Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

30χρονος είχε αφόρητους πόνους στο στομάχι - Αυτό που βρήκαν στο έντερό του σόκαρε τους γιατρούς

Απίστευτο και όμως αληθινό!

28 Ιουλίου 2021 13:21
30χρονος είχε αφόρητους πόνους στο στομάχι - Αυτό που βρήκαν στο έντερό του σόκαρε τους γιατρούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 30χρονος μπήκε στο χειρουργείο όταν είχα πόνους στο στομάχι. Όταν τον εξέτασαν οι γιατροί ανακάλυψαν κάτι ανατριχιαστικό μέσα του. Ο ανώνυμος 30χρονος άνδρας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο τμήμα ατυχήματος και έκτακτης ανάγκης του Νοσοκομείου Πρώτου Λαού Zhaoqing στη νότια επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας στις 3 Ιουνίου.

Οι ακτινογραφίες δείχνουν ότι τα ψάρια ήταν ζωντανά και πραγματικά κολλημένα στο έντερό του. Οι αξονικές τομογραφίες αποκάλυψαν ότι το ψάρι ήταν κολλημένο στο ορθό, με τον ασθενή να παραπονιέται για «έντονο κοιλιακό άλγος» που διήρκεσε πάνω από μία ώρα, σύμφωνα με αναφορές στις 5 Ιουνίου. Η ακτινογραφία ανατριχιάζει. Παράλληλα δείτε άλλη μια παρόμοια ιστορία με έναν 13χρονο, ο οποίος παραπονιόταν πώς πονούσε η μύτη του, αυτό που βρήκαν οι γιατροί τους έκοψε την ανάσα.

30χρονος είχε αφόρητους πόνους στο στομάχι  - Αυτό που βρήκαν στο έντερό του σόκαρε τους γιατρούς

Το ψάρι ανακτήθηκε από τα έντερα του

Όταν μια νοσοκόμα τον ρώτησε, ο ασθενής ισχυρίστηκε ότι «κάθισε κατά λάθος» στο ψάρι, το οποίο στη συνέχεια εισήλθε στο σώμα του. Ο άντρας έπρεπε να κάνει ενδοσκόπηση έκτακτης ανάγκης - οι εικόνες δείχνουν τον σκελετό του ψαριού στον ορθό του.

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι οι γιατροί προσπάθησαν επανειλημμένα να βγάλουν το ψάρι, αλλά ήταν πολύ μεγάλο. Τα ακανθώδη πτερύγια του είχαν επίσης προκαλέσει ρήξη του παχέος εντέρου του ασθενούς, πράγμα που σήμαινε ότι οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να ανοίξουν την κοιλιά του.

Το ψάρι ανακτήθηκε τελικά από τα έντερα του. Για να γίνουν τα πράγματα ακόμη πιο αηδιαστικά (αν αυτό είναι δυνατό), οι γιατροί είπαν ότι μύριζε απαίσια. Ο ασθενής δεν βρισκόταν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αφού η ζωή του δεν απειλήθηκε, ενώ δεν είναι σαφές εάν το ψάρι ήταν νεκρό ή ζωντανό την ώρα της εγχείρησης.

Έπαθαν σοκ όταν είδαν αυτό το ψάρι μπροστά τους

Όσοι είδαν αυτό το τρομακτικό πλάσμα μπροστά τους, έπαθαν σοκ, αφού έμοιαζε βγαλμένο από ταινία τρόμου.

Το συγκεκριμένο ψάρι έχει αιχμηρά δόντια σαν γυαλί και ξεβράστηκε πριν λίγες μέρες στην ακτή της προστατευόμενης θαλάσσιας περιοχής Crystal Cove State Park.

Το θαλάσσιο πάρκο κοινοποίησε εικόνες του απόκοσμου ψαριού στα κοινωνικά μέσα και εξήγησε ότι πρόκειται πιθανότατα για το είδος Pacific Football Fish.

«Το να βλέπεις ένα τέτοιο ψάρι άθικτο είναι πολύ σπάνιο και είναι άγνωστο πώς ή γιατί κατέληξε στην ακτή», επισημαίνεται στην επίμαχη ανάρτηση στο Facebook.

Το Pacific Football Fish είναι ένα ψάρι που βρίσκεται συνήθως στα σκοτεινά βάθη του ωκεανού, σύμφωνα με το CNN.

Τα δόντια του πλάσματος είναι αιχμηρά και μυτερά σαν θραύσματα από γυαλί και το μεγάλο στόμα του είναι ικανό να ρουφήξει και να καταπιεί ένα θήραμα στο μέγεθος του σώματός του.

Λόγω του μεγέθους του και του προεξέχοντος «μίσχου» στην κορυφή του κεφαλιού, το California State Parks είπε ότι πρόκειται για θυλυκό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share