Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021

Παίρνει το ψαλίδι και αρχίζει να κόβει ένα χανζαπλάστ στη μέση. Ο λόγος που το κάνει; Απλά πανέξυπνος!

Απίθανο!

28 Ιουλίου 2021 09:01
Παίρνει το ψαλίδι και αρχίζει να κόβει ένα χανζαπλάστ στη μέση. Ο λόγος που το κάνει; Απλά πανέξυπνος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι πάντα χρήσιμο να υπάρχει ένα κουτί χανζαπλάστ στο σπίτι, σε περίπτωση που γίνει κάποιο ατύχημα και χρειαστεί να κρατήσουμε καθαρή μία πληγή μας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι πως όταν χαλαρώσουν, φεύγουν εύκολα. Ένα κόλπο όμως που ήρθε από την Ιαπωνία έχει βρει την λύση. Δουλεύει τέλεια για ένα τραύμα σε δάχτυλο.

Θέλετε να σιγουρέψετε πως το χανζαπλάστ δεν θα φύγει; Δοκιμάστε αυτό:

Είναι απλό: πριν το τυλίξετε, απλά κόψτε τις άκρες του όπως στην εικόνα. Προσοχή να χρησιμοποιείτε αποστειρωμένο ψαλίδι και να μην κόβετε μέχρι το κέντρο.

χανζαπλάστ ψαλίδι

κομμένο χανζαπλάστ

Βάλτε το πάνω στην πληγή, πάρτε τα δύο κομμάτια του και τυλίξτε τα διαγώνια και επαναλάβετε για τα άλλα δύο:

χανζαπλάστ βήμα 1

χανζαπλάστ βήμα 2

χανζαπλάστ  βήμα 3

χανζαπλάστ βήμα 4

Προσέξτε μόνο μην το σφίξετε πάρα πολύ και κοπεί η ροή του αίματος!

χανζαπλάστ δεμένο

Ένα τέλειο κόλπο που μπορεί να σας λύσει τα χέρια. Πώς σας φάνηκε;

Βούτηξε ένα πανί σε ξύδι και έτριψε ένα ψαλίδι - Το αποτέλεσμα θα σας αφήσει άφωνους!

Ένα ψαλίδι είναι πάντα χρήσιμο σε ένα σπίτι μιας και οι χρήσεις του είναι πάμπολλες. Πώς μπορούμε όμως να καθαρίσουμε ένα ψαλίδι που έχει σκουριάσει και συνεπώς δεν κόβει τόσο καλά όσο θα θέλαμε; Μην βιαστείτε να το πετάξετε και να προμηθευτείτε ένα καινούριο, υπάρχει λύση και μάλιστα είναι φυσική και υπάρχει σε όλα τα σπίτια. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά, το ξύδι!

Το ξύδι έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές θαυματουργό σε θέματα καθαριότητας, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν τοποθετήσετε στη ζεστή σας τοστιέρα ένα κομμάτι χαρτί με ξύδι.

ξύδι, ψαλίδια

Κοιτάξτε λοιπόν πόσο απλά θα καθαρίσετε τα ψαλίδια σας με λίγο ξύδι. Σκουπίστε τα καλά με ένα βρεγμένο πανί εμποτισμένο με λευκό ξύδι και στεγνώστε τα. Έτσι, θα αποφύγετε τη σκουριά και θα δώσετε στα ψαλίδια σας μια νέα, κοφτερή εμφάνιση!

"Πότισε" ένα βαμβάκι με ξύδι και το πέταξε στα σκουπίδια - Μόλις δείτε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε

Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα και μόνο σκουπίδι στον κάδο μπορεί να κάνει ολόκληρο το σπίτι να μυρίζει φρικτά. Για να μην αγχώνεσαι λοιπόν και τρέχεις να πετάξεις τα σκουπίδια πριν καλά καλά γεμίσει η σακούλα εμείς σου βρήκαμε την πιο ανέξοδη και αποτελεσματική λύση με ένα υλικό που δεν λείπει από κανένα σπίτι. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, το ξύδι.

Το ξύδι έχει αποδειχθεί πάμπολλες φορές ιδιαίτερα χρήσιμο τόσο σε θέματα ομορφιάς και υγείας όσο και σε θέματα καθαριότητας που πραγματικά κάνει θαύματα, για παράδειγμα, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν μουλιάσετε τη σφουγγαρίστρα σας σε έναν κουβά με νερό και ξύδι. Κοιτάξτε λοιπόν πόσο απλά θα ξεφορτωθείτε την άσχημη μυρωδιά από τα σκουπίδια και δεν θα σας απασχολήσει ποτέ ξανά.

ξύδι στα σκουπίδια

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να "ποτίσεις" ένα κομμάτι βαμβάκι με ξύδι και να το τοποθετήσεις στον πάτο του κάδου σκουπιδιών πριν βάλεις τη σακούλα. Το ξύδι μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση των οσμών, ενώ παράλληλα βοηθά με την εξουδετέρωση των βακτηρίων. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βάλεις μια νέα σακούλα στον κάδο απορριμάτων ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share