Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023

Μητέρα βγάζει μια τελευταία φωτογραφία την ετοιμοθάνατη κόρη της και ένας «Φύλακας Άγγελος» εμφανίζεται στη φωτογραφία

Απίστευτο!

31 Ιουλίου 2021 14:47
Μητέρα βγάζει μια τελευταία φωτογραφία την ετοιμοθάνατη κόρη της και ένας «Φύλακας Άγγελος» εμφανίζεται στη φωτογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο θάνατος ενός παιδιού είναι κάτι που κανένας γονιός δεν πρέπει να ζήσει, αλλά μερικές φορές, αυτό είναι μια ζοφερή πραγματικότητα. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή, οι άνθρωποι στρέφονται σε πολλά πράγματα για να νιώσουν ανακούφιση και μία από τις πιο κοινές στροφές είναι η πίστη.

Για τη Sarah Danbury από το Lincolnshire στο Ηνωμένο Βασίλειο, η πίστη της της έδωσε μια μικρή ανακούφιση όταν καθόταν δίπλα στο κρεβάτι της κόρης της Amy.

Η Amy ήταν μόνο 19 ετών όταν διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου που ονομάζεται ηπατοκυτταρικό καρκίνωμα. Αυτή η σπάνια μορφή καρκίνου προκαλεί όγκους στο μέγεθος μιας μπάλας του τένις, οι οποίοι μεγάλωναν στην κοιλιά της Amy.

Μητέρα βγάζει μια τελευταία φωτογραφία την ετοιμοθάνατη κόρη της και ένας «Φύλακας Άγγελος» εμφανίζεται στη φωτογραφία

Το κορίτσι υποβλήθηκε σε αρκετές χημειοθεραπείες, με τη μητέρα της να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της.

Μια μέρα του Σεπτεμβρίου, καθώς η Amy ήταν στο νοσοκομείο και υποβαλλόταν σε θεραπείες, αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της.

Αυτό που είδαν αμέσως μετά ήταν απίστευτο. Το φως πάνω από τον ώμο της Amy φάνηκε σαν να ήταν ένας φύλακας άγγελος. Λίγο αργότερα, όπως η Amy και η μητέρα της κοίταξαν τη φωτογραφία, η Amy είπε, “Είναι ο φύλακας άγγελός μου.”

Μητέρα βγάζει μια τελευταία φωτογραφία την ετοιμοθάνατη κόρη της

Η Sarah πίστευε ότι αυτό στη φωτογραφία ήταν κάτι εξωπραγματικό, σαν να ήταν ένας άγγελος που πρόσεχε την Amy κατά τη διάρκεια των τελευταίων της ημερών.

Δυστυχώς, η Amy πέθανε μόλις τρεις εβδομάδες μετά τη φωτογραφία τους. Αλλά η μητέρα της αναφέρει ότι η κόρη της το πάλευε μέχρι το τέλος. “Ήταν μια πολύ γενναία κοπέλα,” είπε η Sarah. “Δεν καθόταν να κλαίει, ήταν τόσο δυνατή, μια πραγματική μαχήτρια.”

Όταν η Sarah ανατρέχει στη φωτογραφία, η οποία ήταν η τελευταία φωτογραφία της με την κόρη της, αισθάνεται κάποια παρηγοριά.

“Με ανακουφίζει να βλέπω αυτήν την εικόνα, γιατί με κάνει να σκέφτομαι πως υπήρχε κάποιος εκεί με την Amy να τη φροντίζει.”

Και χάρη στο απίστευτο στιγμιότυπο, η Sarah έχει κάτι που τη βοηθάει να ξεπεράσει αυτές τις δύσκολες ώρες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share