Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Δείτε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από έναν καθρέφτη καφετέριας ή ξενοδοχείου - Θα σοκαριστείτε!

Τι πρέπει να προσέξετε την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω

28 Ιουλίου 2021 15:03
Απίστευτο: Δείτε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από έναν καθρέφτη καφετέριας ή ξενοδοχείου - Θα σοκαριστείτε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, πολλοί ανησυχούν για την Διαδικτυακή τους ασφάλεια, αλλά συχνά ξεχνούν για την ιδιωτικότητά τους στον πραγματικό κόσμο. Χάρη σε ένα περιστατικό που συνέβη στη πολιτεία του Τενεσί των ΗΠΑ, πολλοί σκέφτονται πριν κάνουν κάποια ενέργεια. Ο 21χρονος Justin Jamar Wilson παραδέχτηκε την ενοχή του, όταν εγκατέστησε κρυφή κάμερα παρακολούθησης σε τουαλέτες ενός μπαρ στη πόλη Chattanooga.

Η κάμερα περιείχε υλικό όχι μόνο από το μπάνιο όπου βρέθηκε, αλλά και από άλλες τουαλέτες της περιοχής. Ο Wilson συνελήφθη και έκτοτε καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης, αλλά οι ντόπιοι κάτοικοι ανησυχούν για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα τους σε τουαλέτες και σε δημόσιες εγκαταστάσεις. Παράλληλα δείτε άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό με μια 26χρονη που νόμιζε ότι η κάμερα του υπολογιστή ήταν κλειστεί, αυτό που κατέγραψε θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

Λόγω της εξέλιξης της τεχνολογίας εφευρίσκονται νέοι τρόποι παραβίασης της ιδιωτικότητας

Δυστυχώς με την εξέλιξη της τεχνολογίας, εφευρίσκονται νέοι τρόποι για την παραβίαση της ιδιωτικότητας, όπως διπλοί καθρέφτες που μπορεί να κρύβουν κάμερες ή να παρακολουθεί κάποιος σε δημόσιες τουαλέτες και σε δοκιμαστήρια καταστημάτων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα AWM, υπάρχουν τρόποι για να ελέγξετε τους καθρέφτες για παραβίαση της ιδιωτικότητας, από τον τρόπο που κρέμεται ο καθρέφτης.

Αν ο καθρέφτης κρέμεται σε τοίχο, είναι πιθανόν να είναι ασφαλές, αλλά αν ο καθρέφτης καλύπτει ολόκληρο τον τοίχο και δεν φαίνονται ορατές γωνίες, τότε ίσως κάτι να κρύβεται κάτι από πίσω του. Αν δεν μπορείτε να διακρίνετε τη διαφορά, δοκιμάστε να τον χτυπήσετε με τα δάχτυλά σας. Αν ο ήχος ακούγεται κενός, τότε πιθανώς να κρύβεται κάποιο άνοιγμα στην άλλη πλευρά, όπου μπορεί να κρύβεται μια κάμερα.

Δείτε τι μπορεί να κρύβεται πίσω από έναν καθρέφτη καφετέριας ή ξενοδοχείου

Έγκυος γυναίκα τράβαγε με την κάμερα την κοιλιά της - Όταν είδε τα πλάνα έπαθε σοκ! (Video)

Μια έγκυος γυναίκα που τράβαγε με την κάμερα το μωράκι της να κινείται μέσα στην κοιλιά της τρομοκρατήθηκε όταν παρακολούθησε τα πλάνα που τράβηξε. Επίσης, η έναρξη της ιστορίας θα σας συγκινήσει, βλέποντας μια έγκυο γυναίκα και το παιδί της να ζητιανεύουν. Όταν την ακολούθησε ένας άνδρας με κάμερα έπαθε σοκ. Το φινάλε, όμως, θα σας εξοργίσει!

Το βίντεο ανέβηκε από την αδερφή της εν λόγω γυναίκας στο Reddit. Η έγκυος γυναίκα φέρεται να ήταν στο σπίτι μόνο με ένα γατάκι και έναν σκύλο. Ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι για να ξεκουραστεί, όταν κατάλαβε ότι το μωράκι της… στριφογύριζε μέσα στην κοιλίτσα της.

Στο βίντεο, που η γυναίκα έβγαλε για να ανεβάσει στο Snapchat, ακούγεται το γατάκι να νιαουρίζει δυνατά έξω από την πόρτα στη σιωπή του άδειου σπιτιού, αλλά δεν φαίνεται κάτι ασυνήθιστο.

Η γυναίκα ανέβασε το βίντεο και στη συνέχεια το παρακολούθησε και τότε ήταν που πρόσεξε μία τρομακτική φιγούρα να αναδύεται στην άκρη του κρεβατιού -πολλοί σχολίασαν ότι έμοιαζε να ξεπροβάλλει ένα κεφάλι. Όπως ήταν φυσικό, τρομοκρατήθηκε.

Σημειώνεται ότι τόσο η γάτα όσο και ο σκύλος του σπιτιού έχουν λευκό τρίχωμα, οπότε θα ήταν ξεκάθαρο αν ήταν κάποιο από τα κατοικίδιά της. Αυτό ήταν το τελευταίο βράδυ που έμεινε στο συγκεκριμένο σπίτι η γυναίκα, ενώ επισημαίνεται ότι δεν συνέβη κάτι άλλο περίεργο. Έμεινε εκεί για μία εβδομάδα και ανέφερε ότι το σπίτι είχε βαρύ κλίμα και ένιωθε σαν να την παρακολουθούσε κάποιος.

Η αδερφή της ανέβασε το βίντεο στο Reddit για να ρωτήσει τι γνώμη έχουν άλλοι χρήστες για αυτή την περίεργη φιγούρα.

Δείτε το βίντεο:

Was wondering what everyone’s thoughts are on this. It happens at the end and this is a video my pregnant little sister took originally because the baby was moving and she thought her kitty was crying because his companion had just had to be put down.
by u/malakaijamess in Ghosts
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share