Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νύφη απομακρύνεται από τον γαμπρό και εκείνος μένει άναυδος – Κοιτάξτε τα Χέρια της (Βίντεο)

Έκρυβε για καιρό ένα μυστικό!

31 Ιουλίου 2021 09:35
Νύφη απομακρύνεται από τον γαμπρό και εκείνος μένει άναυδος – Κοιτάξτε τα Χέρια της (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κάποιους γάμους, μία κίνηση από τον γαμπρό ή τη νύφη, μπορεί να μείνει για πολύ καιρό χαραγμένοι στη μνήμη των καλεσμένων.

Ο συγκεκριμένος γάμος στην πόλη Ντάμπλι στην πολιτεία της Τζόρτζια στις ΗΠΑ, είναι πραγματικά ξεχωριστός. Στην παραπάνω φωτογραφία, θα παρατηρήσετε ότι η νύφη απομακρύνεται από τον γαμπρό, και εκείνος μένει άναυδος.

Για λίγο νομίζει ότι η μέλλουσα σύζυγός του, θέλει να του πει κάτι δυσάρεστο. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι εκείνη έκρυβε για καιρό ένα μυστικό. Δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πει στον μέλλοντα σύζυγό της, ότι θα του τραγουδούσε ένα τραγούδι που τους έφερε για πάντα μαζί.

Δείτε όμως τα χέρια της! Ο γαμπρός είναι κωφός και η νύφη του εκφράζει την αγάπη της και στη νοηματική. Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές σε γάμο που έχετε δει ποτέ.

Δείτε το υπέροχο βίντεο:

Νταής γαμπρός χαστουκίζει τη νύφη γιατί δεν... - Θα παγώσετε μόλις μάθετε το λόγο

Το σίγουρο είναι ότι δεν περιμένει μια ευτυχισμένη ζωή τη νεαρή νύφη που «πρωταγωνιστεί» σε ένα σοκαριστικό βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο φαίνεται ένα νιόπαντρο ζευγάρι στο Ουζμπεκιστάν, την ώρα που κόβει την καθιερωμένη γαμήλια τούρτα και ετοιμάζονται να ταΐσουν ο ένας τον άλλον.

Πρώτος προσφέρει στην νέα του σύζυγο ένα κομμάτι τούρτας ο άνδρας. Η γυναίκα παίρνει την τούρτα και την τρώει με κατεβασμένο το βλέμμα. Στη συνέχεια, όταν έρχεται η σειρά της να ταΐσει τον νέο της σύζυγο, αποφασίζει να τον «πειράξει» τραβώντας του την μπουκιά από το στόμα.

Το αθώο αστείο αποτελεί την αφορμή για μια έκρηξη οργής του άνδρα, ο οποίος χαστουκίζει με δύναμη την γυναίκα του, μπροστά στα αμήχανα μάτια των καλεσμένων. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό "γαμήλιας βίας", δείτε εδώ ακόμη έναν γαμπρό που χαστούκισε τη νύφη.

Μόνο ένας από αυτούς, που στέκεται δίπλα στον γαμπρό (ίσως ο κουμπάρος) δείχνει την απαιτούμενη ψυχραιμία ώστε να τον συγκρατήσει από το να συνεχίσει να χτυπά την γυναίκα του.

Δείτε τη σοκαριστική στιγμή:

Ο γαμπρός παράτησε τη νύφη λίγο πριν το γάμο - Αυτό που έκανε εκείνη όμως στη συνέχεια άφησε τους πάντες άφωνους

Τι συμβαίνει όταν μια γυναίκα ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη όμως ο γαμπρός την παρατάει μόλις λίγες ημέρες πριν το γάμο; Αν μιλάμε για την οποιαδήποτε γυναίκα τότε η κατάθλιψη είναι μονόδρομος. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και για αυτή τη Βρετανίδα η οποία φαίνεται να λαμβάνει την αλλαγή της κατάστασης με τον πιο αισιόδοξο και δημιουργικό τρόπο. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα γάμο να έχει διαφορετική κατάληξη, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μαι νύφη το έσκασε.

Η πρώτη αντίδραση της 30χρονης όταν ο αρραβωνιαστικός της την ενημέρωσε πως ο γάμος δεν θα γίνει, ήταν να… απαρνηθεί την μέχρι τότε ζωή της. Παραιτήθηκε από τη δουλειά της, πούλησε τα πάντα και έκλεισε ένα εισιτήριο για την νοτιοανατολική Ασία.

33χρονη νύφη

Σήμερα η Κέιτι έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο με εκδοτικό οίκο για να γράψει τις περιπέτειές της σε βιβλίο κι έτσι έγινε συγγραφέας, αυτό που πάντα ονειρευόταν.

Την παράτησε ο γαμπρός

«Όλοι έλεγαν πόσο έχω τρελαθεί, ειδικά γιατί ποτέ μέχρι τότε δεν είχα ταξιδέψει μόνη μου», λέει σήμερα η Κέιτι που όσο ταξίδευε έγραφε σε μπλογκ και σήμερα το πρώτο της βιβλίο είναι ήδη έτοιμο.

Ζούσε σε ένα μικρό ψαροχώρι της Γαλλίας, όπου δίδασκε αγγλικά, όταν ακριβώς την ημέρα που θα ήταν η τρίτη επέτειος του γάμου της, έλαβε τηλεφώνημα που την ενημέρωνε για την συμφωνία με τον εκδοτικό οίκο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share