κ…ος σου και νεκρούς ανασταίνει!!!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share